FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1221)
Treningi , kalnufki ??
pisze z mala sprawa ....
wraz z instalacja łacza klan [nH] wyjrzal na swiat .. jestesmy mieskiem armatnim jednak szybko sie uczymy i mamy ochote pograc jakies treningi ..... sparinguf z klanami watpliwej jakosci mamy juz dosyc dlatego pisze tutaj .... jesli ktokolwiek bylby zainteresowany .. kontsakt e-mail [email protected] albo GG 423558 .....
gramy wieczorami .. gdzies tak od 21 ...
Re: Treningi , kalnufki ??
quote:
Napisane oryginalnie przez Red
pisze z mala sprawa ....
wraz z instalacja łacza klan [nH] wyjrzal na swiat .. jestesmy mieskiem armatnim jednak szybko sie uczymy i mamy ochote pograc jakies treningi ..... sparinguf z klanami watpliwej jakosci mamy juz dosyc dlatego pisze tutaj .... jesli ktokolwiek bylby zainteresowany .. kontsakt e-mail [email protected] albo GG 423558 .....
gramy wieczorami .. gdzies tak od 21 ...
Tramwaj was wszystkich przejedzie!!!
-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---
quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj
Hmmm...A zagralibyscie moze sparing z sun.2??? Jesli tylko uwazacie nas za godnych przeciwnikowto mysle ze bylibysmy zainteresowani...
Sparing
A moze by tak ktos mogl zagrac sparing lub klanofke z X-it dzisiaj o godz 19:30 ????????
Może my bymy z wami zagrali
mysle ze bardzo chetnie ... pisz do mnie na maila albo gadulca to sie ustawimy ...
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
O ReD z nami graliscie z CB (ClanBase) i dostaliscie![]()
Ale polecam wam ten klan bardzo mily i sympatyczni umia grac ..... gg [nH]
quote:
tak scorpionku dostalismy ... czy posiusiales sie juz w majteczki po raz kolejny przypominajac sobie te wspaniale chwile ??? ...
a tak szczerze to pytalem o trening .. zreszta to juz niewazne .. powoli mam dosyc countera ... chyba jednak jestem stworzony do Q2![]()
give me a sign GG : 1454393
no dobra ... to do diablo 2
Hehehe pewnie sie naraze ale Diablo 2 to jest totalnie dretwa gierka. Mi ona calkowicie nie siada i w/g mnie nie powinni wogole tej gry wydawac, to prawie tak samo jak z q2 pewnie tez ja robili jak byli pijani i kompletnie im nie wyszla ale mimo wszystko diablo 2 jest lepsze od q2 bo od tej gry nawet pasjans jest lepszy (a tak w nawiasie to pasjans wcale nie jest zly ale najlepsze to jest Hearts)
No matter how hard you try you can't stop [SUN] now
nie ma to jak panienki z Bulowic
mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:18.