FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=117)
Sensitivity a CPMA
Mam strasznie upierdliwy problem z sensitivity. Za kazdym razem gdy uruchomie cpma jest ona za mala! Musze ciagle zwiekszac jej wartosc (nawet kilkanascie razy w ciagu meczu) dochodzac do
absurdalnych wartosci powyzej 30 (!) - jest to tym bardziej dziwne ze na CPMv1.0 gralem na 4.3 (...) Mam PR1.27h+cpma u1full ale ten 'bug' pojawial sie takze we wczesniejszych
wersjach. Mam nadzieje ze ktos mi pomorze bo juz od 2 tyg nie moge grac przez taka *******e.
w nowym mam 9 i nic sie niezmienia
ja mam sens 3.5 i mouse accela 1.2 i tez mi sie nic nie zmienia.
nie narzekam .moze podczas meczu sie tak rozgrywasz ze sensa musisz zwiekszac?
Re: Sensitivity a CPMA
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fryx
Mam strasznie upierdliwy problem z sensitivity. Za kazdym razem gdy uruchomie cpma jest ona za mala! Musze ciagle zwiekszac jej wartosc (nawet kilkanascie razy w ciagu meczu) dochodzac do
absurdalnych wartosci powyzej 30 (!) - jest to tym bardziej dziwne ze na CPMv1.0 gralem na 4.3 (...) Mam PR1.27h+cpma u1full ale ten 'bug' pojawial sie takze we wczesniejszych
wersjach. Mam nadzieje ze ktos mi pomorze bo juz od 2 tyg nie moge grac przez taka *******e.
Re: Re: Sensitivity a CPMA
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
to nie bug...mi tez sie nic nie zmienia...zrob reinstalke windy...quaka...sterow do mychy...a powinno byc cool![]()
Paszcie do mnie na:
[email protected]
Re: Re: Re: Sensitivity a CPMA
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Male , czy kots z was ma maly dodatek do sterownikow logitecha ktry umozliwia grnie z kolkiem. ja mam winde ME i gram bez sterownikow (mam kolko) lae gdzie kolwiek indziej jak jest mouse ware to nie ma kolka w q3. Potrzebny jest do tego maly sterownik - ma go ktos?
co to kolka w q3 to musisz miec spechalny plik reg dostepny na ftp.logitech.com (moge ci go zreszta sendnac), a co to problemu fryxa, to sprwdz, 3 nie masz przypadkiem wlaczonego accela myszy w mousewarze, nic innego nie przychodzi mi do glowy.
a w sobote gramy z oxygenem z jakims lokalnym klanem lol ale bedzie lameria z mojej strony od 2 tyg powaznie nie cwiczylem![]()
Mi q3 pod ME ladnie dziala (100% wolniej)...
Wiem, ze na stronie logitecha jest - ale ja mam modem i po za polske zadko sie wychylam...
a nie graj w ta ****nie UT !
pojebalo cie ?
wyjeb to w **** i bierz sie za q3 !
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Mi q3 pod ME ladnie dziala (100% wolniej)...
Wiem, ze na stronie logitecha jest - ale ja mam modem i po za polske zadko sie wychylam...
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
Spox. Nie musicie trenowa� i tak skopiecie nam dupy. Ale fajnu, �e pami�tasz o meczyku z "jakim� lokalnym klanem"
Re: Sensitivity a CPMA
quote:
a nie graj w ta ****nie UT !
pojebalo cie ?
wyjeb to w **** i bierz sie za q3 !
quote:
H.uj ci do tego w co gram jak chce w UT to moge bo mi sie tak podoba i nie ******* mi co mam robic. Zrozumiano?
i znofu sie kloca a tak przy okazji ile teraz koszuje wingman ???
120-140 zeta zalezy od sklepy
oxygen: yeah baby stay cool
quote:
oxygen: yeah baby stay cool![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
wy nam dupy skopiecie...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
nastepny infi :)
i tego trzeba sie trzymac
quote:
Napisane oryginalnie przez QuaD
U mnie z ME dokladnie to samo. Pliczek niech ci Mil0sh wysle.
no dobra...
beda latac po scianach...![]()
no wkoncu trenujesz w ut
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no wkoncu trenujesz w ut![]()
... to pogracie w ut
UT. Co to takiego? Nie gralem. Moze z raz ale nie pamietam.
Bueheheheh.
Napisane oryginalnie przez QuaD
UT. Co to takiego? Nie gralem. Moze z raz ale nie pamietam.
Bueheheheh.![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:12.