FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11613)

Posted by DEiMOss on 06-11-2003 22:21:

[FPP]glan - puknij sie w glowe

Kur_wa mac, czy ktos Ci kaze czytac temat o Matriksie? NIE!
Odp_ierdol sie od niego i nie zamykaj topicow, ktore tylko Tobie nie pasuja z jakichs urojonych powodow. Forum nie jest zrobione pod Twoja je_bana osobe. Kumasz czacze?

Dziekuje z gory. Piis.

Posted by deathcrush on 06-11-2003 22:25:

FtraFny ~bulwers

Posted by [FPP]glan on 06-11-2003 23:09:

qrde wiem ze nie jest tylko pod moja osobe,
topic zostal zamkniety TYLKO CZASOWO, i za kilka dni bedzie znowu.
wiem ze moze zle zrobilem zamykajac, ale qrde opanujcie sie jeszcze przez chwile z opowiadaniem fabuly na forum co? bo to naprawde jest kurde wnerwiajace jak chce sie troche wytrzymac do obejrzenia filmu a cala fabule pozna z postow kogos innego.. nie tylko ja ide na ten film pozniej i nie tylko ja mam chec go najpierw obejrzec i przemyslec samemu...
uszanujcie tez oczekiwania innych a nie badzcie spoilerami.

aha i przepraszam za wyjatkowy napad zlosci w tamtym poscie ale juz nie moglem.. co chwila gdzies sa jakies przecieki na tym forum o nowym matrixie a jest to troche wnerwiajace [patrz powod wyzej]

Posted by DEiMOss on 06-11-2003 23:30:

Posluchaj, rozumiem o co Ci chodzi(lo), ale doskonale o tym wiesz, ze myszka sama nie klika w dany temat, wchodziles na wlasna odpowiedzialnosc. Ja od czasu obejrzenia Reloaded nie tykalem sie rzeczy, ktore sa podpisane "Revolutions" - zadnych trailerow, zapowiedzi, newsow etc.
Premiera ostatniej czesci juz za nami i sa ludzie, ktorzy chca sobie pogadac o calosci... a o Matriksie nie mozna madrze pogadac jak sie spoilerem nie walnie od czasu do czasu

Postapiles samolubnie i wyznales skruche, zatem zostales rozgrzeszony. Idz w spokoju ducha swego, synu

Posted by [FPP]glan on 07-11-2003 05:33:

tiaa.... od czasu do czasu mozna rzucic jedna perelka z filmu ale polecam dwa posty z (C)...

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
[22:06] <Cali^> trinity zdechla
[22:06] <alJenek> :>
[22:06] <Cali^> i neo zdechl
[22:06] <Cali^> sux
[22:06] <r00ster> matrix sux?
[22:06] <alJenek> zamknij sie
[22:06] * alJenek has quit IRC (Read error: EOF from client)

blah... i teraz przyjemnie by ci sie oglomdalo film? topic na wlasna odpowiedzialnosc zatytulowany jest inaczej.. ale co tam.. i tak jest prze****** juz :/

a teraz podobna rekacja do mojej...
quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

(22:31:08) (+YareK) <tu tekxt Yarka z motywem z matrixa>
(22:31:41) (+mihnu^|) yareq
(22:31:42) (+mihnu^|) nie mow
(22:31:46) (+mihnu^|) *****
(22:32:15) �� mode: (mihnu^|) sets (+b *!*[email protected].*)
(22:32:15) �� this (*!*[email protected].*) ban affects (+YareK)
(22:32:16) �� kick: (YareK) was kicked by (mihnu^|) (pa)
(22:32:18) (@mihnu^|) ktos jeszce ?
(22:32:30) (@mihnu^|) tak myslalem
(...)
(22:34:33) �� mode: (L) sets (+o mihnu^|)
(22:34:42) �� topic: (mihnu^|) changes topic to (MATRIX: REVOLUTIONS IS THE GOOD SHIT !!! NIE GADAC O TYM FILNIE NA # albo BAN)

zreszta temat otwarty i tak... jak komus zepsujecie film to brawo...

