FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11943)

Posted by Szymon on 16-12-2003 18:49:

Exclamation Ban

Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...

P.S.

WALCZMY O SPRAWIEDLIWOSC NA TYM SWIECIE !!

Posted by Longbow on 16-12-2003 19:27:

Re: Ban

No c�... nie wiem, jak VAV si� zachowa�, wi�c nie napisz�, czy s�usznie dosta� bana... by� mo�e za s�ownictwo?
Z tak� sam� sytuacj� te� si� nieraz spotka�em, �e zawodnik przeskakuje z jednej ekipy do drugiej, bo tamta wygrywa... Co prawda utrudnia taki manewr serwer, kt�ry automatycznie przydziela do jakiej� dru�yny, ale za kt�rym� razem si� uda...
Takie zachowanie zas�uguje na bana! W�a�nie to jest nabijaniem statystyk... Zreszt� �wiadczy te� o poziomie zawodnika, kt�ry nie umie gra� w dru�ynie przegrywaj�cej... a potem chodz� mity o kim�, �e jest najlepszy. Trudno mie� beznadziejne staty w dru�ynie wygrywaj�cej (zw�aszcza du�� liczb� punkt�w).
Mo�e administratorzy wreszcie zauwa�� problem... Ostatecznie mo�na wys�a� do nich maila ze screenami pokazuj�cymi, jak kole� zmienia dru�yn� w zale�no�ci od potrzeby...
No i niech nikt mi nie t�umaczy tego zrywaniem po��czenia, bo to jest ewidentna bzura.
pozdrawiam

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Posted by Yogas on 16-12-2003 20:03:

Exclamation Lekkie wyja�nienia

Zazwyczaj winni si� t�umacz�, a ja do nich nie nale�e. Ale co poniekt�rym t�ukom, pewne sprawy nale�y wyja�ni�. Jak przyj�ysz si� bli�ej moim stat� (do kt�rych ze swoj� lamersk� gra Ci daleko), to nie trudno zauwa�y�, �e posiadam jedna z najwy�szych sprawno�ci na Mo�cie. Nie mam potrzeby zmienia�, czy jak kto woli , przeskakiwa� z red do blue, bo mi nie jest to potrzebne. Zale�y mi na fragach, kt�rych mam (w przeciwie�stwie do Ciebie) zawsze wi�cej ni� zgon�w. Niestety do�� cz�sto morduje cz�onk�w swojej dru�yny (dla przypomnienia - za to wyrzuca z gry), a jak to wyja�ni� wcze�niej Longbown, Most ma auto-rozmieszczanie i nie mog� przewidzie� gdzie wejde. A my�le, �e to Ty m�ody cz�owieku, powiniene� si� zastanowi� nad swoj� osob�, bo ju� trzeci raz zmieni�e� barwy klanowe, co tylko �wiadczy o tym, kim naprawde jeste�. I jeszcze jedno... Troche szacunku dla starszych, bo mam dzieci starsze od Ciebie. Nie powinienem nawet z Tob� dyskutowa�, bo nie jeste� dla mnie partnerem do jakiejkolwiek rozmowy. Zastan�w sie nad sob�. Pozdrawiam Yogas

Posted by [FPP]ZonK on 16-12-2003 20:03:

Wiadomosc w imieniu Admina Mostu (sam tu nie moze pisac poniewaz ma problemy z tym forum), oto tresc:

"Witam was pozwole sobie tutaj zostawic pewna inforamcje:

Niewiem do czego Wy dazycie co chcecie zrobic z MOSTu.
Czy chcecie zrobic go miejscem gdzie mozna spedzic mile czas grajac w ulubiona gre.
A moze chcecie moze cala moja jak i moich kolegow prace nad tym azeby MOST byl naprawde dobry i cieszyl sie popularnoscia i dobra opinia
Zastanawiam sie czy dalej to ma jakikolwiek sens

