FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11613)
[FPP]glan - puknij sie w glowe
Kur_wa mac, czy ktos Ci kaze czytac temat o Matriksie? NIE!
Odp_ierdol sie od niego i nie zamykaj topicow, ktore tylko Tobie nie pasuja z jakichs urojonych powodow. Forum nie jest zrobione pod Twoja je_bana osobe. Kumasz czacze?
Dziekuje z gory. Piis.
topic zostal zamkniety TYLKO CZASOWO, i za kilka dni bedzie znowu.
wiem ze moze zle zrobilem zamykajac, ale qrde opanujcie sie jeszcze przez chwile z opowiadaniem fabuly na forum co? bo to naprawde jest kurde wnerwiajace jak chce sie troche wytrzymac do obejrzenia filmu a cala fabule pozna z postow kogos innego.. nie tylko ja ide na ten film pozniej i nie tylko ja mam chec go najpierw obejrzec i przemyslec samemu...
uszanujcie tez oczekiwania innych a nie badzcie spoilerami.
aha i przepraszam za wyjatkowy napad zlosci w tamtym poscie ale juz nie moglem.. co chwila gdzies sa jakies przecieki na tym forum o nowym matrixie a jest to troche wnerwiajace [patrz powod wyzej]
Posluchaj, rozumiem o co Ci chodzi(lo), ale doskonale o tym wiesz, ze myszka sama nie klika w dany temat, wchodziles na wlasna odpowiedzialnosc. Ja od czasu obejrzenia Reloaded nie tykalem sie rzeczy, ktore sa podpisane "Revolutions" - zadnych trailerow, zapowiedzi, newsow etc.
Premiera ostatniej czesci juz za nami i sa ludzie, ktorzy chca sobie pogadac o calosci... a o Matriksie nie mozna madrze pogadac jak sie spoilerem nie walnie od czasu do czasu
Postapiles samolubnie i wyznales skruche, zatem zostales rozgrzeszony. Idz w spokoju ducha swego, synu
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
[22:06] <Cali^> trinity zdechla
[22:06] <alJenek> :>
[22:06] <Cali^> i neo zdechl
[22:06] <Cali^> sux
[22:06] <r00ster> matrix sux?
[22:06] <alJenek> zamknij sie
[22:06] * alJenek has quit IRC (Read error: EOF from client)
quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
(22:31:08) (+YareK) <tu tekxt Yarka z motywem z matrixa>
(22:31:41) (+mihnu^|) yareq
(22:31:42) (+mihnu^|) nie mow
(22:31:46) (+mihnu^|) *****
(22:32:15) �� mode: (mihnu^|) sets (+b *!*[email protected].*)
(22:32:15) �� this (*!*[email protected].*) ban affects (+YareK)
(22:32:16) �� kick: (YareK) was kicked by (mihnu^|) (pa)
(22:32:18) (@mihnu^|) ktos jeszce ?
(22:32:30) (@mihnu^|) tak myslalem
(...)
(22:34:33) �� mode: (L) sets (+o mihnu^|)
(22:34:42) �� topic: (mihnu^|) changes topic to (MATRIX: REVOLUTIONS IS THE GOOD SHIT !!! NIE GADAC O TYM FILNIE NA # albo BAN)
glan : nie tydzien tylko 10 dni albo i dluzej trzymaj topic zamkniety
Ludzie chca obejrzec film w imaxie a tam premiera troche pozniej jest
dokladnie....do srody nie wiedzia�em prawie nic o fabule (tyle co z zapowiedzia i widzialem dwa trailery). Specjalnie sie izoluje, ze reaktywacje ogl�dalem bez zaskoczenia (tylko po obejzeniu kilku trailerow).
Na boardzie niech se bedzie topic. Raz lazlem napisalem co s�dze a potem nie widze juz go dopuki nie obejze filmu. Ale na mircu to zakaz ;D
Ech, posluchaj... Forum i IRC to dwie osobne sprawy. Na IRC-u, sila rzeczy, musisz czytac - literki same Ci leca przed slepiami. Na forum musisz w cos kliknac zanim przeczytasz, poza tym, jak szybko wylaczysz przegladarke to nic sie nikomu nie stanie.
A takie przypadki jak z © to sie moga na kazdym kroku zdarzyc. Hm, moze jeszcze powiesz, ze jebnal bys komus, kto rozmawia na ulicy o zakonczeniu Revolutions?
