FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12226)
Czy lacze 64 mb. jest dobrym laczem?????
Witam wszystkich graczy wspanialej gry M.O.H.AA tych kyorzy sa juz w jakims klanie i tych bez klanu chcialem zapytac sie was i prosic o pomoc bo w sprawach internetu jestem ,,nie znaju siem nic a nic,,mam mozliwosc podlaczenia z DIALOGU lacza stalego o szybkosci 64 mb ???? czy to duzo i czy beda wskakiwac tak przez nas bardzo znienawidzone pingi 999 czy bedzie te lacze doskonale do GRY mojej najwspanialszej jaka jest M.O.H.AA do tej pory mam lacze isdn nie powiem jest nawet nawet ale czasem wskakuja mi pingi 999 i moj najlepszy ping to 80 gra jest wtedy super ale zauwazylem ze niektorzy gracze w polsce maja nawet 35-40 ping no a wtedy mozna grac na calego ze snajpa i fragi ida jak burza prosze poradzcie mi mam mozliwosc zalozenia takiego lacza za 80 zl miesiecznie i jeszcze taka spraw czy bede na takim laczu mogl zalozyc serverek czekam na wasze pomocne zdanie na wyzej zapodany temat przezamnie.MILEJ I BEZ LAGOW GRY w M.O.H.AA zyczy Marek Z Zielonej Gory.
Ps:naleze juz 2 tydzien do fajnego klanu <|H+o+V|>*ZaCHo*(PL) sa tam naprawde wspaniali i pomocni klanowicze jest ich narazie paru ale z czasem ich przybedzie prawdopodobnie dolaczy sie do nas inny klan bedzie fuzja i debaty nad nowymi zasadami w klanie i itp.Zobaczymy czas pokaze narazie przyjaciele z pola bitwy.
Pozdro
Lacze 64 mb
dziekuje za pomoc i oczywiscie odpowiedz ale nadal nie wiem czy moge wtedyz takim laczem miec serwer i miec swoje mapki ........moze cos zle pisze ale sorki nie znam sie jeszcze na tych karabinach to troszke skomplikowane........
Spoko forum jest po to zeby zadawac pytania a ja ci powiem ze na wlasnym kompie niezakladalbym serwera jezeli chcesz grac w necie co innego wowczas gdy chcesz grac na lanieno i jeszcze chyba z waszym klanem robimy fuzje
Najlepiej jakbys sobie zalozyl neostrade szczerze to nieslyszalem o laczy 64mb ale jesli to jest sama neostrada to wez a jesli cos gorszego niebierz
Simple isnt???Pozdrawiam Juri
lacze 64mb???????
Napewno sie pomylilem nie jestem w tych klackach jeszcze obeznany ale jest to napewno lacze cyfrowe z dialogu 2 razy lepsze od isdn a tp...bo takie posiadam a tak mnie zapewnial gosc z dialogu dlatwego pytamsie was fachowcow dziekuje ze mi odpowiadacie na moje trche glupie pytania ale ja jeszcze nie jestem rozeznany w tym kierunku jakim jest komputer a jest to maszyna bez ograniczonych mozliwosci prawda.
ja osobiscie mieszkam jakies 1600km od was i do mnie to lazce tez jeszcze nie dotarlo ale bede placic tyle samo za lepsze lacze+telewizj
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:27.