FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11943)
Ban
Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...
P.S.
WALCZMY O SPRAWIEDLIWOSC NA TYM SWIECIE !!
Z tak� sam� sytuacj� te� si� nieraz spotka�em, �e zawodnik przeskakuje z jednej ekipy do drugiej, bo tamta wygrywa... Co prawda utrudnia taki manewr serwer, kt�ry automatycznie przydziela do jakiej� dru�yny, ale za kt�rym� razem si� uda...
Takie zachowanie zas�uguje na bana! W�a�nie to jest nabijaniem statystyk... Zreszt� �wiadczy te� o poziomie zawodnika, kt�ry nie umie gra� w dru�ynie przegrywaj�cej... a potem chodz� mity o kim�, �e jest najlepszy. Trudno mie� beznadziejne staty w dru�ynie wygrywaj�cej (zw�aszcza du�� liczb� punkt�w).
Mo�e administratorzy wreszcie zauwa�� problem... Ostatecznie mo�na wys�a� do nich maila ze screenami pokazuj�cymi, jak kole� zmienia dru�yn� w zale�no�ci od potrzeby...
No i niech nikt mi nie t�umaczy tego zrywaniem po��czenia, bo to jest ewidentna bzura.
pozdrawiam
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Lekkie wyja�nienia
Zazwyczaj winni si� t�umacz�, a ja do nich nie nale�e. Ale co poniekt�rym t�ukom, pewne sprawy nale�y wyja�ni�. Jak przyj�ysz si� bli�ej moim stat� (do kt�rych ze swoj� lamersk� gra Ci daleko), to nie trudno zauwa�y�, �e posiadam jedna z najwy�szych sprawno�ci na Mo�cie. Nie mam potrzeby zmienia�, czy jak kto woli , przeskakiwa� z red do blue, bo mi nie jest to potrzebne. Zale�y mi na fragach, kt�rych mam (w przeciwie�stwie do Ciebie) zawsze wi�cej ni� zgon�w. Niestety do�� cz�sto morduje cz�onk�w swojej dru�yny (dla przypomnienia - za to wyrzuca z gry), a jak to wyja�ni� wcze�niej Longbown, Most ma auto-rozmieszczanie i nie mog� przewidzie� gdzie wejde. A my�le, �e to Ty m�ody cz�owieku, powiniene� si� zastanowi� nad swoj� osob�, bo ju� trzeci raz zmieni�e� barwy klanowe, co tylko �wiadczy o tym, kim naprawde jeste�. I jeszcze jedno... Troche szacunku dla starszych, bo mam dzieci starsze od Ciebie. Nie powinienem nawet z Tob� dyskutowa�, bo nie jeste� dla mnie partnerem do jakiejkolwiek rozmowy. Zastan�w sie nad sob�. Pozdrawiam Yogas
Niewiem do czego Wy dazycie co chcecie zrobic z MOSTu.
Czy chcecie zrobic go miejscem gdzie mozna spedzic mile czas grajac w ulubiona gre.
A moze chcecie moze cala moja jak i moich kolegow prace nad tym azeby MOST byl naprawde dobry i cieszyl sie popularnoscia i dobra opinia
Zastanawiam sie czy dalej to ma jakikolwiek sens
Mowicie ze ja przesadzam z banami - tak? a czy Wy sami nie rozpoczynacie sami sprzeczki w ktorej wczesniej czy pozniej dojdzie do slow ktore nie powinny padac. Wymagacie od Nas tego zeby server byl dobry
mial wasze ulubione mapy, niskie pingi itd. a sami od siebie nic nie wymagacie robicie bydlo : wyzywanie, wchodzenie pod nikami "ssij mi ****" prosze powiedziecie mi co soba reperetujecie gdy si� tak zachowywujescie .... pisze te slowa do graczy ktorzy "ukryli" sie za klawiatura i radze sie zastanowic nad soba uwazacie ze mozecie wszystko ... jasne
mozecie wszystko ale to skonczy sie tym iz MOST przestanie byc ogolno dostepny dla kazdego z Was i sami sobie bedziecie winni tego ze nie potraficie sie wlasciwie zachowac. Znacie napewno regulamin nie ma wnim nic szczeg�lnego ale widze ze dla czesci z Was jest to poprzeczka nie do przebycia "
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
[B]Wiadomosc w imieniu Admina Mostu (sam tu nie moze pisac poniewaz ma problemy z tym forum),
hey
uwazam mily ze i tak wykazujesz sporo cierpliwosci przy adm. mostkiem, wiec apeluje do Twej cierpliwosci co by niewzruszona pozostala i dalej adminowala mostkiem jak adminuje.pozdrawiam
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zazwyczaj winni si� t�umacz�, a ja do nich nie nale�e.
quote:
Ale co poniekt�rym t�ukom...
quote:
Troche szacunku dla starszych, bo mam dzieci starsze od Ciebie.
quote:
Zastan�w sie nad sob�.
