FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11625)

Posted by *SOG*Kapi on 08-11-2003 19:55:

Wredne ludzie

Coś co mnie ostatnio wqurzyło: biegne żeby wziąć psp a z drugiej strony biegnie gość z mojego teamu. Cham mnie zastrezlił i sam wzial psp!! Specjalnie! Nie bede mówił kto to ale powiem ze to ktos z -=M=-

Kapi

Posted by on 08-11-2003 21:22:

może za Toba biegł przeciwnik ?

Posted by *SOG*Kapi on 09-11-2003 17:54:

Na pewno nie bo najpierw oczyściliśmy teren. I z pewnością widział mnie że tam jestem już wcześniej.

Kapi

Posted by on 09-11-2003 20:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez *SOG*Kapi
Na pewno nie bo najpierw oczyściliśmy teren. I z pewnością widział mnie że tam jestem już wcześniej.

To mow ktroy to. Niech mu bedzie wstyd

Posted by *SOG*Kapi on 09-11-2003 20:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
To mow ktroy to. Niech mu bedzie wstyd

-=M=-zs

Kapi

Posted by Jaro(PL) on 09-11-2003 22:25:

A nie umówiliście się przypadkiem wczesniej na "mięso armatnie"
Mnie już nic nie zdziwi odkąd na Rampage z balkonu oglądałem, jak dwóch medyków z tego samego team'u polowało na siebie między blaszkami

Posted by Rufus on 10-11-2003 06:31:

Albo cos sciemniasz ,albo bylo to dosc dawno ,bo zs gra na innym niku!!!!!!

Posted by [FPP]ZonK on 10-11-2003 09:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Mnie już nic nie zdziwi odkąd na Rampage z balkonu oglądałem, jak dwóch medyków z tego samego team'u polowało na siebie między blaszkami

lol heheh dobre

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by on 10-11-2003 09:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

Może jeden drugiemu podwędził aspirynę ? Albo któryś tak źle wyglądał że wymagał pomocy medycznej?

Posted by *SOG*Kapi on 10-11-2003 13:59:

nie twórzmy mitów Dostalem heada on wział psp itd. Ale bylo to juz jakis czas temu

Kapi

Posted by Rufus on 10-11-2003 18:24:

po co wyciagac stare brudy!!!! Moze bylo by dobrze zeby wszyscy byli wkoncu bardziej przychylni do siebie ,niech BHD laczy ,a nie dzieli. Co wy na to?

pozdrowienia

Posted by on 11-11-2003 09:28:

BHDriusze wszystkich krajów łączcie się
A poważnie to przy takiej grze zawsze będą jakieś aniomozje.

Posted by Tomcat27 on 11-11-2003 11:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
po co wyciagac stare brudy!!!! Moze bylo by dobrze zeby wszyscy byli wkoncu bardziej przychylni do siebie ,niech BHD laczy ,a nie dzieli. Co wy na to?

pozdrowienia

Jestem ZA!!!! W gruncie rzeczy to tylko gra, choc niektórzy biora te zabawe zbyt osobicie, ale taka juz jest natura czlowieka.Pozostaje mi tylko miec nadzieje ze dorownamy kulturze gry serwerom zachodnim.
Pozdrawiam

Posted by Jaro(PL) on 11-11-2003 12:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jestem ZA!!!! W gruncie rzeczy to tylko gra, choc niektórzy biora te zabawe zbyt osobicie, ale taka juz jest natura czlowieka.Pozostaje mi tylko miec nadzieje ze dorownamy kulturze gry serwerom zachodnim.
Pozdrawiam

Tam kultura ma wiekowe tradycje, a u nas mamy tylko taką nową "świecką tradycję"

Posted by Szymon on 11-11-2003 18:48:

Angry Podobna sytuacja

Lezalem sobie na wierzy razem z =OSK= zajcev'em PL i nagle widza wrogie snajpa, przymierzam sie i nagle boom oberwalem od niego w leb a on sam zdjal tego snajpa i jak wrocilem bylo identycznie widze snajpa boom wleb i w koncu go wywalilo

Posted by Longbow on 11-11-2003 20:52:

ale to mogło być tak, że lekko zachodziłeś sobą na niego, kiedy on strzela, niestety giniesz... też tak miałem nie raz... zdarzyło mi się, że stanąłem kolesiowi na plecach z wykałaczką, w tym momencie strzelił i tyle było z mojego bohaterstwa ;)

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Posted by Rufus on 11-11-2003 23:01:

Fakt,tak samo sie zdarza gdy razem z kims wychylasz sie z za rogu ,wydaje ci sie ze jestes z tylu a oberwiesz od swojego jeden z wielu bledow gry.