Mowicie ze ja przesadzam z banami - tak? a czy Wy sami nie rozpoczynacie sami sprzeczki w ktorej wczesniej czy pozniej dojdzie do slow ktore nie powinny padac. Wymagacie od Nas tego zeby server byl dobry
mial wasze ulubione mapy, niskie pingi itd. a sami od siebie nic nie wymagacie robicie bydlo : wyzywanie, wchodzenie pod nikami "ssij mi ****" prosze powiedziecie mi co soba reperetujecie gdy si� tak zachowywujescie .... pisze te slowa do graczy ktorzy "ukryli" sie za klawiatura i radze sie zastanowic nad soba uwazacie ze mozecie wszystko ... jasne
mozecie wszystko ale to skonczy sie tym iz MOST przestanie byc ogolno dostepny dla kazdego z Was i sami sobie bedziecie winni tego ze nie potraficie sie wlasciwie zachowac. Znacie napewno regulamin nie ma wnim nic szczeg�lnego ale widze ze dla czesci z Was jest to poprzeczka nie do przebycia "

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by rodrigez on 16-12-2003 23:06:

Thumbs up

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
[B]Wiadomosc w imieniu Admina Mostu (sam tu nie moze pisac poniewaz ma problemy z tym forum),

hey
uwazam mily ze i tak wykazujesz sporo cierpliwosci przy adm. mostkiem, wiec apeluje do Twej cierpliwosci co by niewzruszona pozostala i dalej adminowala mostkiem jak adminuje.pozdrawiam

Posted by boski *PL* on 17-12-2003 00:52:

Re: Lekkie wyja�nienia

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zazwyczaj winni si� t�umacz�, a ja do nich nie nale�e.

Jednak to robisz, znaczy sie czystego sumienia nie masz
quote:
Ale co poniekt�rym t�ukom...

Starasz si� "kogo�" obrazi�?
quote:

Troche szacunku dla starszych, bo mam dzieci starsze od Ciebie.

W ka�dej grze wiek gracza nie ma najmniejszego znaczenia. Twoje zachowanie ze "zmianami dru�yny" w zale�no�ci od tego czy przegrywa czy wygrywa zda�a ci si� nie pierwszy raz T�umaczenie si� du�� ilo�ci� mord�w to chyba nie jest dobra droga - przyznajesz si�, �e psujesz innym zabaw� czy olewasz innych z team'u bo "twoje fragi" s� najwa�niejsze?
quote:

Zastan�w sie nad sob�.

Sam te� si� zastan�w nad sob� Chcesz by� marsza�kiem na "mo�cie"? Prosz� bardzo... ale r�b to uczciwie, nie za wszelk� cen�... Mo�e potraktuj to jako zabaw� (masz dzieci, one mog� wyja�ni� ci znaczenie tego poj�cia) a nie jako "sens �ycia i drog� do chwa�y".

Admini Mostu!
Dzi�ki za wyrozumia�o�� i cierpliwo��

Pozdrawiam wszystkich, kt�rzy czytaj� forum

"I cho�bym szed� ciemn� dolin�, z�a si� nie ul�kn�, bo sam jestem najwi�kszym s*****synem w tej dolinie"

Posted by lame on 17-12-2003 04:30:

Re: Re: Lekkie wyja�nienia

Mi�y, gracias za wszystko

Dzi�ki Tobie i takim jak ty niekt�re rzeczy, by� mo�e w b�lach, ale maj� racj� bytu.

Rest - no comments, jak mawiaj� potomkowie Szekspira

Posted by Brzusio on 17-12-2003 06:42:

yogas sam wiem co znaczy morderstwa zawsze mia�em ich najwiecej i wyrzuca�o mnie a co za tym idzie wchodzi�em gdzie popad�o tylko miedzy nami jest jedna r�znica ja nie by�em i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy olej to bo ci nie dadza spokoju nie mog� cie pokonac wiec probuja ci dokopac inaczej..........Brzusio

Posted by Pit[PL] on 17-12-2003 08:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez Brzusio
yogas sam wiem co znaczy morderstwa zawsze mia�em ich najwiecej i wyrzuca�o mnie a co za tym idzie wchodzi�em gdzie popad�o tylko miedzy nami jest jedna r�znica ja nie by�em i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy olej to bo ci nie dadza spokoju nie mog� cie pokonac wiec probuja ci dokopac inaczej..........Brzusio

Dopusc do siebie troche obiektywizmu i popatrz jak to wyglada z boku a nie tylko od srodka.
Poza tym czego ktos mialby Yogasowi zazdroscic ? Ze jest na poczatku listy ? Zobacz ile godzin przesiedzial w grze i porownaj z innymi graczami. A jesli dobrze czytam staty <=PFT=>BADYL ma wieksza sprawnosc :-P

Pozdrawiam

Posted by Pit[PL] on 17-12-2003 08:36:

Re: Re: Ban

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
No c�... nie wiem, jak VAV si� zachowa�, wi�c nie napisz�, czy s�usznie dosta� bana... by� mo�e za s�ownictwo?