Posted by rcube on 07-11-2003 07:52:

glan : nie tydzien tylko 10 dni albo i dluzej trzymaj topic zamkniety

Ludzie chca obejrzec film w imaxie a tam premiera troche pozniej jest

Posted by AlieneK on 07-11-2003 08:28:

dokladnie....do srody nie wiedzia�em prawie nic o fabule (tyle co z zapowiedzia i widzialem dwa trailery). Specjalnie sie izoluje, ze reaktywacje ogl�dalem bez zaskoczenia (tylko po obejzeniu kilku trailerow).
Na boardzie niech se bedzie topic. Raz lazlem napisalem co s�dze a potem nie widze juz go dopuki nie obejze filmu. Ale na mircu to zakaz ;D

Posted by [FPP]glan on 07-11-2003 12:40:

dzieki za jakiekolwiek poparcie mojego zachowania

Posted by DEiMOss on 07-11-2003 15:19:

Ech, posluchaj... Forum i IRC to dwie osobne sprawy. Na IRC-u, sila rzeczy, musisz czytac - literki same Ci leca przed slepiami. Na forum musisz w cos kliknac zanim przeczytasz, poza tym, jak szybko wylaczysz przegladarke to nic sie nikomu nie stanie.
A takie przypadki jak z © to sie moga na kazdym kroku zdarzyc. Hm, moze jeszcze powiesz, ze jebnal bys komus, kto rozmawia na ulicy o zakonczeniu Revolutions?

Troche wiecej dystansu i zasuwaj jak najszybciej do kina

w tle: Juno Reactor VS Don Davis - Navras

Posted by LoveBeer on 07-11-2003 15:21:

nie wiem o co chodzi ale sie ZGADZAM... znaczy... nie zgadzam sie ! chyba tak...

glan - jestes 'gupi' i na dodatek nic nie umiesz robic na komputerze - jestes lamer co sobie nie potrafi skonfigurowac windowsa, o !

ps: dzis piatek - proponuje piwny toast za malkontentow

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by insmac*1337 on 07-11-2003 15:29:

DEiMOss pojawilbys sie na IRC'u? Czy tylko nocami wpadasz na boarda ... ?

Posted by DEiMOss on 07-11-2003 15:36:

W kazdej chwili moge sie pojawic... sek w tym czy chce...

Nie no, zartuje sobie. Chodzi Ci o #fpp.pl na shit... khm, quakenecie? Juz sie lacze... o, juz jestem.

Posted by [FPP]glan on 07-11-2003 15:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Ech, posluchaj... Forum i IRC to dwie osobne sprawy. Na IRC-u, sila rzeczy, musisz czytac - literki same Ci leca przed slepiami. Na forum musisz w cos kliknac zanim przeczytasz, poza tym, jak szybko wylaczysz przegladarke to nic sie nikomu nie stanie.
A takie przypadki jak z © to sie moga na kazdym kroku zdarzyc. Hm, moze jeszcze powiesz, ze jebnal bys komus, kto rozmawia na ulicy o zakonczeniu Revolutions?

Troche wiecej dystansu i zasuwaj jak najszybciej do kina

w tle: Juno Reactor VS Don Davis - Navras

ooo uswiadomil mnie ktos ze forum i irc to dwie inne rzeczy .. jajks.. nie wiedzialem ;// qqqqqqqrdeeeee noo.. lb masz racje :// jestem "debil"
na ircu tez mozesz nie czytac tak ci podpowiem.. mozesz rowniez zamiast wylaczac przegladrke sciscic okno (/clear)
a co do przykladu z ulicy.. dzisiaj non stop wrzesczalem na kumpla ze studiow by siem zamknal albo nie gadal w moim towarzystwie na temat matrixa nowego.. i skutecznie mi siem to dzis udalo.. i dla twojego info dzis ide na matrixa wiec juz bedzie po problemie ze mna o

Posted by DEiMOss on 07-11-2003 16:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan [...]
na ircu tez mozesz nie czytac tak ci podpowiem.. mozesz rowniez zamiast wylaczac przegladrke sciscic okno (/clear)
a co do przykladu z ulicy.. dzisiaj non stop wrzesczalem na kumpla ze studiow by siem zamknal albo nie gadal w moim towarzystwie na temat matrixa nowego.. i skutecznie mi siem to dzis udalo.. i dla twojego info dzis ide na matrixa wiec juz bedzie po problemie ze mna o

Oo, uswiadamia mnie jaka komenda mam sobie wyczyscic okno, heh. Problem w tym, ze aby wpisac taka komende trzeba najpierw przejrzec okno, jesli ktos na bierzaco spoileruje, to masz utrudnione zadanie. Na forum tylko przy gigantycznych rozdzielczosciach masz podane wszystko na dloni. W innym wypadku musisz przewinac na dol, wystarczy troche ostroznosci i w razie czego wylaczasz przegladarke. Wiec nie musisz podawac przykladu z IRC-a bo mowilismy o tym forum, o konkretnym topiku.