Re: Re: Lekkie wyja�nienia
Mi�y, gracias za wszystko
Dzi�ki Tobie i takim jak ty niekt�re rzeczy, by� mo�e w b�lach, ale maj� racj� bytu.
Rest - no comments, jak mawiaj� potomkowie Szekspira
yogas sam wiem co znaczy morderstwa zawsze mia�em ich najwiecej i wyrzuca�o mnie a co za tym idzie wchodzi�em gdzie popad�o tylko miedzy nami jest jedna r�znica ja nie by�em i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy olej to bo ci nie dadza spokoju nie mog� cie pokonac wiec probuja ci dokopac inaczej..........Brzusio
quote:
Napisane oryginalnie przez Brzusio
yogas sam wiem co znaczy morderstwa zawsze mia�em ich najwiecej i wyrzuca�o mnie a co za tym idzie wchodzi�em gdzie popad�o tylko miedzy nami jest jedna r�znica ja nie by�em i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy olej to bo ci nie dadza spokoju nie mog� cie pokonac wiec probuja ci dokopac inaczej..........Brzusio
Napisane oryginalnie przez Longbow
No c�... nie wiem, jak VAV si� zachowa�, wi�c nie napisz�, czy s�usznie dosta� bana... by� mo�e za s�ownictwo?
quote:
Z tak� sam� sytuacj� te� si� nieraz spotka�em, �e zawodnik przeskakuje z jednej ekipy do drugiej, bo tamta wygrywa... Co prawda utrudnia taki manewr serwer, kt�ry automatycznie przydziela do jakiej� dru�yny, ale za kt�rym� razem si� uda...
Takie zachowanie zas�uguje na bana! W�a�nie to jest nabijaniem statystyk... Zreszt� �wiadczy te� o poziomie zawodnika, kt�ry nie umie gra� w dru�ynie przegrywaj�cej... a potem chodz� mity o kim�, �e jest najlepszy. Trudno mie� beznadziejne staty w dru�ynie wygrywaj�cej (zw�aszcza du�� liczb� punkt�w).
Napisane oryginalnie przez Pit[PL]
Czy moglbys mi konkretnie powiedziec jak to jest z tymi punktami ? Ile konkretnie dostaje sie punktow za to, ze druzyna wygrala ?
Musze przyzna� �e dawno nie gra�em na MO�CIE (znudzi�y mnie rze�nie). Wole pogra� w strefe i ubolewam �e MOST-ARENA cz�sto nie dzia�a.Ale do tematu:Mam wra�enie �e dla co nie kt�rych staty to ca�y �wiat i po trupach staraj� si� doj� do tego.Tylko niestety dla co nie kt�rych to tylko gra.
Nie zamierzam nikogo broni�, ale zdarza�o mi si�, �e serwer mnie od��czy� (wina pewnie sprz�tu). I nie mia�em wp�ywu na to do jakiej dru�yny wr�ci�em. Nawet, gdy chcia�em wr�ci� do swojej to serwer nie pozwala�.
Czy Yogas sam przeskakiwa�, czy serwer go od��cza�?
To jest zasadnicza r�nica.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus PL
Mam wra�enie �e dla co nie kt�rych staty to ca�y �wiat i po trupach staraj� si� doj� do tego.Tylko niestety dla co nie kt�rych to tylko gra.
Napisane oryginalnie przez Szymon
Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...
quote:
... tylko miedzy nami jest jedna r�znica ja nie by�em i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy ...
Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia
VAV dosta� bana bo by� niegrzeczny, nie mam poj�cia po co to marudzenie. Kogo to obchodzi �e Yogas zmienia sobie dru�yny? Jak lubi to niech sobie zmienia, skoro mo�na i nic w MOSTowym regulaminie nie ma na ten temat, jak kto� inny ma ochot� to krytykowa� i liczy si� z konsekwencjami to niech komentuje sobie w dowolny spos�b. To jest problem? ... Szymon, jak chcesz walczy� o sprawiedliwo�� to kup mi piwo i wy�lij poczt�, bo du�o os�b ma piwo a ja nie mam - i to jest choleeeeernie niesprawiedliwe moim skromnym zdaniem. Gratuluj� kolejnej radosnej dyskusji, merytorycznie bliskiej wierszykom (zreszt� du�o fajniejszym) Rodrigeza.
pozdrawiam
lama
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Yogas
[B] ...Niestety do�� cz�sto morduje cz�onk�w swojej dru�yny (dla przypomnienia - za to wyrzuca z gry...