Ja tez nie wiem za co bo przeoczylem. Ale jak za slownictwo to nie tylko on powinien dostac.
quote:

Z tak� sam� sytuacj� te� si� nieraz spotka�em, �e zawodnik przeskakuje z jednej ekipy do drugiej, bo tamta wygrywa... Co prawda utrudnia taki manewr serwer, kt�ry automatycznie przydziela do jakiej� dru�yny, ale za kt�rym� razem si� uda...
Takie zachowanie zas�uguje na bana! W�a�nie to jest nabijaniem statystyk... Zreszt� �wiadczy te� o poziomie zawodnika, kt�ry nie umie gra� w dru�ynie przegrywaj�cej... a potem chodz� mity o kim�, �e jest najlepszy. Trudno mie� beznadziejne staty w dru�ynie wygrywaj�cej (zw�aszcza du�� liczb� punkt�w).

Napewno jestes bardziej doswiadczonym graczem niz ja. Czy moglbys mi konkretnie powiedziec jak to jest z tymi punktami ? Ile konkretnie dostaje sie punktow za to, ze druzyna wygrala ? Jesli ktos gra w BLUE powiedzmy 15 minut i przegrywa, wychodzi i uda mu sie trafic do RED to czy jego do tej pory zdobyte punkty w BLUE przechodza do punktow w RED ? I czy rzeczywiscie sie to kalkuluje ?
Druga sprawa to zauwazylem, ze jak w jakiejs druzynie jest mniej graczy to zwykle ona dostaje lanie i przejscie do druzyny z wieksza iloscia graczy jest raczej niemozliwe. Z drugiej strony (moge sie mylic) Zauwazylem zaleznosc ze jak jedna druzyna przegrywa to jak jest po rowno graczy zwykle wrzuca gracza do tej przegrywajacej.

Posted by d�ery on 17-12-2003 09:31:

Re: Re: Re: Ban

quote:
Napisane oryginalnie przez Pit[PL]
Czy moglbys mi konkretnie powiedziec jak to jest z tymi punktami ? Ile konkretnie dostaje sie punktow za to, ze druzyna wygrala ?

mozesz to sprawdzic. Wejdz na rejestr zgonuf, w prawym dolnym rogu strony masz link "stopnie". Znajdziesz tam cos na ten temat. Gracz druzyny zwyciezkiej dostaje z tego tytulu 20 pktow.

Posted by Rademus PL on 17-12-2003 10:07:

Musze przyzna� �e dawno nie gra�em na MO�CIE (znudzi�y mnie rze�nie). Wole pogra� w strefe i ubolewam �e MOST-ARENA cz�sto nie dzia�a.Ale do tematu:Mam wra�enie �e dla co nie kt�rych staty to ca�y �wiat i po trupach staraj� si� doj� do tego.Tylko niestety dla co nie kt�rych to tylko gra.

Posted by legolas on 17-12-2003 10:08:

Nie zamierzam nikogo broni�, ale zdarza�o mi si�, �e serwer mnie od��czy� (wina pewnie sprz�tu). I nie mia�em wp�ywu na to do jakiej dru�yny wr�ci�em. Nawet, gdy chcia�em wr�ci� do swojej to serwer nie pozwala�.

Czy Yogas sam przeskakiwa�, czy serwer go od��cza�?
To jest zasadnicza r�nica.

Posted by Pit[PL] on 17-12-2003 10:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus PL
Mam wra�enie �e dla co nie kt�rych staty to ca�y �wiat i po trupach staraj� si� doj� do tego.Tylko niestety dla co nie kt�rych to tylko gra.

