FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12282)
Niesprawiedliwosc admina.
Moim skromnym zdanien Administrator servera most-pl jest niesprawiedliwy, umawianie sie na jakas bron jest karalne banem poniewaz jest to nabijanie statow, a od ostatnich dwoch dni zauwazylem grajac na moscie ze czesto ejst taka sytuacja ze jedna druzyna jest zamknieta w bazie a druga strzela do ncih ajk do kaczek, i to jest jeszcze wiekszym nabijaniem statow niz umawianie sie np. na noze, ale nie ejst karalne.
Ehhhh...to mi przypomina jakies denne brazylijskie seriale!!! W k�ko tylko o MOST piszecie....co za problem tam nie gra� jak sie Tobie nie podoba? Trafiasz na mape kiepsk� to wychodzisz i po sprawie. A co do no�y to nikt nie zabrania ich Tobie uzywa�, z umawianiem sie to juz by� temat przerabiany. Wyobra�asz sobie jak kilku graczy sie umawia na granie tylko snajperkami? Bo ja nie.
Napisane oryginalnie przez Szymon
Moim skromnym zdanien Administrator servera most-pl jest niesprawiedliwy, umawianie sie na jakas bron jest karalne banem poniewaz jest to nabijanie statow, a od ostatnich dwoch dni zauwazylem grajac na moscie ze czesto ejst taka sytuacja ze jedna druzyna jest zamknieta w bazie a druga strzela do ncih ajk do kaczek, i to jest jeszcze wiekszym nabijaniem statow niz umawianie sie np. na noze, ale nie ejst karalne.
Re: Re: Niesprawiedliwosc admina.
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
(...)W k�ko tylko o MOST piszecie....co za problem tam nie gra� jak sie Tobie nie podoba?
quote:
Trafiasz na mape kiepsk� to wychodzisz i po sprawie.
quote:
(...)Wyobra�asz sobie jak kilku graczy sie umawia na granie tylko snajperkami?
" No Baserape"
Pozdrawiam
A tak swoja droga ciekawy jestem czy gra na serwerze MOST-PL straci�a by na "atrakcyjno�ci" gdyby Admin zabroni� baserapowac.
Wiecie o co mi chodzi...tak jak na niekt�rych innych serwerach
" No Baserape"
Pozdrawiam
2.Je�eli Admin nie ma racji to patrz pkt. 1
i z tymi zasadami musicie sie pogodzic mimo, ze czasem zaboli
bo Admin tez czlowiek... no moze jednak to nie zawsze tak wyglada
z�e adminy, brzydkie niedobre ma�e adminy, m�j sssskarbie....
Tu nie chodzi ju� o to �e admin jest niesprawiedliwy, tylko o w�a�nie nabijanie stat�w.
Jak kole� jest w dru�ynie wygrywaj�cej to nie ma sprawy, �ota jednego za drugim ale je�eli jest na odwr�t to ju� co innego, wtedy admin jest beeeee.
Nie moge zrozumie� kolesi kt�rzy siedz� 24/dob� i patrz� w statystyki i si� podniecaj� "JESZCZE 2 PKT. I PRZEGONIE TEGO CZY TAMTEGO"
Pa
Nie wiem, moze ze mna cos nie tak... Probowalem zrozumiec powyzszego posta i tak do konca to nie jestem pewien o co chodzilo.
Zanim kliknie sie "wyslij odpowiedz" warto przeczytac swoj tekst, moze sie okazac, ze w pospiechu zle sformulowalo sie wypowiedz.
bo tu chodzi o szeroko rozumian� niesprawiedliwo�� spo�eczn�
Napisane oryginalnie przez lame
bo tu chodzi o szeroko rozumian� niesprawiedliwo�� spo�eczn�![]()
![]()
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez d�ery
(...)btw. dzis chyba z godzine meczylem mirande i nic z tegowsio dalem tak jak w IE ale polaczyc sie nie chcial, jeszcze w domu poprobuje to rozgryzc
http://miranda.kom.pl/ - mo�e co� znajdziesz
hmm z tego co wyczyta�em, chyba ��czy si� tylko po 8074 lub 443... :/
Odpu�� sobie gg i zainstaluj ICQ. Mam w pracy bardzo ciasne proxy (bez skojarze� ) a gg jest durne i zacofane wi�c raczej normalnie nie p�jdzie (musia�by� si� nagimnastykowa� a nie jest to warte) a najlepszym wyj�ciem jest "icek" kt�rego sam u�ywam.
quote:
http://miranda.kom.pl/ - mo�e co� znajdziesz
hmm z tego co wyczyta�em, chyba ��czy si� tylko po 8074 lub 443... :/
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Co Ty futrzak znowu bredzisz ?
Na razie to jednak ctrl v, ctrl v, ctrl v...
Zrobilem se kilka edycji w postach. Przypomnialem sobie ze maj net siuperwajzor tez zaglada tutaj Nie wywoluj wilka...
quote:
Ty i to Twoje proxy, buhahahahaha
co bredz�? Wyczyta�em tak w dokumentacji technicznej protoko�u![]()
![]()
![]()
heh, icek dal rade Polak potrafi
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:39.