I czy oni do Ciebie m�wi� " Jeste� ci�zki przypadek!"? i jak Cie wyrzuci i wejdziesz do przeciwnej to czy widzisz tekst : "Rura posz�a do RED"?? Masz obseje na punkcie BHD ale mi to nie przeszkadza dopuki robisz swoje a nie sie czepiasz. Ka�dy kto cie zabije to odrazu jest albo lagerem albo kamperem, a Ty kim jestes?
Pozdrawiam
No a jakze inaczej jak nie po trupach![]()
Napisane oryginalnie przez lame
Gratuluj� kolejnej radosnej dyskusji, merytorycznie bliskiej wierszykom (zreszt� du�o fajniejszym) Rodrigeza.
pozdrawiam
lama [/B]
Z tym przechodzeniem mi�dzy dru�ynami... c�, czasami si� zdarzy, �e wygrywaj�ca ekipa ma mniej ludzi, wi�c jest to mo�liwe (sprawdzi� przecie� to nie trudno). Zdarzy�o mi si� raz czy dwa razy, �e by� jaki� uparciuch, kt�ry ci�gle zmienia� dru�yn� (to by�o jeszcze wtedy, kiedy nie by�o autorozmieszczania). Takie co� to dla mnie dyskwalifikacja zawodnika. Na szcz�cie teraz to ju� rzadko�� (je�li nie megarzadko��) i raczej niemo�liwo��.
pozdro dla wszystkich!!
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
quote:
Przychylam si� do zdania Szanownego Kolegi - je�li kto� ma swoimi nerwami psu� innym zabaw�, to niech lepiej p�jdzie na spacer, sieknie male biopaliwo albo co. Nie mo�na si� tak nawzajem na sobie wy�ywa� (kieruj� te s�owa do wszystkich graczy) - to� to zabawa.
(no i wzi��em czynny udzia� w bezsensownej dyskusji )
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Powiedzia� co wiedzia�
Jak wspomia�em, wisi mi to co robi Yogas, jego staty i godziny gry (mi nie imponuj�) niech sobie gra ile wlezie...serio...ale niech przestanie traktowac innych graczy jak kogos gorszego od siebie, w ko�cu ma to by� rozrywka a nie szarpanie nerw�w. A jak Yogas nad sob� nie panuje to nie wiem...niech sie wyzyje na klawiaturze, myszy, albo walnie w �ciane baranka...powinno pom�c!
Pozdrawiam
Za�uje �e ja nie umie�ci�em screen�w bo ich nie mam..a co do Yogasa to nie tylko ja sie przekona�em do czego ten cz�owiek potrafi doprowadzi�... Czemu Ty nie robiles screen�w gdy Yogas naje�dza�??? Taki mocny jeste�, ale chyba tylko w jedn� strone!!!
poczytaj sobie Wasz regulamin klanowy, do ktorego sie tak odnosicie i rob screeny gdy Yogas najezdza i wyzywa ludzi Szanowny kolego, wtedy bedzie okey!
VAV dosta� bana bo by� niegrzeczny, nie mam poj�cia po co to marudzenie.
W�asnie do tego zmierzam...nie przypominam sobie akurat by ktokolwiek by� dla kogo� a� tak nie mi�y jak Yogas...VAV poprostu da� sie sprowokowac tak jak i ja z tym �e mozliwe �e w jego wypadku posz�y ostrzejsze s�owa...nie wiem nie widzia�em nie by�o mnie ju� ( poszed�em rozwali� mysz )
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Za�uje �e ja nie umie�ci�em screen�w bo ich nie mam..
quote:
a co do Yogasa to nie tylko ja sie przekona�em do czego ten cz�owiek potrafi doprowadzi�...
Czemu Ty nie robiles screen�w gdy Yogas naje�dza�??? Taki mocny jeste�, ale chyba tylko w jedn� strone!!!
quote:
poczytaj sobie Wasz regulamin klanowy, do ktorego sie tak odnosicie
quote:
i rob screeny gdy Yogas najezdza i wyzywa ludzi Szanowny kolego, wtedy bedzie okey!
Napisane oryginalnie przez d�ery
heh, jeszcze troche a polowa graczy bedzie lezala po k�tach i polowala na screeny z wpadkami rywaliDobrze, poprawie sobie nozowe ratio
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.