FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12165)

Posted by Marco on 13-01-2004 19:35:

Ciezko sie dostac w Polsce do klanu

Probowalem w wielu klanach zaciagnac sie do skladu a tu rozczarowanie jak nie full slkad to musisz byc naprawde wirtuozem w grze a jak naprzyklad uda ci sie skontaktowac i umowic na trening to zaczyna sie sciemnianie wejdz tam i tam a poptem tu i g.g nie takie a moze nie masz tego albo tego dajcie ludzie spokoj ale sciema ale to nic dalem sobie spokoj narazie moze za jakis czas sproboje znowu ale to za jakis czas narazie gram sobie bez barw klanowych i tego fajnego skrotu przed ksywka ale to nic bo granie bez tego jest czasami takie malo fascynujacer ale to nic narazie mam taki nick ale bez klamu ale ciekawy =[___]=*ZaCHo*pl moze byc co super moze jakis klan kiedys sam mnie zaczepi i zwerbuje a narazie bijmy wroga prosto w twarz narazie fani M.O.H.AA milej gry. Moje ulubione mapki sa w MEDALU:BREAKTHROGHT.

Posted by �wir on 18-01-2004 20:39:

Talking Klany

Ja tam spr�bowa�em w Ameryce i jestem w <TOOL>
Ale niestety najm�odszy (mam 12 lat) (najstarszy ma 53)

Posted by X-ray_Cat on 19-01-2004 11:16:

Re: Ciezko sie dostac w Polsce do klanu

quote:
Napisane oryginalnie przez Marco
Probowalem w wielu klanach zaciagnac sie do skladu a tu rozczarowanie jak nie full slkad to musisz byc naprawde wirtuozem w grze a jak naprzyklad uda ci sie skontaktowac i umowic na trening to zaczyna sie sciemnianie wejdz tam i tam a poptem tu i g.g nie takie a moze nie masz tego albo tego dajcie ludzie spokoj ale sciema ale to nic dalem sobie spokoj narazie moze za jakis czas sproboje znowu ale to za jakis czas narazie gram sobie bez barw klanowych i tego fajnego skrotu przed ksywka ale to nic bo granie bez tego jest czasami takie malo fascynujacer ale to nic narazie mam taki nick ale bez klamu ale ciekawy =[___]=*ZaCHo*pl moze byc co super moze jakis klan kiedys sam mnie zaczepi i zwerbuje a narazie bijmy wroga prosto w twarz narazie fani M.O.H.AA milej gry. Moje ulubione mapki sa w MEDALU:BREAKTHROGHT.

To wcale nie jakas sciema, ze brakuje tego czy tamtego, zraszta sam sie przekonales Jestes juz w klanie, wiec spoko

Posted by KoTi12 on 19-01-2004 14:30:

W Ameryce jest bardzo niski poziom , gdy wejd� na serwer ameryka�ski nie raz mi si� �mia� chce... Co to za klan TOOL , nawet w CB go nie ma [?] Ja raczej nie mam problem�w z doj�ciem do klan�w... I to nie do takich z trzeciej strony czyli oko�o 80 miejsca

Posted by �wir on 19-01-2004 18:03:

Lightbulb Tool

Ma server na wersji 1.11 na 32 osoby na team match..
M�j kumpl stworzy� nowy klan i jakby co to mnie przyj�� (koles po 3 dniach gry stworzy� klan). Oczywi�cie po 2 tygodniach klan si� rozpad�.......
Ale jak znasz kogo� i dobrze grasz to dobrze jest stworzyc w�asny.
W CB go chyba niema bo niedawno zmieni� nazw�...
W�a�ciwie gdzie si� rejstrowa� do CB?

Posted by KoTi12 on 19-01-2004 19:32:

Taki klan co nie jest w CB to g�*** a nie klan... Klan jestaby gra� mecze itp a jak nie jeste� w CB meczy nie zagrasz
Pozdro KoTi

Posted by AlKaGeN:gRaF on 19-01-2004 21:17:

Bez komentarza <<< moj ulubiony komentarz <lol2432134> POZDRO !!

Posted by KoTi12 on 19-01-2004 21:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlKaGeN:gRaF
Bez komentarza <<< moj ulubiony komentarz <lol2432134> POZDRO !!

Dobrze gada , da� mu piwo

Posted by �wir on 20-01-2004 15:23:

Talking CB

Ju� jest w cb....
Jak rejstrowa� nowe klany?

Posted by AlKaGeN:gRaF on 20-01-2004 16:22:

Smile

Koti dobra gdzie i kiedy ?? hehe

No Coments !.

Posted by KoTi12 on 20-01-2004 20:27:

Heh rotfl lubi� pomaga� ale �mia� mi si� chc�...
Jeste� w ameryka�skim klanie wi�c musisz zna� angielski (TeamSpeak , ustalanie meczy) wi�c nie powiniene� si� pogubi� na angloj�zycznej stronie... Mo�e nie znasz adresu do CB ?
1-Wchodzisz na http://www.clanbase.com
2-Widzisz taki jakby banerek na kt�rym jest
*Log in
*Join ClanBase / Learn more
Klikasz na Join ClanBase / Learn more a reszt� �atwo si� domy�le�... Nie znalaz�em tego TOOL , zdaje mi si� �e ty nawet nie wiesz co to CB (Ju� mi nawet nie m�w co to Cb , po tym jak Ci linka poda�em)... Nie zadawaj takich banalnych pyta� na przysz�o�� bo je�eli jednak wiedzia�e� co to CB to trudno by�o nie wiedzie� co to znaczy join...

Posted by �wir on 23-01-2004 06:15:

Talking Wolny

Jakby co to z ch�ciom si� przesi�de na polski klan...........

Posted by mr.salieri on 11-02-2004 06:41:

jesli chcesz sie dostac do klanu to musisz duzo grac na serwerach i sie wykazywac.(po prostu musisz byc dobry) wtedy cie ktos zapyta czy nie chcialbys grac u niego w klanie.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:10.