No a jakze inaczej jak nie po trupach

Posted by d�ery on 17-12-2003 10:42:

Re: Ban

quote:
Napisane oryginalnie przez Szymon
Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...

Drogi Szymonie, administrator mostu ustanowil regulamin, w ktorym przestrzega przed obrazaniem innych graczy, wiec nie oburzaj sie na tego czlowieka za konsekwencje w dzialaniu. Mnie osobiscie smiesza rozgrywki slowne na czacie w grze (wszelkie ssanie kutacha, calowanie dzidy, tarzanie sie w gownie czy czego tam jeszcze ludziska nie stworza w lepetynach), ale jesli admin w regulaminie zabrania uzywania obrazliwych slow (jego to widzocznie nie smieszy), to trzeba to uszanowac. Jesli nie stosujesz sie do regulaminu to trzeba poniesc kare czyli ban na jakis czas, tak to w zyciu bywa najczesciej.
Uwazam ze regulamin jest w porzadku a tych banow nie ma znowu tak duzo, z tego co sie orientuje to wiekszosc za obrazanie innych lub chamstwo. Te zasady sa przeciez latwe do przestrzegania bo w zyciu za cos takiego albo sie dostaje fange w nos albo bana z towarzystwa. Podstawa to nie dac sie sprowokowac, ale jak widze nie kazdy ma stalowe nerwy i pozniej cierpi.
Co do zachowania gracza Yogas. Nie rozumiem dlaczego jest szykanowany za zmiane druzyny? Wiekszosc graczy dumnie stwiedza ze gra dla przyjemnosci a nie dla statow, w takim razie coz ich obchodzi ze Yogas zwieksza sobie w ten sposob staty (jesli to robi), to chyba nie powinno ich interesowac. Ja czasami jak jestem w druzynie przegrywajacej tez mam ochote ja zmienic i coz z tego?! Moze druzyna mi nie odpowiada bo ja sie staram cos zrobic a reszta siedzi w bazie i daje skopac???? Nie robie tego tylko dlatego bo jestem leniwy. Nie jest to zabronione. Gram dla przyjemnosci ale i dla statow, a jesli ktos gra tylko dla przyjemnosci to niech nie wylicza punktow innym graczom.

Pozdrawiam i zycze stalowych nerwow dla zolnierzy delty a przede wszystkim dla admina

Posted by boski *PL* on 17-12-2003 14:37:

quote:
... tylko miedzy nami jest jedna r�znica ja nie by�em i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy ...

No wielki wielki autorytet sie znalaz�
ty juz raz chcia�e� by� "bardziej do przodu" ale ci "nie wysz�o" i jeste� bardziej "do ty�u"

cytat z we�ci z MOST-PL:
*** 12.12.2003 Mam dla wiekszosci z Was radosn� wiadomo�� w statach przesuneli�cie si� o jedno miejsce do g�ry. Poniewa� konto wraz z ca�ym dorobkiem gracza *|SLS|*Brzusio zosta�o usuni�te gdy� jego przeciwnicy byli za ma�o wymagaj�cy dla niego. Obecnie *|SLS|*Brzusio gra od pocz�tku mam nadzieje �e teraz znajdzie on godnych siebie przeciwnik�w.

-=M=- mily

jednym s�owem - niez�y z ciebie "Wujek Dobra Rada"

"I cho�bym szed� ciemn� dolin�, z�a si� nie ul�kn�, bo sam jestem najwi�kszym s*****synem w tej dolinie"

Posted by lame on 17-12-2003 14:48:

Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia

VAV dosta� bana bo by� niegrzeczny, nie mam poj�cia po co to marudzenie. Kogo to obchodzi �e Yogas zmienia sobie dru�yny? Jak lubi to niech sobie zmienia, skoro mo�na i nic w MOSTowym regulaminie nie ma na ten temat, jak kto� inny ma ochot� to krytykowa� i liczy si� z konsekwencjami to niech komentuje sobie w dowolny spos�b. To jest problem? ... Szymon, jak chcesz walczy� o sprawiedliwo�� to kup mi piwo i wy�lij poczt�, bo du�o os�b ma piwo a ja nie mam - i to jest choleeeeernie niesprawiedliwe moim skromnym zdaniem. Gratuluj� kolejnej radosnej dyskusji, merytorycznie bliskiej wierszykom (zreszt� du�o fajniejszym) Rodrigeza.

pozdrawiam
lama

Posted by Tomcat27 on 17-12-2003 15:44:

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Yogas
[B] ...Niestety do�� cz�sto morduje cz�onk�w swojej dru�yny (dla przypomnienia - za to wyrzuca z gry...

