FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12276)

Posted by VAV on 03-02-2004 15:17:

Coraz lepiej :P

Witam i pozdrawiam wszystkich a szczedulnie adminów Mostu.
Chciał bym prosić o uaktualnienie regulaminu na serverze ponieważ już nie wiadomo za co można dostac bana(niedługo bendę się bał głosniej puścić bąka przed kompem).
3 dni za agresywne wypowiedzi brzmi conajmniej jak nieprzemyślany żart a text a propos Miłej zabawy jest nie na miejscu kiedy dopuszcza się do sytuacji gdzie panowie z jednej ekipy notorycznie do skutku pchają się do jednej ekipy i urządzają masową rzeź kożystając z przewagi używania TS'a

jeszcze raz pozdrawiam VAV

Posted by dżery on 03-02-2004 15:54:

Slowo wyjasnienia: http://www.most-pl.prv.pl , znajdziesz tam regulamin MOST > lektura punktu nr 2 > refleksja nad swoim zachowaniem > wszystko jasne. Jest tam mowa o NADUZYWANIU, w Twoim przypadku mialo to miejsce. Masz racje ze CZASAMI gra jest schematyczna (na specyficznych mapach) ale nie jest to na szczescie powod do obrazania graczy z Twojego "ulubionego" klanu. Klocisz sie z 2-3 graczami, ktorzy ostrzej atakuja a wyzywasz od kolkow i pol-inteligentow caly klan, nie swiadczy to o Tobie za dobrze i poniza w moich oczach. Zauwazylem, ze lubisz sobie czasem popisac na czacie w grze, ale za szybko tracisz nerwy i wychodzi z Ciebie "ten niedobry" VAV, to jest Twoja slaba strona. Popracuj nad tym to i bany pewno sie skoncza.
Nie wiem zreszta czy warto bylo pisac w tej oczywistej dla mnie sprawie.
Pozdrawiam

Posted by VAV on 03-02-2004 16:04:

Właśnie o to mi chodzi regulamin pkt2 mówi o "nadużywaniu wulgarnych słów" kołek lub puł ćwiercinteligent itp do nich nie należą (chyba że władamy innym polskim) gra emanuje przemocą i ban za potyczki słowne wydaje mi się przesadą tym bardziej gdy nieuświadczysz w nich wulgaryzmów , z tond prośba o doprecyzowanie regulaminu

Posted by on 03-02-2004 16:05:

Re: Coraz lepiej :P

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
(ciach)....dopuszcza się do sytuacji gdzie panowie z jednej ekipy notorycznie do skutku pchają się do jednej ekipy i urządzają masową rzeź kożystając z przewagi używania TS'a

jeszcze raz pozdrawiam VAV

Heh, a to ciekawe

Posted by VAV on 03-02-2004 16:12:

przy okazji chciałem zuważyć że raczej nie kożystacie ze środków pkt 3 owego regulaminu w celu zapewnienia zdrowej rozgrywki (jak da się łatwo zauważyć liczebność nie jest jedynym czynnikiem który wpływa na jej rozwuj)

Posted by dżery on 03-02-2004 16:51:

quote:
Właśnie o to mi chodzi regulamin pkt2 mówi o "nadużywaniu wulgarnych słów" kołek lub puł ćwiercinteligent itp do nich nie należą (chyba że władamy innym polskim) gra emanuje przemocą i ban za potyczki słowne wydaje mi się przesadą tym bardziej gdy nieuświadczysz w nich wulgaryzmów , z tond prośba o doprecyzowanie regulaminu

Moj drogi, okreslenia kolek czy tez pol/cwierc-inteligent do wulgarnych nie naleza, ale sa (przynajmniej dla mnie) obrazliwe. Sam pewnie tez nie chcialbys aby tak na Ciebie wolano. Smieszne jest to co mowisz, ze skoro gra emanuje przemoca to mozna "potykac sie slownie". Ja nie siadam do DF z zadza mordu ale po to by przyjemnie spedzic czas i przemoc w grze nie wyzwala we mnie agresji ani chamstwa.

