FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11671)
od dzisiaj - fucksto
ku wielckiej uciesze publicznosci w nagrode za doskonale osiagniecia w dziedzinie fuckerskich wybrkow mianuje Ciebie JW_Fausto na wielkiego Fucksto, ktorym zostajesz dozywotnio i nieodwolalnie... by blizej nawiazac do twej poprzedniej xywy i odzwierciedlic niedawne zdarzenia dodatkowo wyrozniam cie mianem:
hwdp_fucksto
i tak wiec... FuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFu
ckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFuckstoFucksto... i Fucksto
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
lol? o co biega?:}
;D
alien ty pijoku
a Facksto ty kryminalisto :> zes zadzieral z t�ustymi panami policjantami
�wiec p�omienie pr�no si� z�oc�... nie skrzypn� drzwi...
zrobili cos dziwnego wcoraj jak pili i teraz takie sa tego skutki :}
O WIELKI, KRWAWIACY FUCKSTO! Jak tam twoje koty? DD
Ale my nie chodzilismy po dachach, o nie co to to nie. A czy sad grocki jest w Polsce?
Nie no dobry wieczor byl i dobra wodka.
Ale on tak ladnie spal z Anouaarem...
poszlismy do monopola po "ksi�zk�" i j� opracowywali�my na terenie jakies szko�y. Gdy ju� j� "przeczytali�my" poszlismy po nast�pn�, a gdy wrocilismy i ledwo przeczytali�my pierwszy rozdzia� pojawili sie dwaj szerocy panowie ;D
Wylali...tfu..wyrwali prawie wszystkie strony, ale troche zosta�o
Najlepszy by� Fausto ktory da� dowod, a po chwili m�wi
Ja mam jescze legitymacje studenck�, to znaczy, �e jestem m�dry (c) Fucksto ;D
a po dachu to �azi� tulup
zamiast *******ic glupoty moglibyscie poprostu opisac sytuacje
Wtedy byloby niefajnie. Ale... ku radosze obywateli boarda:
Zaczelo sie standardowo... 2-3 piwka w pubie w Promie + bilardzik. Ja, Aliass, Aljenek, Fucksto, Cali. Po poltorej godzinie zesmy zglodnieli wiec do Pizzy Hut na pizze. Oczywizna Aljen z Fucksto wymyslili 2 pizze w cenie jednej ale na wynos. Zamowili wiec dzbanek piwa na miejscu by mogli zjesc na miejscu. Wogole kombinowali jak wol pod gorke by zjesc 2 male pizze w cenie jednej duzej (to ci ***** promocja). Dolaczyl Alienzero. Zamowil piwko i juz zaczynalo robic sie coraz bardziej wesolo (patrz: (c) tekst o Q2). Ze niektorych a w sumie jak sie pozniej okazalo wszystkich przyszpililo na wodeczke tosmy poszli do osiedlowego monopola (Armoania) i zakupili Luxusowa i w **** soczkow. Luxusowa okazala sie ciepla. :/ Bogu dzieki, ze na dworzu chociaz pizdzilo. No to gdzie to obalic? Przypomnialy mi sie stare czasy wiec zaproponowalem dach podstawowki pobliskiej... Jak postanowilem...smy tak uczynilismy. A tu dupcia... Drabina na dach rozjebana. No to trudno sie mowi... pijemy na patio (dla nie zorientowanych to taka dziura w srodku budynku gdzie rosnie trawka, krzeczki etc.) szkolnym. Po pierwszej wodce mnie i Alskiego naszlo aby jednak wbic sie na ten dach... wiec po rynnie jakos takos sie wbilismy.
Alskiego dopadl widac agresor bo zaczal rozpieprzac jakies dziwne przedmioty plastikowe w ksztalcie grzybkow na dachu. Mnie skolei naszlo na rzucanie nimi co okazalo sie pomylka bo zamiast w obcych, Fucksta i Caliego trafialem w szyby szkolne. Szybko sie nam znudzilo siedzienie na tym dachu tosmy sobie zeszli (z malymi trudnosciami, bo wiadomo latwiej wejsc niz zesjc). Wodka sie skonczyla a my chcemy wiecej... to back to the Aromania, a jak.
