FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11915)
Na MOST-PL LATAJĄ!!!
Witam.
Grając w sobote na serwerze MOST-PL na mapie Panick attack widzielismy gościa ktory latał i strzelał z miniguna w ręce. Zrobiłem nawet screena i pewnie wiele osób tez. Co Wy na to? Czy to kody, czy może nieznane bugi? Zapraszam do dyskusji
*SAS*Tomcat
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Wrzuć dla ogółu screena aby każdy mógł to zobaczyć
Re: Na MOST-PL LATAJĄ!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witam.
Grając w sobote na serwerze MOST-PL na mapie Panick attack widzielismy gościa ktory latał i strzelał z miniguna w ręce. Zrobiłem nawet screena i pewnie wiele osób tez. Co Wy na to? Czy to kody, czy może nieznane bugi? Zapraszam do dyskusji
*SAS*Tomcat
Ja w sobote widzialem 2 przypadki. Numer 1 to ten latajacy gosciu z miniganem w garsci. Bardzo nieprzyjemny, jak helikopter, tylko ze lata gdzie chce. Numer 2 to dwoch kolesi, ktorzy mogli poruszac sie w 2 min. czasie przestoju, jaki obowiazuje wszystkich na poczatku kazdej mapy. Zajmowali sobie wczesniej dobre pozycje do snipowania a takze robili wjazd do bazy gdy wszyscy byli jeszcze uspieni. To wszystko widzialem, slyszalem zas ze numer 2 chodzil jeszcze przez sciany. Na szczescie byli smiertelni.
Numer 1 to: AIRBORNE (pisane taka dziwna czcionka)
Numer 2: auto_killer (drugiego nie mam ale mial cos na ksztalt taga klanowego)
Re: Na MOST-PL LATAJĄ!!!
"...zle sie dzieje w panstwie dunskim..."
Ja w sobote widzialem 2 przypadki. Numer 1 to ten latajacy gosciu z miniganem w garsci. Bardzo nieprzyjemny, jak helikopter, tylko ze lata gdzie chce. Numer 2 to dwoch kolesi, ktorzy mogli poruszac sie w 2 min. czasie przestoju, jaki obowiazuje wszystkich na poczatku kazdej mapy. Zajmowali sobie wczesniej dobre pozycje do snipowania a takze robili wjazd do bazy gdy wszyscy byli jeszcze uspieni. To wszystko widzialem, slyszalem zas ze numer 2 chodzil jeszcze przez sciany. Na szczescie byli smiertelni.
Numer 1 to: AIRBORNE (pisane taka dziwna czcionka)
Numer 2: auto_killer (drugiego nie mam ale mial cos na ksztalt taga klanowego)
AIRBORN
Jedno jest pewne, nikt mi nie będzie więcej mydlił oczu że nie ma cheatów do multi (".... tylko niektórzy grać nie potrafią więc się zasłaniają że to przez koderów.....") - chociaż zaraz się znajdą obrońcy którzy stwierdzą że to przez kartę graficzną bo w tym miejscu normalnie jest budynek
No to ladnie sie porobilo!!! Szkoda ze nie gralem w sobote, ale juz sam screen duzo "mowi". Tych dwoch to tez niezle ...
Najgorzej, jak ktos nie umie grac i ucieka sie do cheatow, no ale to, to juz szczyt!!! Jak tak dalej pojdzie to inna giere trzeba bedzie znalezc, bo to za duzo qwaka przypomina.
Pozdro dla prawdziwych graczy
No ja tez sie przylacze do narzekania na osoby, ktore grac normalnie nie potrafia i musza wspomaac sie kodami.
Mialem taki przypadek wlasnie wczoraj. Gralem na mapie rampage.
Wszystkim wiadomo, ze mapka jest ograniczona murami, no i pewnie niektorym wiadome jak mozna przejsc na druga strone murow(oczywiscie nie uzywajac kodow). Ale niektorzy widac tego nie wiedza i wspomagaja sie tymi o to sprytnymi programami, ktore umozliwiaja przechodzenie przez sciany.