BTW, nie wiem czy warto dla filmu krzyczec na kumpla...

w tle: Scott Matthew - Trip City

Posted by bizonek on 07-11-2003 17:55:

Ja na razie do tamtego tematu nie zagl�dam
wie� luz.

Posted by [FPP]glan on 07-11-2003 23:01:

quote:
Oo, uswiadamia mnie jaka komenda mam sobie wyczyscic okno, heh. Problem w tym, ze aby wpisac taka komende trzeba najpierw przejrzec okno, jesli ktos na bierzaco spoileruje, to masz utrudnione zadanie. Na forum tylko przy gigantycznych rozdzielczosciach masz podane wszystko na dloni. W innym wypadku musisz przewinac na dol, wystarczy troche ostroznosci i w razie czego wylaczasz przegladarke. Wiec nie musisz podawac przykladu z IRC-a bo mowilismy o tym forum, o konkretnym topiku.

BTW, nie wiem czy warto dla filmu krzyczec na kumpla...

w tle: Scott Matthew - Trip City

no niestety mam duza rozdzialke
heh poprostu niechcialem zeby zepsol mi film.. doskonale to rozumial ale tez siem ni mogl powstrzymac od opowiadania wienc cza bylo trochem go skarcic ;}

Posted by oxygen on 08-11-2003 23:35:

glan mysle ze ten topic mozesz juz zamknac

Posted by [FPP]glan on 09-11-2003 02:11:

a tam.. dalej sie bede pukal w glowe o! :}

Posted by szpak on 10-11-2003 23:42:

"heh poprostu niechcialem zeby zepsol mi film.. doskonale to rozumial"

i mowi to glan od ktorego dowiaduje sie z topica [FPP]glan - puknij sie w glowe
ze neo i trinity zdechli
:>

zbli�a� si� do rzeczywisto�ci, je�li mozna si� tak wyrazi�, ale nigdy nie przybli�ymy si� dostatecznie,
gdy� rzeczywisto�� to w niesko�czono�� nast�puj�ce po sobie kroki, stopnie postrzegania, fa�szywe dna,
i dlatego w�a�nie jest niewyczerpalna, nieosi�galna. Mo�na wiedzie� coraz wi�cej i wi�cej o jednej rzeczy
ale nie mo�na wiedzie� o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak wi�c �yjemy w otoczeniu przedmiot�w
bardziej lub mniej przypominaj�cych duchy (...)"

Posted by [FPP]glan on 10-11-2003 23:55:

mlasq rownie dobrze mogles to przecytac w c

Posted by on 13-11-2003 18:38:

generalnie nie to zebym czytal o czym jest topik, o nie! ale sam fakt, zeby glan mial sie puknac w glowe mi sie podoba.. ... tak wiec puknij sie w glowe.. i ja sie pukne.. i wy sie puknijcie... i wogole wszystkiego najlepszego z okazji nowego jorku zyczy wam mazio stop .... puk... puk... puk....

Posted by MaslaV on 13-11-2003 19:46:

quote:
Ja od czasu obejrzenia Reloaded nie tykalem sie rzeczy, ktore sa podpisane "Revolutions" - zadnych trailerow, zapowiedzi, newsow etc.

A gdzie po drodze zapodzia�e� obowi�zki redaktora matrix.dva

Posted by DEiMOss on 13-11-2003 23:23:

Nie mialem juz sily meczyc sie z gownianym silnikiem dva.pl. Cenie misza, ale za duzo roboty z tym calym cyrkiem bylo. Moze gdyby moja znajomosc PHP byla wieksza... ale len ze mnie niemilosierny i tak jakos wyszlo. Szkoda.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.