FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12128)
to forum zeszlo juz na psy
uwaga! jesli szukasz milych ludzi to idz sobie gdzie indziej.. tutaj spotyka sie towarzystwo wzajemnej adoracji! lepiej nie wchodz im w droge - sa bardzo trędi i wogole kulowaci... najlepiej dobrze sie zastanow czy wogole jest sens z nimi gadac..
(z malymi wyjatkami)
obserwacje by mazio
ps. maly przyklad moderowanego forum na kazdy temat:
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=12120
towarzystwo wzajemnej adoracji ? oj tak tego bym nie nazwal (co nie barany ? )
a forum zeszlo - ale nie na psy - ale na krowy... i chomiki
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
Re: to forum zeszlo juz na psy
quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
(...)ciach
ze niby co innego? to mi wyjasnij - co takiego?
Bywaj
uwaga! jesli szukasz milych ludzi to idz sobie gdzie indziej.. tutaj spotyka sie towarzystwo wzajemnej adoracji! lepiej nie wchodz im w droge - sa bardzo trędi i wogole kulowaci... najlepiej dobrze sie zastanow czy wogole jest sens z nimi gadac..
you accept (reject, respect);
typowy małomiasteczkowy Polaczek który lubi sobie ponarzekać a sam nie ruszy nawet palcem w bucie...
vote close
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
bleh ciach ............... co wy na to![]()
Zajebiscie, zamknałeś topic kolegi Aljenka z mojej dzielnicy :*
mooo![]()
cenzura ................ I dobrze!
quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
MaslaV: zaszczekaj!
MaslaV: zrob tak ->![]()
pici-polo
quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
typowy małomiasteczkowy Polaczek który lubi sobie ponarzekać a sam nie ruszy nawet palcem w bucie...
vote close![]()
Mazio... no taka prawda.. ze te forum (off topic) zna sie bardzo dobrze... niech Ci wytłumaczy to krzysiek bo to typowe zjawisko socjologiczne ;D
truddno sie wbić w takie środowisko, a jeszcze trudniej zakladajac niezbyt ciekawe topici. Zresztą jak ja wchodze na jakies forum to nie zakladam topica wczesniej nic po 2ch 3ch tygodniach......
ja tam nie mam nic do nowych... przeciez board jest dla wszystkich. Poza tym to co tu sie dzieje to jeszcze nic. W koszu pozytywną weryfikacje przeszedł alphred i jakos sie wkręcił mimo ze bylo setki razy trudniej niz tu
widzisz mazio, dobrze prawisz tylko zly przyklad dales... wisniowy wyglada na takiego co tu robi czysta, perwersyjna reklame pcinfo.pl - jesli nie zauwazyles to byl bodajze drugi topic z linkiem do galeri a dzis widze trzeci i to przestaje byc zabawne szczegolowo ze w tych zdjeciach nie ma niczego fajnego...
a ze trudno sie wbic to raczej normalne, w zyciu przeciez tez tak jest, nie? mysle ze jednak nie masz racji niech czlowiek nowy pomeczy sie troche zeby go dostrzec, popostuje, a nie wwala sie z nowymi topicami jak slon w jezioro
co mam o takim myslec... no co...
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
quote:
a o co mi chodzi to sami zobaczcie w tym topiku.. nawet sie usmialem z kilku wypowiedzi - bo jest tu sporo fajnych ludzi i kilku burakow jak cytowany juz koles i jeszcze inni... po prostu nikt nowy nie odwaza sie tu dolaczyc bo z*****cie go na funty jesli tylko wysunie sie przed liderow - wyszczekanych, cwanych l33tow...
gdybym to ja byl tu moderatorem szybko zajal bym sie tym wlasnie, a nie walka z tym, ze link do czegos powinien byc w avi i flash czy cos w ten desen... zreszta Glanie - to przeciez czastka forum, gdzie teoretycznie piszemy o wszystkim i niczym - wiecej tolerancji nikomu by nie zaszkodzilo...
fajna paczka przyjaciol to mila rzecz..
ale forum jest ogolnodostepne - dlatego tez apeluje o wiecej tolerancji - szczegolnie dla nowych.. kiedys to forum tetnilo zyciem, bylo wielu nowych i wielu z nas dolaczylo skuszonych tym milym klimatem.. ostatnio jednak zostala tylko garstka wiernych przyjaciol, ktora nie bardzo ma ochote na nowe kontakty - to sie nazywa recesja..
wiem, ze nie wszyscy mnie lubia i sie nie narzucam - mimo to jednak forum jesli nie jest zamkniete dla obcych powinno ich traktowac na rownych prawach...
ogolnie sie z Wami zgadzam - troche podly mam nastroj ostatnio i stad te fochy.. ale sami pomyslcie czy nie mam troche racji.. i niech pierwszy rzuci kamien ten kto jest bez winy
pozdrowienia... wychodze wiec nie odpowiem na nic wczesniej jak wieczorem
quote:jestem pewien, ze analogiczna sytuacja mialaby miejsce, gdyby temat zalozyl tramwaj/alien/ktokolwiek inny z `elyty'
forum jesli nie jest zamkniete dla obcych powinno ich traktowac na rownych prawach...
quote:
ale sami pomyslcie czy nie mam troche racji.. i niech pierwszy rzuci kamien ten kto jest bez winy
you accept (reject, respect);
Mazio ja cie lubie i ci powiem to od serca.
Forum jest ogolnodostepne. Dlatego nikt sie nie rzuca jak ktos nowy wrzuca jakis madry temat. Ale spojrz na tamten zamkniety jeszcze raz i powiedz mi co byl w nim takiego fajnego zeby zostawic go?
Jako temat byl po prostu beznadziejny. Ani tresci ani nic.. tylko jeden link. A linki sa do wrzucania do avikow. Gdybym wtedy byla online to tez zostalby zamkniety i to nie dlatego ze jestem nietolerancyjna i nie lubie nowych tylko po prostu dlatego ze ten temat niczego nie wnosil...
gdybym to ja byl tu moderatorem [...]
dla mnie to Ty mieszkasz w malym miasteczku chlopcze... a od Polaczkow mi nie wyjezdzaj bo jestem Polakiem i jestem z tego dumny
klocicie sie o jakiego byle gowno... ja dawno dawno nie widzialem tu nikogo nowego, bo w sumie to nie wiem dlaczego nawet - no na pewno nie ze my 'ich' z miejsca bluzgalismy, bo nie ma kogo... to ze nie ma nowych to nie nasza wina, z dupy ich sobie nie wyjmiemy
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:53.