Bo dziwna wydaje mi sie sytuacja, ze koles biegnie i nagle wali w mur i znika. Mozna to oczywiscie usprawiedliwic lagami i innymi *******ami. Ale jak ktos mi udowodni niewinnosc dwoch debili, ktorzy staja pare metrow od muru na wysokosci bazy przeciwnika(oczywiscie po stronie pustyni) i zwroceni sa w kierunku bazy. Moze sie umowili, ze akurat w tym miejscu sobie stana i pogadaja, albo poogladaja swoje postacie nawzajem.
Szkoda, ze nie zapisalem ich nickow. Podzielilbym sie nimi z pewnymi osobami, by gra na mostach nie stawala sie powoli beznadziejna gra koderow.
Pozdrawiam oziemble wszystkich ktorzy graja na wspomagaczach ( nie mylic z plynnymi wspomagaczami umilajacymi gre)
PS Jak chcecie sobie pograc na kodach, to zalozcie sobie swoj serwer i postrzelajciue sobie do siebie nawzajem.
Cała nadzieja w tym że ma się podobno pokazać program "antycheater" który ocali tą grę przed zatraceniem. I oby pojawił się jak najszybciej.
oby oby... bo gra na mostach i na inncyh serwerach powoli stanie sie beznadziejna i nie dajaca tyle satysfakcji co wczesniej...
Jesli chodzi o antycheaty to powinno byc cos takiego. Gralem kiedys w Counter Strike i tam sa dostepne takie programy. Pierwsza grupa to antyczity instalowane na serwerze, a druga to antyczit instalowany u klienta i wymagany przez serwer. Programy te sa stale aktualizowane i wymagane sa najnowsze wersje. Nie wiem jak to dziala w praktyce ale raczej nie zdarzaly sie takie buraki jak w sobote.
Podobno działają wyśmienicie. Cziterzy świecą wtedy w grze na zielono czy czerwono
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Jesli chodzi o antycheaty to powinno byc cos takiego. Gralem kiedys w Counter Strike i tam sa dostepne takie programy. Pierwsza grupa to antyczity instalowane na serwerze, a druga to antyczit instalowany u klienta i wymagany przez serwer. Programy te sa stale aktualizowane i wymagane sa najnowsze wersje. Nie wiem jak to dziala w praktyce ale raczej nie zdarzaly sie takie buraki jak w sobote.
A tak poza tym, to pbuster niejeden raz doprowadził mnie do białej gorączki (i to wcale nie dlatego, że nie lubił się z moim aimbotem ) - czasem dziwne pomysły mają te programy i wiele serwerów krzyczy na graczy, np. Bad CD Key. Aż mi się oryginalny CD w napędzie i CD Key na trayu płyty trzęsły ze złości...
Prośba do NovaLogic - w tej sytuacji domagam się noża, którym można rzucać
Napisane oryginalnie przez lame
Prośba do NovaLogic - w tej sytuacji domagam się noża, którym można rzucać![]()
Gralem przed chwila na zachodnim serwerku, medykiem. Biegne na punkt za gosciem. Chcialem go podleczyc, bo troszke dostal. Zaczal w nas walic jakis koles, ale wskoczylismy za budynek (my z jednej strony budynku, przeciwnik z drugiej) Patrze, a ten z mojej druzyny PRZECHODZI PRZEZ SCIANE, zabija przeciwnika i biegnie dalej. Troche mnie zatkalo. Nie wiem czy to byl cheat, ale tak to wygladalo.
Eeee tam, to powoli już normalka Szkoda że coraz częściej praktykowana....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
to przezuc sie na SOF1 luib SOF2 tam masz komplet 6 nozy do rzucania![]()
hehehe
quote:
Nie będę się na nic przerzucałNoża chcę latającego abo jaki tomahawk czy cuś...
lamy nie umią oszukiwać...
hehe tak na marginesie - wiecie co to jest akronim?
lamy nie umią oszukiwać...
hehe tak na marginesie - wiecie co to jest akronim?![]()
![]()
![]()
Chybaśmy się nie zrozumieli...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.