quote:
przy okazji chciałem zuważyć że raczej nie kożystacie ze środków pkt 3 owego regulaminu w celu zapewnienia zdrowej rozgrywki (jak da się łatwo zauważyć liczebność nie jest jedynym czynnikiem który wpływa na jej rozwuj)

Serwer jest zaopatrzony w automat regulujacy liczebnosc druzyn ale nie wymagaj od serwera czy tez samych graczy by analizowali jakosciowy sklad i starali sie go wyrownywac. Trudno to ocenic bo na roznych mapach roznie gra sie uklada. Oprocz tego gracze z jednego klanu chca zazwyczaj grac w jednej druzynie i obrazaniem ich od tego nie odwiedziesz.

Posted by VAV on 03-02-2004 17:06:

heh ja też nie siadam do df z by mordowac bo średnio się do tego nadaje aczkolwiek nigdy nie podejde z pobłażliwością do gości dla których gierka jest substytutem chorych fantazji (najwyraźniej ) i wykozystują swoją przewagę nie poto aby zwyciężyć rozgrywke ale urządzić apokalipse co ja osobiście uważam za chamstwo którego nie powinno sie tolerować.
Hmmm widać oile bendę grał na moście czeka mnie jeszcze pare banów (a może nie )

Posted by boski *PL* on 03-02-2004 17:31:

a dlczego dżery nie zauważasz poczynań swojego klanowego kompana - virusa. zachowanie VAV'a przy jego zaczepkach i odzywkach to "pikuś"

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Posted by dżery on 03-02-2004 17:39:

quote:
heh ja też nie siadam do df z by mordowac bo średnio się do tego nadaje aczkolwiek nigdy nie podejde z pobłażliwością do gości dla których gierka jest substytutem chorych fantazji (najwyraźniej ) (...)

Nie wiem gdzie tak wyraznie dostrzegasz to ze DF jest substytutem chorych fantazji ale jesli dalej uparcie bedziesz obrazal "chorych fanatykow" to pewnie Admin bedzie mial jeszcze zajecie. Poza tym dlaczego masz tracic nerwy na MOST jesli do wyboru masz tak wiele innych serwerow, jezyk znasz to sobie poradzisz. Trzeba dbac o zdrowie, z nerwow mozna dostac wylewu krwi albo innych nieprzyjemnych rzeczy i nie ma co za mlodu wystawiac sie na szwank.

Posted by dżery on 03-02-2004 17:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
a dlczego dżery nie zauważasz poczynań swojego klanowego kompana - virusa. zachowanie VAV'a przy jego zaczepkach i odzywkach to "pikuś"

Virus ostatnio sie uspokoil (z tego co widze) i bardzo dobrze bo ma duzy pozytywny ale i negatywny potencjal Staramy sie go napominac jesli za duzo sobie pozwoli i mam wrazenia ze to dziala. Oczywiscie jesli ktos poczuje sie bardzo urazony jego zachowaniem moze interweniowac u Admina MOST.

Posted by piciu on 03-02-2004 19:56:

Re: Coraz lepiej :P

BRAWO !!!
nareszcie ktoś odważył się powiedzieć i napisać o tym.
Mnie też to denerwuje a jeszcze bardziej jak jeden z SLSu zostaje w przeciwnej drużynie i bezczelnie podpowiada kompanom gdzie znajdują się wrogowie. PANOWIE BEZ PRZESADY !!!
I to ma być zabawa?
Jestem za tobą VAV i od dzisiaj nie bede się ukrywał tylko walczył razem z tobą. Być może dołączy ktoś do nas i będzie nam raźniej walczyć z coraz bardziej z przypominającym prywatny serwer klanu SLS niż serwerem MOSTU.
Ja niżej podpisany :
~SFORA~ Piciu