I czy oni do Ciebie m�wi� " Jeste� ci�zki przypadek!"? i jak Cie wyrzuci i wejdziesz do przeciwnej to czy widzisz tekst : "Rura posz�a do RED"?? Masz obseje na punkcie BHD ale mi to nie przeszkadza dopuki robisz swoje a nie sie czepiasz. Ka�dy kto cie zabije to odrazu jest albo lagerem albo kamperem, a Ty kim jestes?

Pozdrawiam

Posted by rodrigez on 17-12-2003 15:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pit[PL]
No a jakze inaczej jak nie po trupach

hehe

Posted by rodrigez on 17-12-2003 15:57:

Smile Re: Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Gratuluj� kolejnej radosnej dyskusji, merytorycznie bliskiej wierszykom (zreszt� du�o fajniejszym) Rodrigeza.

pozdrawiam
lama [/B]

lama poczulem sie jak na kanapie u kaluzynskiego,ktory co prawda krytykuje filmy ale co tam

Posted by lame on 17-12-2003 16:01:

Re: Re: Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia

Wyrazi�em wy��cznie swoj� opini� na temat w�tpliwej jako�ci tego postu i Twojej poezji wysokich lot�w, przeciwstawiaj�c per�y b�otu, w kt�re si� je ciska i co� tam co� tam...

Posted by Longbow on 17-12-2003 16:03:

No c� my�l�, �e d�ery odpowiednio podsumowa� spraw�. Nic doda� nic uj��.
Z tym przechodzeniem mi�dzy dru�ynami... c�, czasami si� zdarzy, �e wygrywaj�ca ekipa ma mniej ludzi, wi�c jest to mo�liwe (sprawdzi� przecie� to nie trudno). Zdarzy�o mi si� raz czy dwa razy, �e by� jaki� uparciuch, kt�ry ci�gle zmienia� dru�yn� (to by�o jeszcze wtedy, kiedy nie by�o autorozmieszczania). Takie co� to dla mnie dyskwalifikacja zawodnika. Na szcz�cie teraz to ju� rzadko�� (je�li nie megarzadko��) i raczej niemo�liwo��.
pozdro dla wszystkich!!

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Posted by Tomcat27 on 17-12-2003 16:11:

quote:

Powiedzia� co wiedzia�

W�tpie �eby ktos chcia� dokopa� Yogasowi, a je�li tak to tylko dlatego zapewne �e Yogas t� osobe traktuje z g�ry ( patrz np: Szymon "HeadHunter"). Jak wspomia�em, wisi mi to co robi Yogas, jego staty i godziny gry (mi nie imponuj�) niech sobie gra ile wlezie...serio...ale niech przestanie traktowac innych graczy jak kogos gorszego od siebie, w ko�cu ma to by� rozrywka a nie szarpanie nerw�w. A jak Yogas nad sob� nie panuje to nie wiem...niech sie wyzyje na klawiaturze, myszy, albo walnie w �ciane baranka...powinno pom�c!

Pozdrawiam

Posted by lame on 17-12-2003 16:29:

Przychylam si� do zdania Szanownego Kolegi - je�li kto� ma swoimi nerwami psu� innym zabaw�, to niech lepiej p�jdzie na spacer, sieknie male biopaliwo albo co. Nie mo�na si� tak nawzajem na sobie wy�ywa� (kieruj� te s�owa do wszystkich graczy) - to� to zabawa.

(no i wzi��em czynny udzia� w bezsensownej dyskusji )

Posted by Pit[PL] on 17-12-2003 18:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Powiedzia� co wiedzia�
Jak wspomia�em, wisi mi to co robi Yogas, jego staty i godziny gry (mi nie imponuj�) niech sobie gra ile wlezie...serio...ale niech przestanie traktowac innych graczy jak kogos gorszego od siebie, w ko�cu ma to by� rozrywka a nie szarpanie nerw�w. A jak Yogas nad sob� nie panuje to nie wiem...niech sie wyzyje na klawiaturze, myszy, albo walnie w �ciane baranka...powinno pom�c!