Troche wiecej dystansu i zasuwaj jak najszybciej do kina
w tle: Juno Reactor VS Don Davis - Navras
ps: dzis piatek - proponuje piwny toast za malkontentow
"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
DEiMOss pojawilbys sie na IRC'u? Czy tylko nocami wpadasz na boarda ... ?
W kazdej chwili moge sie pojawic... sek w tym czy chce...
Nie no, zartuje sobie. Chodzi Ci o #fpp.pl na shit... khm, quakenecie? Juz sie lacze... o, juz jestem.
Ech, posluchaj... Forum i IRC to dwie osobne sprawy. Na IRC-u, sila rzeczy, musisz czytac - literki same Ci leca przed slepiami. Na forum musisz w cos kliknac zanim przeczytasz, poza tym, jak szybko wylaczysz przegladarke to nic sie nikomu nie stanie.
A takie przypadki jak z © to sie moga na kazdym kroku zdarzyc. Hm, moze jeszcze powiesz, ze jebnal bys komus, kto rozmawia na ulicy o zakonczeniu Revolutions?
Troche wiecej dystansu i zasuwaj jak najszybciej do kina
w tle: Juno Reactor VS Don Davis - Navras
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan [...]
na ircu tez mozesz nie czytac tak ci podpowiem.. mozesz rowniez zamiast wylaczac przegladrke sciscic okno (/clear)
a co do przykladu z ulicy.. dzisiaj non stop wrzesczalem na kumpla ze studiow by siem zamknal albo nie gadal w moim towarzystwie na temat matrixa nowego.. i skutecznie mi siem to dzis udalo.. i dla twojego info dzis ide na matrixa wiec juz bedzie po problemie ze mnao
![]()
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Oo, uswiadamia mnie jaka komenda mam sobie wyczyscic okno, heh. Problem w tym, ze aby wpisac taka komende trzeba najpierw przejrzec okno, jesli ktos na bierzaco spoileruje, to masz utrudnione zadanie. Na forum tylko przy gigantycznych rozdzielczosciach masz podane wszystko na dloni. W innym wypadku musisz przewinac na dol, wystarczy troche ostroznosci i w razie czego wylaczasz przegladarke. Wiec nie musisz podawac przykladu z IRC-a bo mowilismy o tym forum, o konkretnym topiku.
BTW, nie wiem czy warto dla filmu krzyczec na kumpla...
w tle: Scott Matthew - Trip City
glan mysle ze ten topic mozesz juz zamknac
a tam.. dalej sie bede pukal w glowe o! :}
"heh poprostu niechcialem zeby zepsol mi film.. doskonale to rozumial"
i mowi to glan od ktorego dowiaduje sie z topica [FPP]glan - puknij sie w glowe
ze neo i trinity zdechli
:>
zbli�a� si� do rzeczywisto�ci, je�li mozna si� tak wyrazi�, ale nigdy nie przybli�ymy si� dostatecznie,
gdy� rzeczywisto�� to w niesko�czono�� nast�puj�ce po sobie kroki, stopnie postrzegania, fa�szywe dna,
i dlatego w�a�nie jest niewyczerpalna, nieosi�galna. Mo�na wiedzie� coraz wi�cej i wi�cej o jednej rzeczy
ale nie mo�na wiedzie� o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak wi�c �yjemy w otoczeniu przedmiot�w
bardziej lub mniej przypominaj�cych duchy (...)"
mlasq rownie dobrze mogles to przecytac w c
generalnie nie to zebym czytal o czym jest topik, o nie! ale sam fakt, zeby glan mial sie puknac w glowe mi sie podoba.. ... tak wiec puknij sie w glowe.. i ja sie pukne.. i wy sie puknijcie... i wogole wszystkiego najlepszego z okazji nowego jorku zyczy wam mazio stop .... puk... puk... puk....
quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Ja od czasu obejrzenia Reloaded nie tykalem sie rzeczy, ktore sa podpisane "Revolutions" - zadnych trailerow, zapowiedzi, newsow etc.
Nie mialem juz sily meczyc sie z gownianym silnikiem dva.pl. Cenie misza, ale za duzo roboty z tym calym cyrkiem bylo. Moze gdyby moja znajomosc PHP byla wieksza... ale len ze mnie niemilosierny i tak jakos wyszlo. Szkoda.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.