Posted by on 03-02-2004 20:04:

Re: Re: Coraz lepiej :P

quote:
Napisane oryginalnie przez piciu
BRAWO !!!
nareszcie ktoś odważył się powiedzieć i napisać o tym.
.....(ciach)

Ktoś się odważył napisać ? Boicie się czegoś czy co bo nie rozumiem. Jeżeli pewne zasady sa nagminnie łamane to nie ma co siedzieć z buzią zamkniętą na kłódkę tylko reagować na permanentne łamanie zasad. Milczenie jest swego rodzaju przyzwoleniem na przeróżne złe zagrywki.

Posted by dżery on 03-02-2004 20:30:

Zeby sie niepotrzebnie nie zapienic, moze ktos ulozy te "kamienie", ktorymi cisnieto Ja dopatrzylem sie czterech zarzutow:
1) gracze w/w klanu staraja sie grac razem w druzynie i przez to zalamuja rownowage miedzy druzynami;
2) uzywanie TS;
3) zbyt wielu graczy sls gra jednoczesnie (serwer prywatny sls )
4) gracze ci rowniez zdradzaja kompanom we wrogiej druzynie pozycje ludzi ze swojej druzyny;

Prosze o ewentualne uscislenie tych zarzutow i przede wszystkim o rady jak to wg Was zwalczyc. Czas na znalezienie lekarstwa (zgodnie z ogolnie przyjetymi normami moralnymi i kulturalnymi )!
Takie zarzuty to jednak temat nie do rozwiazania, bo jak udowodnic wine? Raczej niewykonalne. Czy naprawde jest o co kruszyc kopie, niektorych z w/w rzeczy nie da sie udowodnic a inne sa dozwolone.

Radzioo dobrze napisal, iz nie ma sie czego bac. Po to jest forum zeby sie wypowiedziec (jak ktos naprawde sie boi to nie musi zdradzac nicka )

Posted by VAV on 03-02-2004 21:27:

pytasz jak udowodnić ?
np; mapa - zamknienty kanion niby bez wyjścia na góre patrze pan Y.... siedzi i łoji przeciwników nad ich bazą
myślę skoro on wie jak to i jego podopieczni
i żeczywiście z m21 co chwial kogoś ztroncam z nad naszej bazy
co ciekawe panowie bendąc na górze siebie na wzajem nie dotykali
teraz mi powiedz jak grać kiedy masz przeciwników nie tylko w "wrogiej" ekipie?

co do sposobów zwalczania nazywjąc co niektórych pułmuzgami myślałem że wejde co im na ambicje(widocznie jej brak ) i zaczną się zastanawiać co robią.
Jedeyne rozwiązanie to troche samokontroli , zakładam że owa grupa ma wiencej niż jeden kanał na TS'ie można się podzielić, rozgrywka jest ciekawsza kiedy przeciwnik jest wymagajoncy.
Ale widocznie ktoś ma za małego ptaszka i musi ratować swoje ego miejscem w rankingu wybijając w pień w nierównej walce jak najwiencej rywali
pozdro VAV

Posted by VAV on 03-02-2004 21:29:

Talking

hehehe zaraz sie odezwą krytycy składni i ortografii sry za puszczenie textu bez zredagowania

Posted by RCM Projekt PL on 03-02-2004 22:45:

czee
Przyglądam się tak tej dyskusji od początku i co mi przychodzi na myśl:
- skoro -jak pisze dżery MOST jest ich prywatnym servem - to zablokujcie go hasłem i będziecie mieli spokój z takimi i owymi
- a skoro już wpuszczacie na niego "obcych" bo jak to inaczej nazwać - to grajcie rzeczywiście fair-play;
- co do TS - raczej nie można nazwać tego fair kiedy wszyscy klanowi w różnych drużynach mogą się między sobą komunikować "(zgodnie z ogólnie przyjętymi normami moralnymi i kulturalnymi )!-cytat z dżery-ego" - no cóż ale to tylko poszlaki - jednak jeżeli to prawda, to niestety KOŁKI POBIJANE MŁOTKAMI z was i tyle;
- warto, dżery, kruszyć kopię jeżeli komuś się coś nie podoba – jak udowodnić winę? Moralnością chyba jedynie
- na szpiega jest jedyna rada -wykorzystać FF i kulka w łeb - dostanie 20 razy od swojego - przeniesie się do drużyny przeciwnej (co tam staty ) - nie dba się o róże kiedy giną ludzie - ktoś kiedyś powiedział, ale tutaj raczej powinno być o kolce z róży
- z innej strony zastanawiam się cały czas nad "fenomenem" most-u - jest tyle innych serverów a ludzie ciągną na niego jakby co najmniej złote majtki rozdawali,
- nigdy nie udało mi się pograć na nim dłużej niż przez 5 minut (high ping - niestety) ale to dotyczy wszystkich polskich serverów - na zagranicznych nigdy powyżej 300-400 - swoją drogą dziwne nieprawdaż?
- i na koniec do VAV-a – niekoniecznie zgryźliwie – przepuszczaj swoje posty przez jakiegoś Worda bo normalnie oczy bolą...
fzhut i wschód to to samo tylko w mowie niestety- sorki

Posted by VAV on 03-02-2004 22:50:

np nie obrażam się na kostruktywną krytyke poprostu czasem zbyt impulsywny jestem

Posted by RCM Projekt PL on 03-02-2004 22:53:

quote:
np nie obrażam się na kostruktywną krytyke poprostu czasem zbyt impulsywny jestem

peace
wyluzuj czasami, piwko walnij i tyle

Posted by on 03-02-2004 23:01:

Stwierdzanie że są inne serwery do niektórych nie dociera i nie dotrze ( każdy ma swój powód). Ja od dłuższego czasu bawię na przeróżnych serwerach i za MOSTem wcale nie tęsknię. Ktoś kto jest notorycznie obrażany znieważany itp i wraca w to samo miejsce psiocząc znowu na kulturę teogoż serwera jest tak samo godny pożałowania jak gracze którzy nie grają fair czy / lub kulturalnie.

Posted by VAV on 03-02-2004 23:08:

lol troche przeginasz nie miej komuś za złe że chciał by sobie pograć w normalnych warunkach na rodzimym serverze i prubuje coś z tym zrobić . godni pożałowania są tchuże któży uciekają z podwinientym ogonem bo to jest beee.

you'v got to fight for your right to .........

btw grywam na innych serverach *dr*dierentner rox

Posted by lame on 04-02-2004 02:56:

Talking

ptuj-ptuj-ptuj

Ja dziś miałem małą potyczkę słowną z jednym z graczy z mojej "ulubionej" drużyny (bez urazy Jerry). Sieknąłem klasycznie podręcznikowego murdera nożem bo mi się napis nad gościem jakoś nie wyświetlił (zza zakrętu, ruch w kącie ciach i ups ), powiedziałem grzecznie "sorry, napis mi się nie wyświetlił) i w odpowiedzi usłyszałem - "ty se kup okulary ślepaku". Ponieważ nieco mnie to oburzyło, zapytałem się o co chodzi - skoro przeprosiłem i wyjaśniłem chyba przyczynę murdera. Hmmm, spotkałem sie z komentarzem "tylko szkła mają być jak denka butelek". Na pytanie proste (i chyba łatwiejsze do zrozumienia niż "przepraszam" czy "sorry") - czy masz jakiś problem? niestety już nie uzyskałem odpowiedzi

Cóż... Obce serwery są fajne, MOST nocami też jest fajny, jest w życiu dużo fajnych rzeczy. Ja bym się tak nie przejmował, bo ta dyskusja prowadzi do tego, że może za 25 postów znów ją optujam, tym razem już bez komentarza opisowego.

