FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11924)
Bazogwałt
Tak sobie pomyślałem, że można by wreszcie poruszyć w osobnym wątku temat, który nieustannie przewija się przez to forum zacne. Ciekawe, czy pojawią się jakieś nowe wnioski?
raperka - stop it
Powiem wam tak -
Raperzy to tchórze, którzy boją się stanąć do walki w otwartym polu, lub poszukać snipera.
Osobiście nie lubię dostawać kulki w plecy zaraz po wstaniu w bazie - strasznie mnie to denerwuje - czuję wtedy że nie mam możliwości prowadzenia równej walki.
Uwielbiam grać sniperem - jestem w tym dobry i jeśli kogoś zobaczę w swojej lunecie to nie ma on szans ucieczki przed kulką.
Jednakże wiedząc, że są ludzie którzy nie lubią sniperów gram naprzemiennie Sniperem i CQB'em aby nie nie denerować ludzi.
Uważam, że admini serwerów publicznych winni podjąć działania mające na celu ukrócenie "raperki"
Ze Snajperskim Pozdrowieniem
Alpin19.APL.
Re: raperka - stop it
quote:
Napisane oryginalnie przez alpin19
Powiem wam tak -
Raperzy to tchórze, którzy boją się stanąć do walki w otwartym polu, lub poszukać snipera.
Re: Re: raperka - stop it
Najbardziej wkurzające w rapowaniu jest to, że jeśli nie masz ochoty tego robić, to często "W mapę" nie dociera nikt, bo wszyscy skutecznie zostają powstrzymani już w domku. I tak się plączesz po tym pustym mieście...
quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Najbardziej wkurzające w rapowaniu jest to, że jeśli nie masz ochoty tego robić, to często "W mapę" nie dociera nikt, bo wszyscy skutecznie zostają powstrzymani już w domku. I tak się plączesz po tym pustym mieście...![]()
Re: Re: Re: Re: raperka - stop it
hehe na wagsforever2 to gwałcę nożem ile wlezie
Aczkolwiek często jest tak, że przy nierównym rozkładzie sił w drużynach przez pół godziny dostajesz bęcki...
Mam tu do wtracenia swoje 3 grosze. Jesli chodzi o niektore mapy, to ludzie na nich grajacy nie zwracaja wogole uwagi na PSP. Dosc czesto jest tak, ze baza jest ostrzeliwana z kazdej strony ale komus uda sie wydostac i zdobyc PSP. Ale oczywiscie nikt na to nie patrzy. I rodzi sie jak to ciele w bazie pod ostrzalem, zamias skorzystac z PSP.
Co do zamykania w bazie, to nie widze w tym nic zlego. Sztuka jest wydostac sie z pod takiego ostrzalu. Nawet na Wagsforewer2 jest to mozliwe. Ale tak jak wspomnialem pozniej nikt nie zwraca uwagi na spawny.
Pozdrawiam
Czesio
Cóż, ręka niektórym klei się do spacji A na spawn czasem trzeba nawet poczekać 5(!) sekund albo nie daj Boże więcej. Porównanie z cielętami bywa trafne, szczególnie kiedy wszyscy po spacji lecą do przodu a na 16 pytanie w stylu "gramy coś czy nie bo nie wiem?" pada odpowiedz zamknij się lama bo rozpraszasz... No, trudno się skupić na trzymaniu "W", umieraniu i czytaniu komunikatów wyskakujących na ekranie.
Fajny temat, znowu cieniasy sie plują
przecież strzelanie do wykluwaczy to esencja tej gry
kto jeszcze pamięta klimat singla? , lub przyjemność gry przy przejmowaniu PSP, namierzaniu snipów itp. Proponuję modyfikację gry tak, by drużyna, która uzyska wyraźną przewagę mogła podjechać Humvie pod PSP i otworzyć ogień ciągły co niewatpliwie wzbogaci klimat gry
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
kto jeszcze pamięta klimat singla? , lub przyjemność gry przy przejmowaniu PSP, namierzaniu snipów itp. Proponuję modyfikację gry tak, by drużyna, która uzyska wyraźną przewagę mogła podjechać Humvie pod PSP i otworzyć ogień ciągły co niewatpliwie wzbogaci klimat gry
![]()
Respawn time powinien wynosci ok 5 seq, pamietam na moscie kiedy to an wagsforever biegam tylko z apteczka i nozykiem, to jak sie odrodzilem, podbieglem uleczylem kolesia i 25 seq czekalem na odrodzenie (x15) an odrodzenie.... albo na przyklad na clue map 5 gunnerow z tylu 5 snipow i jak tu sie wydostac ?? W takich chwilach az odechciewa sie grac. Wiec jestem przeciwny bazogwalta, wedlug mnie to tylko nabijanie statsow...
![]()
lol ta dyskusja zatacza coraz szersze kręgi...
A więc spróbujmy podsumować naszą wiedzę, najlepiej w punktach:
1. Bazogwałt jest be.
2. Hmmm... bardzo zły.
3. I... to jest niesprawiedliwe.
4. Bo mnie ciągle zabijają.
Należałoby jeszcze zrobić podankietę - czy nie znosisz bazogwałtu bo a) nie możesz pograć b) stat Ci spada; oraz czy lubisz gwałcić bo a) uwielbiasz strzelać do bezbronnych niewinnych istotek b) stat Ci rośnie...
Pozdrawiam wszystkich napastników i wszystkie ofiary.
Napisane oryginalnie przez lame
lol ta dyskusja zatacza coraz szersze kręgi...
(CIACH)
Należałoby jeszcze zrobić podankietę - czy nie znosisz bazogwałtu bo a) nie możesz pograć b) stat Ci spada; oraz czy lubisz gwałcić bo a) uwielbiasz strzelać do bezbronnych niewinnych istotek b) stat Ci rośnie...
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich napastników i wszystkie ofiary.
czy:
a)siostry sisters
b)sisters siostry
c) ptuj, ptuj, ptuj
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
oraz :
c) ptuj, ptuj, ptuj![]()
![]()
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.