Pozdrawiam

A jak Ty nad soba nie panujesz to jest dobrze ? Dlaczego nie wyzyjesz sie na klawiaturze ? myszy albo jakkolwiek inaczej ?
Masz 3 screeny z wczorajszej gry
http://pit.sarzyna.com/screen/screen.jpg
http://pit.sarzyna.com/screen/screen2.jpg
http://pit.sarzyna.com/screen/screen3.jpg

Dlaczego Ty nie dostales bana tylko VAV ?

Wydaje mi sie zeby krytykowac czyjes zachowanie trzeba
samemu byc ok.

Posted by Tomcat27 on 17-12-2003 18:21:

Re: Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia

Za�uje �e ja nie umie�ci�em screen�w bo ich nie mam..a co do Yogasa to nie tylko ja sie przekona�em do czego ten cz�owiek potrafi doprowadzi�... Czemu Ty nie robiles screen�w gdy Yogas naje�dza�??? Taki mocny jeste�, ale chyba tylko w jedn� strone!!!
poczytaj sobie Wasz regulamin klanowy, do ktorego sie tak odnosicie i rob screeny gdy Yogas najezdza i wyzywa ludzi Szanowny kolego, wtedy bedzie okey!

Posted by Tomcat27 on 17-12-2003 18:42:

Re: Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia

Napisane oryginalnie przez lame [/i]
VAV dosta� bana bo by� niegrzeczny, nie mam poj�cia po co to marudzenie.

W�asnie do tego zmierzam...nie przypominam sobie akurat by ktokolwiek by� dla kogo� a� tak nie mi�y jak Yogas...VAV poprostu da� sie sprowokowac tak jak i ja z tym �e mozliwe �e w jego wypadku posz�y ostrzejsze s�owa...nie wiem nie widzia�em nie by�o mnie ju� ( poszed�em rozwali� mysz )

Posted by Pit[PL] on 17-12-2003 19:10:

Re: Re: Re: Re: Re: Lekkie wyja�nienia

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Za�uje �e ja nie umie�ci�em screen�w bo ich nie mam..

Bo byles zajety obrazaniem innych. A moze by wystarczylo zebys zrobil screena wyslal Milemu i byloby po sprawie ?
quote:

a co do Yogasa to nie tylko ja sie przekona�em do czego ten cz�owiek potrafi doprowadzi�...
Czemu Ty nie robiles screen�w gdy Yogas naje�dza�??? Taki mocny jeste�, ale chyba tylko w jedn� strone!!!

Dalem screeny zeby pokazac Twoje opanowanie i brak kultury na MOST bo zadziwil mnie Twoj tekst o nie panowaniu nad soba Yogasa, rozrywce i szarpaniu nerwow.
quote:

poczytaj sobie Wasz regulamin klanowy, do ktorego sie tak odnosicie

Juz pisalem.. Mowie za siebie nie za klan. Rozumiem ze identyfikowany jestem z klanem itd ale to co pisze to moje zdanie nie klanu. Poza tym nie zaprzeczam ze Yogas nie mowil tych rzeczy o ktorych napisales. Tylko nieladnie krytykowac czyjes zachowanie i samemu w podobny lub gorszy sposob postepowac
quote:

i rob screeny gdy Yogas najezdza i wyzywa ludzi Szanowny kolego, wtedy bedzie okey!

Moglbym, ale ostry blask yogasa chwaly oslepia me oczy :-)

Pozdrawiam serdecznie

Posted by d�ery on 17-12-2003 20:22:

heh, jeszcze troche a polowa graczy bedzie lezala po k�tach i polowala na screeny z wpadkami rywali Dobrze, poprawie sobie nozowe ratio

Posted by on 17-12-2003 21:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez d�ery
heh, jeszcze troche a polowa graczy bedzie lezala po k�tach i polowala na screeny z wpadkami rywali Dobrze, poprawie sobie nozowe ratio

Lepiej popraw sobie makija� jak bed� Ci foty strzela�

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.