Pozdrawiam wszystkich nerwowych i tych mniej nerwowych też.

[hjerpeskans.se]
No i oczywiście jak już wróci BHD.PL

Posted by piciu on 04-02-2004 03:46:

A wyobraźcie sobie co by to było jak by wszyscy gracze MOST-u byli z jednego miasta ?
Pewnie dochodziło by do rękoczynów a nie do potyczek słownych http://board.fpp.pl/images/icons/ic...cons/icon10.gif

Posted by on 04-02-2004 05:41:

quote:
lol troche przeginasz nie miej komuś za złe że chciał by sobie pograć w normalnych warunkach na rodzimym serverze i prubuje coś z tym zrobić . godni pożałowania są tchuże któży uciekają z podwinientym ogonem bo to jest beee.

you'v got to fight for your right to .........

btw grywam na innych serverach *dr*dierentner rox

heh Wziąłeś to do siebie ? Dlaczego ? A dlaczego chcesz grać akurat na tym rodzimym serwerze? Jest ich kilka. I dlaczego wogóle na rodzimym serwerze kiedy możesz grać na innych z dużo większą satysfakcją i przyjemnością. Ta sytuacja dzieje się od bardzo dawna i do tej pory nikt z tym nie zrobił i pewnie nie zrobi bo są pewne układy i układziki (lub właśnie jest za mało takich hero jak Ty). W sumie masz kilka wyjść: Grać na innych serwerach, zacisnąć zęby i grać na rodzimym serwerze, zacząć walczyć z adminem MOST o demokrację i jeszcze kilka innych rozwiązań.
P.S. Jeśli moje słowa uraziły Cię to przepraszam, były kierowane do ogółu (takich za przeproszeniem płaczków było wiele a i tak dalej grają)
aha i nie tchórze tylko koneserzy którzy lubią dobrą i czystą grę (granie tylko na "jedynym słusznym serwerze" to źle pojęty patriotyzm). Czuwaj.

Posted by dżery on 04-02-2004 06:59:

Chłop spi a jemu rosnie
Ja glownie do RCM: nie wiem czy nie zrozumiales tego co mialem na mysli czy tez celowo przekreciles moje slowa, postaram sie wyjasnic polowe Twojego postu.
1) serwer MOST nie jest przeciez wlasnoscia sls. Piszesz ze tak zrozumiales ale zauwaz, ze piszac o tym dalem tzw. emotikonke( - troszke podsmiewalem sie z wczesniejszych postow), chcialem w ten sposob zaznaczyc ze zartuje; nie wiem wogole jak mozna bylo wymyslec cos takiego.
2) jesli chodzi o TS to bardzo duzo klanow z niego korzysta i pisza o tym na stronach. Ostatnio widze rowniez ze i gracze niezrzeszeni nawoluja sie do korzystanie z TS. Sprawa jednego czy dwoch kanalow: koledzy jak to koledzy, wola pogadac w kupie bo tak razniej i przyjemniej czas sie spedza. Jesli idzie o zarzut zdrady to sa to tylko domysly. RCM, jesli uwazasz ze jestes w stanie okreslic czy ktos podpowiada, to prosze bardzo, morduj jesli masz zyczenie, zwaz jednak na to ze regulamin zabrania tego.
Z VAVem to ja juz nie chce pisac bo nie mam ochoty wchodzic w dyskusje z kims kto w prawie kazdym poscie stara sie przemycic "szpile" (tyczy sie polmozgow czy malych ptaszkow). Sprobowalem, nie wyszlo, trudno co robic, uparty nie jestem.

Tak wogole to sls jest dosc licznym klanem i do tego lubiacym grac na moscie, tag rzuca sie w oczy i dlatego dosc czesto najlatwiej jest zemscic na nich. Jak ktos niezrzeszony odwali chale to sie jego ksywki nie pamieta, ale jak zrobi to klanowicz to od razu caly klan jest be, bo zapamietuje sie wlasnie taga. Sls ma ok. 20 czlonkow, sprobujcie czasem zapamietac kto konkretnie Was zdenerwowal, moze bedzie to 1-2 osoby, nie bedzie wtedy potrzeby obrazac calego klanu, to by bylo fair.

