FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11693)
Śmieszna liga
Jak zobaczyłem tabele ligi to szeoki uśmiech zagościł na mojej twarzy. Ponad połowa meczy jest oddana walkowerem. I jeszcze liga jest sprawą poważną. W związku z czymś takim powinny być wyciągane jakieś konsekwencje bo tak to tylko śmiech na sali.
Witam...Musisz zwrócić uwage że ta Liga to tak naprawde dopiero sie rozwija, na dniach kończy sie pierwsza sesja i znowu będą przyjmowane klany które chcą grac w Lidze. Chciałem też zaznaczyć że to raczej te "klany" które sie wycofują z Ligi lub oddaja mecze walkowerem to raczej nie sa poważne, lub ligi nie traktują poważnie.Prawda jest taka że jest od czorta "klanów" na scenie BHD ale tak naprawde to chyba liczą sie tylko 4, reszta to poprostu grupka bardzo młodych ludzi, nastolatków którzy nawet jak grali w lidze to po przegranym meczu rozwiązywała klan lub z niego odchodziła. Nalezy pamietać że cały klan odpowiada za wynik meczu, nie poszczególne osoby, a przegrana powinna bardziej mobilizowac do wspólnego działania. Więc naprawde warto sie zastanowić poważnie czy ktoś ma ochote grać w Lidze, bo inaczej tak jak piszesz...wychodzi z tego to co teraz......Ja osobiście uważam że Liga nabierze barw i bedzie znacznie więcej klanów ze soba rywalizowało o status najlepszego na scenie BHD w Polsce.
Pozdrawiam
Mogę tylko przyłączyć się do wypowiedzi Tomcata dodając "śmieszny" przykład: Odbywał się mecz ligowy pomiędzy "rasowym" klanem XXX a klanem skleconym z amatorów i nieodpowiedzialnych ludzi. Efekt ? Zaczynali rozgrywkę po 8 osób a po bodajże drugiej walce w klanie "amatorów" zostały tylko 4 ponieważ reszta jak zobaczyła że dostają łomot to po prostu sobie wyszła z gry.
To jest zwykłe lekceważenie przeciwnika, gry i ludzi którzy starają się aby na polskiej scenie BHD coś się działo.
P.S. Mimo wszystko jest szansa że polska liga jednak się rozkręci.
Re: Śmieszna liga
quote:
Napisane oryginalnie przez *SOG*Kapi
Jak zobaczyłem tabele ligi to szeoki uśmiech zagościł na mojej twarzy. Ponad połowa meczy jest oddana walkowerem. I jeszcze liga jest sprawą poważną. W związku z czymś takim powinny być wyciągane jakieś konsekwencje bo tak to tylko śmiech na sali.
Re: Re: Śmieszna liga
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No i jakie konsekwencje ? Jedyne co można zrobić to albo wykluczyć z ligi ( o ile sami nie odejdą wcześniej) i dać walkowera. Mandatu raczej im nie wypiszesz![]()
No i jakie konsekwencje ? Jedyne co można zrobić to albo wykluczyć z ligi ( o ile sami nie odejdą wcześniej) i dać walkowera. Mandatu raczej im nie wypiszesz![]()
quote:
Jak ktos chce to może tak drugiemu upieprzyć życie że nawet sobie nie wyobrażasz![]()
Re: Re: Re: Re: Śmieszna liga
quote:
Będzie wchodził zawsze do jego drużyny i strzelał mu w plecy![]()
Ciekawe jak ? Będzie bombardował skrzynkę pocztową ? Pisał do niego na gg ? Wątpie żeby powiedzmy 27 letni poważny gracz zawracał sobię dupę jakimś 13 letnim smarkiem.
wszystko da sie ominac
a takim bannowaniem wiekszych szkod narobisz... jak trafisz na msciwego "smarka" lub "oldboja" to noepozbedziesz sie go...
quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
bann? i co zabannujesz? nick'a? ip?
wszystko da sie ominac
a takim bannowaniem wiekszych szkod narobisz... jak trafisz na msciwego "smarka" lub "oldboja" to noepozbedziesz sie go...
quote:
A jak się jeszcze trafi "hakier" .....![]()
Nie mówcie że się boicie zemsty smarka ( śmiechy w tle). Pozatym tu juz chodzi o cały "klan". Takich pacjentów trzeba eliminować. Raz , drugi, trzeci nie pojawili się na meczu? Wy*******ić ich z ligi! Bo potem ktos sobie patrzy na tabelę a tam same walkowery.
quote:
śmiech to zdrowie
Ta dyskusja to doskonały przykład na bicie piany.
