FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12302)

Posted by on 08-02-2004 22:53:

Plakali, plakali a jednak chu....

Tyle typa gadalo, ze na MOST jest tylko TDM i w koncu pojawilo sie TKOTH. I co? Na 20 smierci polowa to zostalem zamordowany. Pierdziele polaczkooff. Wole grac z nimcami

Posted by tmat on 08-02-2004 22:56:

My też wolimy abyś grał z niemcami.

Posted by lame on 08-02-2004 23:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat

Tak? A my to kto?

Posted by tmat on 08-02-2004 23:15:

My to ja i moja szanowna małżonka, oraz cała rzesza pierdzielonych polaczkóf

Posted by lame on 08-02-2004 23:17:

Talking

quote:
My to ja i moja szanowna małżonka.

...A małżonkę proszę pozdrowić.

Posted by lame on 08-02-2004 23:18:

lol jaki szybki edit

Posted by tmat on 08-02-2004 23:18:

Nie zdążyłem

Posted by lame on 08-02-2004 23:18:

quote:
Nie zdążyłem

kthxgg
pwnt

Posted by rodrigez on 08-02-2004 23:37:

quote:

a ktora rzesza?

Posted by on 09-02-2004 00:02:

quote:

Tomek, nie chcialem ani Ciebie ani nikogo obrazic! Po prostu wqrw... sie strasznie, ze wala tam do wszystkiego co sie rusza. Zauwaz, ze nigdy nie bralem udzialu w nagonkach na MOST i nie mam zamiaru. Ucieszylem sie, ze w koncu jest polski serwer TKOTH, ale okazalo sie, ze nie da sie tam grac. Sam zamordowalem kilka osob, ale przeprosilem. Sam wiesz, ze czasem ktos Ci na linie ognia wejdzie albo po prostu sie przestraszysz. Zdarza sie zamordowac kogos, ale na najbardziej gownianym niemieckim serwe przepraszaja. Na MOST widac gracze maja wszystko gdzies. Wychodzi po prostu polskie chamstwo i tyle.

Posted by on 09-02-2004 05:36:

Ja myślę że to była kwestia specyficznej mapy i dużej ilości graczy. Aczkolwiek niektórzy upodobali sobie tyłek sileo

Posted by dżery on 09-02-2004 07:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ja myślę że to była kwestia specyficznej mapy i dużej ilości graczy. Aczkolwiek niektórzy upodobali sobie tyłek sileo

To raczej byla wina mapki, bo mysle ze sileo raczej nie wchodzil na linie ognia. Jesli chodzi o tylek to moze byc spokojny, nikt na moscie nie bedzie raczej na ten "element " dybal (chociaz kilka dziewczat grywa wiec roznie to moze byc)

Posted by on 09-02-2004 08:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
To raczej byla wina mapki, bo mysle ze sileo raczej nie wchodzil na linie ognia. Jesli chodzi o tylek to moze byc spokojny, nikt na moscie nie bedzie raczej na ten "element " dybal (chociaz kilka dziewczat grywa wiec roznie to moze byc)

To mogło by być ciekawe, uciekający sileo a za nim horda żołnierzy wpatrzona w jego tyłek ;D

Posted by on 09-02-2004 13:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
To mogło by być ciekawe, uciekający sileo a za nim horda żołnierzy wpatrzona w jego tyłek ;D

Qfa bo tak bylo Wczoraj mialem krwawa niedziele. Nie dosc, ze mi gra nie szla, zamordowal mnie gosc, ktorego podnislem 2 sekundy wczesniej to jeszcze dostaje od swojego w plecy po wyjscu z PSP. Nic tylko wbic sobie tego scyzoryka w brzuch, zeby innym nie sprawiac przyjemnosci z polowania na mnie

Posted by Jaro(PL) on 14-02-2004 00:50:

quote:

Posted by Jaro(PL) on 14-02-2004 00:57:

umarł KTOH niech zyje KTOH
ostatnio przeżyłem coś zupełnie paranoicznego. Na mapie w stylu BHDXLL doczołgałem się pod gradem pocisków na środek strefy, zaległem między jakimiś workami z piaskiem i waruję. Trup ściele się gęsto wokół mnie. Dobiega 9.30 minut mojego pobytu w strefie, gdy nagle podbiega do mnie teutońska świnia z mojego team'u i wbija mi nóż w plecy. Tak mnie zaskoczył ,że nawet nie zdążyłem zobaczyć nick'a tego idioty. Kretyni występują wszędzie, niektórzy przepraszają inni nie

Posted by on 14-02-2004 08:56:

Pewnie na tym TKOTH był fajny TDM i koleś z grupy nie chciał żeby się skończył

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:37.