W monopolowym zycie kwitlo... co i rusz jakas brygadka z pobrzekiwaniem szkla w siateczkach wychodzila. Wyslalismy Fucksta z misja zakupienia winiaczy co by miec full przekroj przez alkohole dzisjejszej nocy. Dluuugo nie wracal, widac zeszlo mu sie z placeniem w naturze. Wkoncu wylazl ale z absolwentem (dziwnie chlopak interpretuje miano "winiacz"). Nie wybrzydzajac jednak powrocilismy do szkoly sie koedukowac. Przylukalismy jakiegos gostka wlazacego do szkoly pospiesznie... wydedukowalismy tez nawet ze to cieciu pilnujacy szkoly ale nikogo juz nie oswiecilo zeby sie zbierac stad. Fucksto rozbil absolwenta (zrobil to tak fachowo, ze myslielismy z Alienzero ze trafi go ta butelka w glowe
). Zdazyla pojsc chyba jedna kolejka po czym ze szkoly wybijaja sie nalani panowie w smiesznych jaskrawozoltych kubraczkach z napisem POLICJA. Jakby nigdy nic zdazylismy jeszcze 2 laczki goldnac nim do nas doszli a potem sie zaczelo... A zaczelo sie niemilo od wylania nam (Fuckstowi wlasciwie, bo to on placil
) 2/3 absolwenta. Potem spisanie... bogu dzieki, ze Cali nie mial zadnego dowodu tozsamosci i podczas podawania danych byl na tyle trzezwy by zawyrzyc swoj wiek o jeden rok czym stal sie magicznie pelnoletni. Troche bylo smiechawy na co widocznie zdenerwowali sie panowie policaje bo pogrozili sadem groDZkim. Z uratowana 1/3 absolwenta ruszylismy za rada panow policjantow w bardziej ustrojne miejsce by spozyc co mamy do konca. Doszlismy pod moj blok, siadlismy na laweczke i obalilismy do konca. Potem w drodze na przystanek zrobilsmy jeszczej postoj przy trzepakach by dokonczyc sok, ktory jak to ktos powiedzial zaczal juz fermentowac.
Nie pamietam juz za co ale zrobilismy krotka, 500 M rundke wokol bloku ja i Aliass (ja uciekalem, Alski gonil). W sumie jak sobie przypomne Inowroclaw to widac ja cos mam, ze jak sie napije to sobie lubie pobiegac, aj Shool?). Potem be-zowa kurtka Alskiego przeszla jeszcze oblanie sokiem porzeczkowym przez Fucksta. Chlopak sie mocno zbulwersil, ale jakos mu przeszlo na szczescie, jak powiedzial bedzie sie martwil jutro. Fucksto nie wiem czemu lal sobie sok po SS plaszczu i butach ku zadowoleniu mojemu i Aliznazero. Jakos tak to mu cieklo, ze wygladal jak kobieta podczas obfitej ruji.
Ze pora zrobila sie pozna a i rozmowy zaczynaly sie juz nie kleic to rozeszlismy sie. Ot cala historyjka jednej nocy.
PS: Fucksto narodzil sie dzieki aliassowi, po zwierzeniach Fausta, ze lubi pa3ec jak sie koty grzeja.
respect dla 2loopa za trzezwe opisanie sytuacji... dobre tez bylo pozniej na centralnym jak dojechalismy i po koleji s*******ily nam wszystkie autobusy [szcegolowo aljenkowi dwa pod rzad chociaz gonil za nimi ze pareset metrow
]... i pojawil sie z nikad jakis koles co wysiadl na centralnym bo myslal ze to chomiczowka :o
i tak bylo - chyba za tydzien bedzie :reload
ale to juz trzeba by� przejchujem zeby wysi�c na centralnym - a tak cos mi sie skojazylo i myslalem ze to chomiczowka (c) jakis kolo
gdyby nie czule pozegnania po wyjsciu z busa to bym zd�zyl, ale kurde w ostatniej chwili mi uciek�y :/
btw. Fausto jeszcze strescil nam w pizzy hut z polowe odcinkow "psa chojraka"
z tego co m�wi� to jedynie pamietam to jak po pustyni p�ywa� wieloryb bo szuka� swojego akordeonu
Z tymi kotami to nie tak, mowie [a juz nie pamietam do czego nawiazywalem] ze zawsze polewke mialem jak w pracowni komputerowej w piwnicy takiej za oknem sie koty posuwaly i fajne odglosy wydawaly :>... a nie ze mnie to kreci :>
Chojrak ownz troche, mowilismy ze to dosc avangardowy film, i jako przyklad podalem tego wieloryba :>
Ogolnie rzecz biorac fajne jazdy mialem jak doszedlem do domu. Poczulem sie glodny, wtoczylem sie do kuchni, i zaczalem robic kanapki przepolowiwszy chleb na 3 nierowne cwiartki :>> na tyle krzywo i mozolnie je posmarowalem maslem [o ile sie dalo] ze nie dalo sie skolei polozyc czgos na nie zeby nie spadalo, bo byly bardzo proste :E:E:E Ogolnie rzecz biorac zmeczylem sie tym i wpakowalem cala deske z prawie skonczonymi kanapkami do lodowki i jebnalem sie spac - a stara miala ze mnie polewke :HH
�wiec p�omienie pr�no si� z�oc�... nie skrzypn� drzwi...
Fajnie jest edukowac w listopadzie na swiezym powietrzu
Ja tam wole zawsze sie wbic do kogos lub gdzies.
Ja mam jescze legitymacje studenck�, to znaczy, �e jestem m�dry (c) Fucksto ;D
No ja do tej pory nie wiem co bardziej rozbawilo panow milicjantow. Czy ten tekst Fucksta wraz z legitka okazana, czy tekst Aliassa straszacego ich immunitetem dyplomatycznym i pokazujacego legitke szkoly francuskiej.DD
quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit
Heheh ... �adnie si� spijacieDobrze, �e Fausto nie pokaza� pe�ni swoich mo�liwo�ci na zje�dzie w Gda bo chyba na nast�pnym bym si� nie pojawi�
![]()
raczej nie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:32.