FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11965)
układziki na moście ?
Witam szanownych ( i mniej szanownych ) forumowiczy
Dźiś (mam reflex ) dowiedziałem sie że byłem pośrednio tematem jednego topiców a że przy okazji właśnie dziś zostałem w bardzo przykry sposób przez hosta mostu postanowiłem takrze się wypowiedzieć.
Otuż w nawiazaniu do poprzedniego tematu po krutkim i nie wulgarnym komentarzu na temat zmiany stron usłyszałem z ust jak sie tu dowiaduje dorosłego mężcyzny groźbe że się spotkamy i poznam smak jego *****a nie pozostało skomentować tego innym epitetem jak "pedał" za co zostałem obdażony banem.
Czemu tylko ja ?
Dziś spotkało mnie coś jeszcze leprzego, mianowicie gram sobie na mostku odstrzeliłem SLS grochu na co on do mnie
-ty capie
ok gram sobie dalej odstrzeliłem mata on na to do mnie
-VAV ty ty ty...
zarzartowałem sobie
-capie ?
i co widze
BAN
doskonale sobie zdaje że most to prywatny server i administratorzy dyktują reguły ale to chyba przesada
jedyne co mi pozostaje to cytat z Orwella:
".. wszystcy są równi ale świnie są równiejsze.. "
Tym optymistycznym akcentem kończe i pozdrawiam
Re: układziki na moście ?
Witam.
Poznasz smak jego *****....hmmmm moge sie domysleć że chodzi o pytonga
, no cóż..jak ktoś jest na "głodzie" to "lepszy wróbel......dalej nie pisze
"
No cóz....skoro słowo "cap' jest pretekstem do bana to dziwne ze Ty dostałes bana a nie ten drugi gość...moze Admin akurat był i stwierdził że prowokujesz kłutnie ( a może kłótnie )? i dlatego Cie zabanował, ciężko powiedzieć z tej perspektywy.
A tak półżartem to proponuje w regulaminie serwera umieścić wpis by osoby szukające tej samej płci w celu poznania smaków itd. przynajmiej sie tym nie afiszowały
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
wystarczy ,że będą ubierali kolorowe skarpetki![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Witam szanownych ( i mniej szanownych ) forumowiczy
(CIACH)
Otuż w nawiazaniu do poprzedniego tematu po krutkim i nie wulgarnym komentarzu na temat zmiany stron usłyszałem z ust jak sie tu dowiaduje dorosłego mężcyzny groźbe że się spotkamy i poznam smak jego *****a nie pozostało skomentować tego innym epitetem jak "pedał" za co zostałem obdażony banem.
(CIACH).....zarzartowałem sobie
-capie ?
i co widze
BAN
doskonale sobie zdaje że most to prywatny server i administratorzy dyktują reguły ale to chyba przesada
jedyne co mi pozostaje to cytat z Orwella:
".. wszystcy są równi ale świnie są równiejsze.. "
Tym optymistycznym akcentem kończe i pozdrawiam
Re: Re: układziki na moście ?
IQ..hmmm niedawno mozna bylo sobie sprawdzic w ogolnopolskim tescie....ale chyba ktos to przeoczyl, byl zajety "wybijaniem w pień " czyli rekrutacją "na smaka"
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Albo nie zrozumiał co to "ogólnopolski test IQ" - pewnie myślał że to strzelanie do celu.
Re: Re: układziki na moście ?
quote:
Chyba rozpoznaję "styl kwiecistej wymowy" gościa od różnych części ciała.... ale chyba nie będzie mógł nam tego teraz wytłumaczyć bo jakiś czas nie będzie miał internetu z powodu przeprowadzki ....
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Przecież nikt nie powiedział w prost o kogo chodzi .... trochę auto sugestii ? Może przesadziliśmy za co przepraszamy.
Re: układziki na moście ?
>a że przy okazji właśnie dziś zostałem w bardzo przykry
>sposób przez hosta mostu postanowiłem[B]
Co on Ci zrobil, bo nie rozumiem? Domyslam sie roznych rzeczy - od gwaltu do bana, ale nie okresliles co zrobil
>takrze się wypowiedzieć
Jezu - ile masz lat?