Odpowiedź padła już na samym jej początku, a dokładnie w drugim zdaniu. Poddają mecz! ich sprawa. W tabeli wpisujecie wynik , a rozgrywki toczą się dalej , show must go one . To jakaś mania z tą ligą, ludzie poszliby za nią na bagnety, a to tylko zabawa. A co komu przeszkadza, że ludzie się organizują , zgrywają. Nie wyszło im dzisiaj , trudno. Może później będzie lepiej. To chyba jest normalne. Nie codzień uda się zebrać np. ośmiu 100% świrów w jednym klanie.
P.S.
Koniec końców wygra ten, co zbierze najwięcej walkowerów i sam oddda ich najmniej
Kapi wizerunek ligi zepsuly klany podobne do twojego!!!!!! Moze przypomne tobie dzien 12.09.03 i mecz z wami 87:22 ,104:31 ,a na dwoch ostatnich rozgrywkach moglismy strzelac juz tylko do siebie ,wiec bez glupich komentarzy prosze.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Kapi wizerunek ligi zepsuly klany podobne do twojego!!!!!! Moze przypomne tobie dzien 12.09.03 i mecz z wami 87:22 ,104:31 ,a na dwoch ostatnich rozgrywkach moglismy strzelac juz tylko do siebie ,wiec bez glupich komentarzy prosze.
quote:
A no właśnie, komentować to jedno a podjąć wyzwanie to drugie. Ale wydaje mi się że SOG nie brał udziału w lidze ?
Nie brał. Patrz na date ktora podal Rufus, to bylo zanim Liga ruszyla
Pozdrawiam
Re: Śmieszna liga
quote:
quote:
Nie mówcie że się boicie zemsty smarka ( śmiechy w tle). Pozatym tu juz chodzi o cały "klan". Takich pacjentów trzeba eliminować. Raz , drugi, trzeci nie pojawili się na meczu? Wy*******ić ich z ligi! Bo potem ktos sobie patrzy na tabelę a tam same walkowery.
ten topic powinien mieć podtytuł "liga lagów czyli walka z duchami". Oto przykłady,
1) widzę gostka strzelam , padam martwy, słyszę łomot z broni gostka?
2)gostek wchodzi po drabinie , strzelam, łuski sypią się jak ziarno z dziurawego worka, gostek spokojnie kończy drabinę a potem mnie?
3)robię za snajpa, gostek wychyla sie zza muru , strzelam mu dwa razy między oczy i nic. Równie dobrze mógłbym mu strzelić w buta, w guziki od munduru i odstrzelić uszy!
Gdzie tu sens walki !
Ty je tylko słyszałeś ja od nich zginąłem walę do ludzika, ludzik upada a 3 sekundy później widzę ogień z jego lufy i ja też leżę (chyba że miał skurcz pośmiertny na spuście
)
quote:
Ty je tylko słyszałeś ja od nich zginąłemwalę do ludzika, ludzik upada a 3 sekundy później widzę ogień z jego lufy i ja też leżę (chyba że miał skurcz pośmiertny na spuście
)
quote:
Ty je tylko słyszałeś ja od nich zginąłemwalę do ludzika, ludzik upada a 3 sekundy później widzę ogień z jego lufy i ja też leżę (chyba że miał skurcz pośmiertny na spuście
)
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Radzioo. Takie rzeczy się zdarzaja każdemu. We wczorajszym meczu to ty do mnie strzelałeś zza grobu i do tego leciałeś niczym superman na wysokości mojej głowy. Nie po raz pierwszy spotkałem się z tą sytuacją bo gdyby było inaczej to pewnie padł bym na miejscu ze zdziwienia.
quote:
Ja się wcale nie dziwie tylko opisałem śmieszną sytuację, wiem że takie rzeczy zdarzają się notoryczniea nad techniką supermana długo pracowałem - rzecz polega na odpowiednim odpaleniu granatnika między nogami tak aby powstał odrzut
a następnie lotem koszącym obcina się głowę przeciwnikowi nożem. Niestety w Twoim przypadku albo źle wyliczyłem trajektorię albo zdąrzyłeś odskoczyć
![]()
Sorry ale ja sie nie wymądzrzam że mój klan jest the best ( nawet się nie czarujmy) ale ja tu mówię o lidze a mój (jak mi się wydaje już niedługo) klan nie bierże w niej udziału więc nie zarzucajcie mi tu jakiś bzdur.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:53.