FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11590)
Ja też chcę
co jest z tymi kolesiami że tak się rozplaszczają ??
mam strelać do jakiś zwłok rozjechanych przez czołg gdzie tu sprawiedliwość i jak wogóle w coś takiego trafić , pomijając granat których nie ma za wiele !! może ktoś w końcu oficjalnie powie o co tu chodzi , a przynajmniej ja to się robi . Tak dla sprwiedliwości
Thor10
Też chciałbym poznać odpowiedź na to pytanie...
Poczytaj http://www.modtheater.com/forum/showthread.php?t=6409, albo jeszcze lepiej:
http://www.modtheater.com/forum/showthread.php?t=11977
no i ??
nawet nie moge się tam zarejestrować żeby ściągnąć ten plik
Thor10
Poszukałem trochę na TMT (po kilku dniach wreszcie dostałem u nich konto). Znalazłem dwa ciekawe pliki:
krew mnie już zalewa
no i faktycznie ja mam podobne informacje , a ty miałeś wielkie szczęście że udoało ci się u nich zalogować ja po chyba 30 próbie dałem sobie spokój a co do czołgania to podobny efekt jak u ciebie czyli nic. Więc ludzie ratujcie bo medal pójdzie w odstawke
jakie ja już kombinacje odstawiałem z tym modem , a jedyne co wydało mi się sęsowne to to aby po rozpakowaniu pliku zmienić mu nazwe z zzz-user-..... na używany nick w medalu-user-... ale dalej nic może ponadto trzeba zmienić konfig z unnamedsoldier na swój nick ale nawet to mi się nie udało bo ciągle jest standardowy a podmienić też się nie da. Jak ktoś jeszcze coś wymyśli to czekam na propozycje .A tak dla usprawnienia komunikacji to tu jest mój nr GG 1503854.
Napisane oryginalnie przez Painmaker
może wam chodzi o 'sharking' czyli taki cheat co koleś jest rozpłaszczony i chodzi w połowie pod ziemią???
W HitP i City Nights II Final jest czołganie. Jeśli na serwerze nie ma tego modu, a gracz ma, to inni widzą go jakoś dziwnie. Nie wiem, czy to jest jakoś powiązane, ale proponuję zobaczyć te total-conversion.
TO jest zwykły błąd gry :/ tak samo jak to "slizganie się"
O żesz **** mać
quote:
Napisane oryginalnie przez KoTi12
TO jest zwykły błąd gry :/ tak samo jak to "slizganie się"
Thor10
rety ludzie, to łażenie pod ziemią to nie jest żaden błąd gry!!! (co do modu to nie wiem, nie widziałem takiego). to zwykły cheat w formie pliku .pk3, który wrzucasz do katalogu main. potem jak odpalasz gierke to chodzisz taki rozpłaszczony, a wszyscy się na ciebie wkurzają i wyzywają od nagorszych lol. nie to żebym grał z czitami ale z ciekawości kiedyś sprawdzałem heh.
no to daj jakieś namiary na ten plik , bo jakoś wszyscy się teraz rozpłaszczają i nikt nie robi z tego afery, a dowiedzieć się od kogoś jak to zrobić to już jest problem i to ma być sprawiedliwośc w grze ??
Jezeli masz małą wiedzę na temat mohaa to się nie wypowiadaj !!
wszystko mi jedno czy to będzie skrypt czy pk3 abym tylko nie robił za żywy cel to to nic śmiesznego.A może zamiast się rozwodzić co i jak to w końcu ktoś by dał jakieś instrukcje
gratuluję dużej wiedzy w mohaa na ten temat, ale tak to jest jak ktoś czituje to jest obcykany w te klocki.
a tu macie link chłopaki www.multiplayercheats.net
Thor10
www.google.pl ;-)
znalazłem 2 skrypty do sharkingu
Thor10
polecam ten 2 skrypt bo 1 coś nie bardzo działa to znaczy działa tylko że ciagle się człowiek cofa i nie mam mozliwosci iść do przodu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:08.