FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12184)
Jak rozpoznac goscia na kodach mysle ze to ciekawy temat???????
Jak rozpoznac goscia na kodach czym moze sie on wyrozniac w znaczny sposob od innych graczy naprzyklad moze miec mocniejsze naboje lub podwojne zycie bo ktoregosc razu wladowalem gosciowi prawie 3 magazynki a on dalej pomyka a strzelam nie najgorzej albo naprzyklad moze filowac przez sciane bo widzialem gostka w scianie do polowy ale to byl widok strzelilem mu prosto w lepetyne padl jak betka no ten byl smiertelny wiec jak to jest jaki jest najlepszy sposob na wykrycie takiego pseudo zolnierza pozdrowienia dla wszystkich graczy bez kodow M.O.H.AA chej MAREK Z ZIELONEJ GORY.
www.moh.pl
Gosc na kodach!!!!!
Dzieki bo za bardzo nie wiedzialem jak poznac takiego leszcza na kodach a on sam przecierz nie napisze postu jak go wyczaic prawda dzieki za pomoc.
mam 5.1, ale nie widze az takiej roznycy i gram na stereo.
glosniki napewno nie pomoga w trafieniu kolesia przez pol mapy w glowe z smg...
ostatnio trafilem na typa ktoremu nie mozna bylo zrobic bash... co za skur....
Osobiscie mysle ze wylaczanie glosowania na serverach jest bledem, tak to mozna przyjamniej wywalic takiego
celno��
nieda sie pozna� czy ktos czituje ja mam zajebist� celno�� bez czitowania.i zdobywa� oko�o 10 frag�w na jednym zyciu(muj rekond to 20 frag�w bez �adnego zginiencia )
Re: celno��
a to ciekawostka niezle ci poszlo 20 fragow jeden kopniak nie zle hm,hm ale siedziales chyba w krzaczkach ze snajpa co ????? malutka lamka hi,hi ale co tam caly czas pelno tych cziterow dzisiaj tez gosc byl a zbroi dwa magazynki w plecy nawet sie nie obrucil h....j jeden caraz wiecej tych h......ji na polu walki pozdrawiam Marek,
kick
moj brat mial taka sytuacje ze kickneli go z serva bo za dobrze gral poprostu lamusy niemogly sie pogodzic z tym ze przegraywaja. co do systemu 5.1 to aby w pelni korzystac z tego w mohaa to trzeba sciagnac specjalne sterowniki do dzwieku. np: creative EAX 2.
czekaj, czekaj... jakie sterowniki, specjalnie do tej gry??
przeciez sterowniki instalujesz z CD ktore dali to karty i koniec.
glosniki 5.1.
Ja mam podlaczony computer pod kino domowe grm w Medala to ma w Dolby Sorrounde czy jak to tam sie pisze i gierka chodzi jak burza znaczy dzwiek jest super a co do tego kicka to mnie tez pare razy wyrzucili ale to te przewaznie amerykanskie serwerki nie dosc ze maja przewage bo maja super pingi bo po 30-60 a jz mam 150-200 to i tak czasami sobie nie radza i wyzucaja delikwenta co gra lepiej od nich hi,hi pozdrawiam was chlopaki i tepmy cziterow w dupe kopanych smierdzieli, cziter to dlamnie jak zboczenie trzepiacy gruche w krzakach bo nie potrafi sobie znalezc kobiety br,br nienawidze cziterow to meskie dziwki dajace dupy starym smierdzacym dziadom hi,hi narka chlopaki Marek.
chodzi mi specjalne sterowniki dzwieku do Mohaa. znalazlem cos takiego na jakiejs polskiej stronie i teraz slychac w 5 glosnikach a nie jak przedtem w 4. obecnie uzywam sluchawek bo glosniki mi sie rozwalily
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:48.