>Otuż [...] po krutkim
Dosiegasz do klawiatury?
>obdażony banem.
Mialem dostateczny na maturze z polskiego, ale takich bledow nie robilem. Stary ... zostaw ta gre i zabierz sie za siebie!
>leprzego
Heh! Po ptk,bdg...blebleble daje sie rz, ale to akurat wyjatek :>
Widac podstawy znasz
>doskonale sobie zdaje że most to prywatny
>server i administratorzy dyktują reguły
hmmm....
Co sobie zdajesz?
P.S.
Wiem, ze nie powinno sie czepiac bledow (przynajmniej takie zasady na newsach w netykiecie obowiazywaly), ale to juz przegiecie. Rozumiem na GG, rozumiem na ircu, ale tu mozesz sie zastanowic nad sensem zdania nie mowiac o sprawdzeniu pisowni!! Ja tez robie bledy, ale mimo kiepskich ocen w szkole z polskiego i mojego wrodzonego debilizmu hukmanistycznego - staram sie!!!
Radze podszkolic ojczysty jezyk a mniej grac!
Re: Re: Re: układziki na moście ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
nie żebym się czepiał, ale nie wiecie, czy to on... najpierw fakty potem komentarze...
Komunikat Servera
Użytkownik Sileo jest proszony o diagnostykę klawisza ALT. Dziękujemy za wpisy na FPP!
Re: Komunikat Servera
quote:
Użytkownik Sileo jest proszony o diagnostykę klawisza ALT. Dziękujemy za wpisy na FPP!
Re: Re: Komunikat Servera
quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Musiales sie odezwac?
Kombinowalem, zeby zrobic to porzadnie ale musiales dodc swoje 3 grosze i juz tego nie skasuje hehehe![]()
quote:
Przecież nikt nie powiedział w prost o kogo chodzi .... trochę auto sugestii ? Może przesadziliśmy za co przepraszamy.
$doSth -> kill($him);
}
thx sileo z krytyke troche mi umkneło w czasie redagowania textu, za to wielkie sory. acz kolwiek inteligentny człowiek domyśli sie co powinno być, a na dysortografie nie wiele poradzę. Mimo wszystko thx za wypowiedż co do meritum tematu, pozdro
a tak jak by(s) si(e) nie domy(s)li(l)
-w przykry sposub potraktowany
- zdaje sobie sprawe
quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
eeetam.... wszyscy (albo część przynajmniej) wie, kto taki nie ma neta przez jakiś czas bo się przeprowadza czy cośtammuwyskoczyło![]()
no dobra niech ci będzie
$doSth -> kill($him);
}
No jeśli już ktoś się ma zamiar przeprowadzić to nie się do tego nie przyznaje bo może być opacznie zrozumiany
Czy też macie na myśli taki mały kamuflaż ,że niby się przeprowadza to znaczy, że połamał klawiaturę zamordował mysza itp
Re: Re: Re: Komunikat Servera
quote:
Martwię się,że to coś poważniejszego z tym ALT![]()
quote:
thx sileo z krytyke troche mi umkneło w czasie redagowania textu, za to wielkie sory. acz kolwiek inteligentny człowiek domyśli sie co powinno być, a na dysortografie nie wiele poradzę. Mimo wszystko thx za wypowiedż co do meritum tematu, pozdro
A tak jeżeli chodzi o tą przeprowadzkę, to chyba nieładnie jest mówic o nieobecnych.
A kto powiedział że ta osoba jest nieobecna ?
quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Proponuje zainstalowac MS Office albo Open Office, otworzyc nowy dokument tekstowy, przekopiowac tam redagowany tekst i sprawdzic pisownie. Moze dluzej to trwa, ale przynajmniej ladniej wyglada a innym czyta sie lepiej.
Jak komp 10 razy "pokaze" Ci, ze ktory pisze sie przez "o z kreska" to zapamietasz.
ok brdzo przepraszam następnym razem bardziej się postaram,
(niestety bardzo leniwa bestia ze mnie ) pozdrawiam
a tak gwoli wyjaśnienia dżery dysortografia to błąd analizator wzrokowo słuchowego ,więc nawet 1000 razy gapienia sie w text nie pomaga
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:13.