PS. a kiedy BHD.PL bedzie up?

Posted by Pit_PL on 04-02-2004 07:40:

quote:
pytasz jak udowodnić ?
np; mapa - zamknienty kanion niby bez wyjścia na góre patrze pan Y.... siedzi i łoji przeciwników nad ich bazą
myślę skoro on wie jak to i jego podopieczni
i żeczywiście z m21 co chwial kogoś ztroncam z nad naszej bazy
co ciekawe panowie bendąc na górze siebie na wzajem nie dotykali
teraz mi powiedz jak grać kiedy masz przeciwników nie tylko w "wrogiej" ekipie?

Czy wiesz co to jest dowód ? To co przedstawiasz to może być domysłem a nie dowodem. Dowodem może byc zrzut ekranu, logi itp.
quote:

co do sposobów zwalczania nazywjąc co niektórych pułmuzgami myślałem że wejde co im na ambicje(widocznie jej brak ) i zaczną się zastanawiać co robią.

Co Ty wiesz chłopczyku o ambicji ? Skoro nawet brak Ci jej żeby napisać poprawnie jedno zdanie bez błędu na forum publicznym. Żeby zajrzeć do słownika ortograficznego i sprawdzić jak się pisze dany wyraz poprawnie.
Kim Ty właściwie jesteś i jakie masz moralne prawo wyzywać ludzi dwa razy starszych od siebie od szmat, kretynów czy kołków?
Co Ty tu piszesz o tchórzostwie? Skoro sam zachowujesz się jak ostatni tchórz wykorzystując fakt, ze mieszkasz od kogos kilkaset kilometrow i mozesz go obrażać nie ponosząc żadnych konsekwencji ? Zaręczam Cię nie obrażałbyś mnie tak jak do tej pory, jesli stałbyś obok mnie. Nie powiedziałbys nikomu prosto w twarz to co piszesz do kogos na serverze MOST.
Kupiła mamusia komputer i płaci za internet ? Doszedłeś w życiu do czegoś sam ? Zapracowałeś sobie sam na coś ? Jak zaczniesz w życiu robić cos odpowiedzialnego to zaczniesz szanować innych, nawet tych, ktorych nie lubisz lub Cię denerwują. Narazie jestes "panem NIKT" jak to mawia Yogas i nawet nie proszę Cię byś zastanowił się nad swoim postępowaniem bo to wymaga lat i kopa od życia żebys zaczął szanować innych ludzi.
Ja ani raz podczas gry nie powiedziałem w Twoim kierunku złego słowa.

Piotr Kondeusz

*|SLS|*Pit

Posted by lame on 04-02-2004 08:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
(...) PS. a kiedy BHD.PL bedzie up?

Chyba niebawem... Nie tak łatwo jest wyczarować kompa Fun CTF rulez

Posted by lame on 04-02-2004 08:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pit_PL
(...)Co Ty wiesz chłopczyku o ambicji ? Skoro nawet brak Ci jej żeby napisać poprawnie jedno zdanie bez błędu na forum publicznym. Żeby zajrzeć do słownika ortograficznego i sprawdzić jak się pisze dany wyraz poprawnie.(...)

Dysgrafia... Bez komentarza.

quote:
Kim Ty właściwie jesteś i jakie masz moralne prawo wyzywać ludzi dwa razy starszych od siebie od szmat, kretynów czy kołków?
Co Ty tu piszesz o tchórzostwie? Skoro sam zachowujesz się jak ostatni tchórz wykorzystując fakt, ze mieszkasz od kogos kilkaset kilometrow i mozesz go obrażać nie ponosząc żadnych konsekwencji ? Zaręczam Cię nie obrażałbyś mnie tak jak do tej pory, jesli stałbyś obok mnie. Nie powiedziałbys nikomu prosto w twarz to co piszesz do kogos na serverze MOST.

