FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11754)

Posted by |k4| on 26-11-2003 07:40:

Call Of Duty - hicior:)

Gra Call OF Duty, jest według mnie najlepszą grą w swoim rodzaju, nie ma lepszej. Na początku podnieciłem się tą grą grając w SP (Single Player). Bardzo realistyczny, lecz niestety nie odczuje się dobra tej gry, grając na poziomie najniższym. W tym jest problem bo praktycznie wystarczy biegać i cały czas strzelać do okoła (w większości misji), no na wyższych poziomach trzeba się troszke napracować... Kiedy skończyłem grać w SP, przeszedłem do MP. Pierwsze wrażenie? Mało polskich serverów, ale to nie problem, więc wszedłem na server norweskiego klanu AoL (chyba) i zacząłem grać. Grało mi się bardzo dobrze, gra w internecie wygląda bardzo podobnie jak gra (na necie) w RtCW. Większość podstawowych map w MP, są to wszystkie z SP, tylko, że jest większe pole manewru w MP. Podsumowując:

Gra Call OF Duty jest to bezapelacyjnie przebój, gra ta stała się wielkim konkurentem gier FPP (RtCW, MoH itp.itd.).
Mam nadzieje że macie takie samo zdanie?

Posted by DARK_ANGEL on 29-11-2003 21:59:

Jak wydadza PB do gry, to faktycznie ma duze szanse.
Bez PB i paczy zmieniajacy co poniektore rzeczy (przyklad - przegieta do bolu PPS`ha ) niestety skazana jest na krotki zywot :>

Posted by johny_bravo on 07-12-2003 18:39:

nie uwarzacie ze troszke za szybko mozna te gre ukonczyc nawet na poziomie hardener (2 dni), nie mowie tu o veteranie gdzie naprawde trzeba przejsc etap bez najmnieszjego zadrasniecia by ukonczyc etap

Posted by on 08-12-2003 21:56:

He he ja przeszedłem COD na wszystkich poziomach trudności. Ale najlepiej gra mi się na normalu. Bezstresowo i z klimatem

Posted by johny_bravo on 09-12-2003 12:28:

na veterania trzeba byc niezlym rzeznikiem zeby cos ugrac, ja tam przeszedlem pierszwa misje amerykanem a pozneij sie zacialem, nie ulega watpliwosci ze jeszcze do tego wroce

Posted by [FPP]ZonK on 21-12-2003 20:59:

przyznam ze gra nie zrobila na mnie wrazenia... zbyt mocno przypomina MOHAA (podobna muzyka, zachowania zolnierzy i misje), ale przyznam ze 2 pierwsze misje w Stalingradzie zrobily na mnie wrazenie

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by johny_bravo on 22-12-2003 10:26:

mi najbardziej podobala sie kampania amerykanska, bo czuc ducha wspolpracy i solidarnosc miedzy poszczegolnymi zolnierzami, dobre jest tez odbijanie placu czerwonego, "Victory or death!!!"

jesli chodzi o podklad dzwiekowy to musial byc choc troche podobny do tego w moh'u bo komponowal go ten sam koles

Posted by [FPP]ZonK on 22-12-2003 21:32:

no gdzies wyczytalem ze nad gra pracowali ci sami ludzie co nad Mohem... ale nie pamietam gdzie to wyczytalem :/ ale rzeczywiscie widac podobienstwa

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by Buldi on 10-10-2004 19:14:

Thumbs up

Tak czy siak najlepsza gra jest i bedzie o II wojnie swiatowej.
Ja osobiscie na Veteranie zaciolem sie w 1 planszy brytyjskiej.
Gra sie super bardzo dobrze oddane sa realia walki (na veteranie).

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:08.