FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12314)
Mały problem
Po zainstalowaniu Team Sabre nie moge grac na moscie , po kilku sekundach mnie wyzuca z gry , mimo ze ping mam ok , nie wiem czemu , jak nie miałem team sabre było wszystko ok , patch sie zgadza wiec nie wiem w czym problem pomocy chłopaki
Odinstaluj ten dodatek i baw sie dalej w BHD. TS to porazka ma wiecej bledow niz standardowy BHD ,a tak wogole to jest to wielka porazka NOVALOGIC!!!!
Nie wiem czy inni mieli z team sabre problemy ale ja mialem. Uzywalem TS kilka dni i niezle sie wkurzalem w tym czasie, gralem G36 i czulem sie jakbym strzelal slepakami, najczesciej moglem kogos zabic jak udalo mi sie go zaskoczyc i wywalic caly magazynek. Odinstalowalem to w cholere i znowu gralem CARem, ktory zabijal jak dawniej Kilku moich znajomych tez narzekalo na to i zaczelo im isc dopiero po powrocie do BHD. Z drugiej strony jeden kumpel po zainstalowaniu TS (mojej kopii) rozkrecil sie niesamowicie - dziwne to wszystko.
A myslalem ze tylko ja mam takie odczucia.
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
(ciach)i znowu gralem CARem, ktory zabijal jak dawniejKilku moich znajomych tez narzekalo na to i zaczelo im isc dopiero po powrocie do BHD. Z drugiej strony jeden kumpel po zainstalowaniu TS (mojej kopii) rozkrecil sie niesamowicie - dziwne to wszystko.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
M16 rulez![]()
M16 rulez![]()
A propos zasiegu M16 to wczoraj sam nie uwierzyłem w to co się stało. Grałem(śmy) na jakimś "dojczland" serwerze w TDM na Double Barret gdzie nagle widzę jak jakiś gość pomyka zajęczym kłusem w stronę gór. Myślę sobie że to ani chybi jakiś wstrętny sniper wrogiego obozu więc się przymierzyłem. Zaznaczyc trzeba że gość był wielkości na 2 pixele więc był strasznie maluczki więc był baaardzo daleko. Zacząłem do niego walić pojedyńczymi, pociski rozbijały się w jego pobliżu bo gostek przystanął i zaczął szukać ( i to go zgubiło bo gdyby może się położył to było by po mnie), poszły jeszcze ze 4 pociski i facet nakrył się nogami
firles Raddzioo, da szort rejndż snajpa
(...) Zaznaczyc trzeba że gość był wielkości na 2 pixele więc był strasznie maluczki(...)
Należy dodać że gdybym miał taką rozdzielczość to musiałbym mijać slalomem ziarenka piasku i inne biedronki
quote:
Należy dodać że gdybym miał taką rozdzielczość to musiałbym mijać slalomem ziarenka piasku i inne biedronki![]()
m16 jest najbardziej celny mozna go jako snajperki uzywac w polaczniu z lornetką.. gduby miał trub auto zamiast burst była by to najlepsza bezkonkurencyjna bron w grze..jednak przegrywa swa celnoscia z szybkostrzelnoscia innych broni..
Gdyby miała tryb auto to nie byłaby już taka celna ....
( i tak strzelam pojedyńczymi)
quote:
Gdyby miała tryb auto to nie byłaby już taka celna ....
( i tak strzelam pojedyńczymi)
Napisane oryginalnie przez lame
(granatami)![]()
![]()
![]()
quote:
Ale to tylko w lamy![]()
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:47.