Hmmm, brzmi jak groźba. Zapytaj Waszych chłopców, jak traktują innych graczy.

quote:
Kupiła mamusia komputer i płaci za internet ? Doszedłeś w życiu do czegoś sam ? Zapracowałeś sobie sam na coś ? Jak zaczniesz w życiu robić cos odpowiedzialnego to zaczniesz szanować innych, nawet tych, ktorych nie lubisz lub Cię denerwują.

Ja do wielu rzeczy doszedłem sam, natomiast nie szanuję prawie nikogo i nie daje mi to prawa do niczego - a na pewno nie do oceniania kogokolwiek.

quote:
Narazie jestes "panem NIKT" jak to mawia Yogas i nawet nie proszę Cię byś zastanowił się nad swoim postępowaniem bo to wymaga lat i kopa od życia żebys zaczął szanować innych ludzi.

Opinia Yogasa nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem... Plus sporo lekceważenia.

quote:
Ja ani raz podczas gry nie powiedziałem w Twoim kierunku złego słowa.

Na forum dajesz sobie z tym świetnie radę.

ptuj-ptuj-ptuj

Posted by dżery on 04-02-2004 08:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
(...) Nie tak łatwo jest wyczarować kompa (...)

potteromaniak

Posted by lame on 04-02-2004 08:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
potteromaniak

Harry Potter i Kamienowanie Jawnogrzesznic

Posted by Pit_PL on 04-02-2004 09:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Dysgrafia... Bez komentarza.

Ja skomentuje.. za onetem:
Dysgrafia, zaburzenia umiejętności pisania (przestawianie słów, zgłosek, liter, "przejęzyczanie się" w wypowiedziach na piśmie) wskutek organicznych ogniskowych zmian w ośrodkowym układzie nerwowym.
Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym czy objawem zaburzeń psychicznych

Co do ostatniego akapitu to pewnie jest faktem. Niemniej ja uważam, że to czyste lenistwo. Każdy wyraz można sprawdzić.

quote:

Hmmm, brzmi jak groźba. Zapytaj Waszych chłopców, jak traktują innych graczy.

Daj spokój, jaka groźba ? To po prostu fakt. Wyobrażasz sobie na jakimś zlocie, że podchodzi małolat do mnie i mowi: Ty szmato ? I po co mieszasz do tego klan ? Bana dostał VAV po mojej interwencji u Admina Mostu. Przedstawiłem mu screeny i powiedziałem, że jestem notorycznie przez VAVa obrażany.
Dlaczego nikt nie interweniuje u Admina i nie przedstawia dowodów tylko rewanżuje się tym samym ? Po co jakies utarczki słowne i wyzywania ?
Jeśli chodzi o SLS to jak ktoś by zachowywał się tak jak VAV i byłoby akceptowane to przez pozostałych klanowiczów to po prostu bym kolegom podziękował za współprace. Po to wstąpiłem do SLS żeby grać w drużynie z dorosłymi i odpowiedzialnymi ludźmi.

quote:

Opinia Yogasa nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem... Plus sporo lekceważenia.

Sprostowanie. To nie jest opnia Yogasa tylko moja. Użyłem po prostu jego określenia na niektórych typów.

quote:
Na forum dajesz sobie z tym świetnie radę.

Lame, gdzie się podział Twój obiektywizm ?
Odpisałem tylko dlatego, bo nie rozumiem dlaczego ktoś uważa za normę to, że kogoś notorycznie wyzywa i obraża.

Pozdrawiam

Pit

PS. Dlaczego piszesz, że nie szanujesz prawie nikogo ? Szanujemy siebie nawzajem pisząc w sposób rzeczowy kulturalny i nie obrażamy się.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:45.