Posted by Szymon on 12-11-2003 13:22:

Angry Nie

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
ale to mogło być tak, że lekko zachodziłeś sobą na niego, kiedy on strzela, niestety giniesz... też tak miałem nie raz... zdarzyło mi się, że stanąłem kolesiowi na plecach z wykałaczką, w tym momencie strzelił i tyle było z mojego bohaterstwa

Napewno nie bo lezelem 1m. od niego. !! i to nie metr przed nim tylko metr obok niego z lewej strony.

Posted by *SOG*Kapi on 12-11-2003 17:59:

Widzicie animozje to co innego a chamstwo to rzecz którą trzeba tępić i już!

Kapi

Posted by on 13-11-2003 09:40:

Re: Nie

quote:
Napisane oryginalnie przez Szymon
Napewno nie bo lezelem 1m. od niego. !! i to nie metr przed nim tylko metr obok niego z lewej strony.

Tez bym stawial na buga raczej. Sam mialem przypadki, ze machnalem sobie nozem, zeby zmniejszyc laga i padal koles z team'u stojacy 2m ode mnie :/ Ale byly i takie, ze strzelalem z dolu budynku do wystajacej lufy i tez trafialem goscia

Posted by on 13-11-2003 09:59:

Re: Re: Nie

quote:
Tez bym stawial na buga raczej. Sam mialem przypadki, ze machnalem sobie nozem, zeby zmniejszyc laga i padal koles z team'u stojacy 2m ode mnie :/ Ale byly i takie, ze strzelalem z dolu budynku do wystajacej lufy i tez trafialem goscia

Może gostek po prostu dostawał zawału na widok szaleńca machającego nożem ?

Posted by Jaro(PL) on 13-11-2003 12:41:

Re: Re: Nie

quote:

Precyzja godna chirurga , a może to nie była lufa? albo lufa inaczej

Posted by *SOG*Kapi on 14-11-2003 15:26:

Wieżcie w przypadki a dinozaur wam odgryzie głowe na środku centrum handlowego

Kapi

Posted by boski *PL* on 20-11-2003 23:46:

na moscie znalazlem dobra miejscoweczke i sobie punktuje kolesi jeden po drugim, traf chcial, ze wszystkich z jednego klanu ale pech (chyba) chcial, ze w naszej druzynie znalazl sie jeden z ich klanu (tam 4 sztuki a tu on jeden). i co zrobil? zastrzelim mnie (...) bo sie "pedalowi" nie podobalo, ze mu punktuje kolezkow z klanu, znajda jedna, UBEK normalnie

Posted by on 21-11-2003 05:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
na moscie znalazlem dobra miejscoweczke i sobie punktuje kolesi jeden po drugim, traf chcial, ze wszystkich z jednego klanu ale pech (chyba) chcial, ze w naszej druzynie znalazl sie jeden z ich klanu (tam 4 sztuki a tu on jeden). i co zrobil? zastrzelim mnie (...) bo sie "pedalowi" nie podobalo, ze mu punktuje kolezkow z klanu, znajda jedna, UBEK normalnie

Może grozili mu wyrzuceniem z klanu ? "Albo go rozwalisz albo zdejmuj z munduru identyfikator naszego oddziału - leszczy tu nie potrzebujemy !! "

Posted by dżery on 11-12-2003 08:28:

biegne sobie wczoraj jako pierwszy do psp, metr przed padam razony w plecy seria mordercy. Do wroga na pewno nie strzelal bo to bylo pierwsze psp na ogromnej mapie (panic attack + rampage). Pomyslowy gracz zaliczyl psp i pobiegl dalej, nie przeprosil wiec to pewnie bylo celowe. Nick byl rzadko spotykany i nie zapamietalem. Niby blahostka ale mnie zdenerwowal.

Posted by lame on 11-12-2003 15:08:

statmani... I jak tu grać? Chociaż czasem fajnie niespodziewanie cisnąć w kogoś z własnej drużyny granatem ot tak, dla zgrywu

Posted by dżery on 11-12-2003 15:28:

przypomnialem sobie xywke tego wrednego ludzia, "gray1", zadalem sobie nawet trud uzyskania jego ip, okazalo sie ze pochodzi ono from UK. nie wszystko zloto...

Posted by lame on 11-12-2003 15:58:

w jukeju ciągle pada więc nic dziwnego, że taki ubłocony - również wewnętrznie.

Posted by on 11-12-2003 16:19:

Chyba "uszarzony"

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:15.