FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12340)
Zjazd "Mostowiczów" ! ! !
Witam wszystkich!
Część graczy na serwerze Most, z pewnością zauważyła komunikat mówiący o zjeździe zapaleńców gry DFBHD, który to wstępnie zaplanowany jest na 1-3 maja br.
Z podobną inicjatywą swego czasu wystąpił Szymon(HeadHunter), ale niestety, spaliła ona na panewce...
Tym razem stoi za tym pomysłem nie jedna, tylko kilka osób i jestem przekonany, że są bardzo duże szanse na to, aby ten pomysł został zrealizowany.
Na zjeździe tym, ma się odbyć turniej Team Sabre, prezentacja Joint Operations oraz będzie wiele innych ciekawych atrakcji.
Z pewnością napisze o nich oraz poruszy przy okazji temat kosztów, jeden z głównych organizatorów tego zlotu, nasz kolega <tmat>.
Ze swojej strony mam do Was prośbę. Chodzi mi mianowicie o to, abyście powiadomili o tym fakcie, jak największą liczbę graczy, i dali znać na niżej podanego maila, ile osób z Waszego towarzystwa jest skłonna przyjechać na taką imprezę. Chodzi nam przede wszystkim o to, aby wiedzieć orientacyjnie, na jaką frekwencje mogą liczyć organizatorzy.
[email protected]
Pozdrawiam
Yogas
Re: Zjazd "Mostowiczów" ! ! !
Pewnie większośc sie wypowie w tej sprawie gdy będą znane przyblizone koszty indywidualne takiej imprezy.
"GAL umiera, ale nigdy się nie poddaje"
Termin został przełożony i spotkanie odbędzie sie koniec maja lub początek czerwca. Związane jest to z premierą gry "Jont Operation". Myśle, że fakt ten ucieszy młodzież, mającą egzaminy do szkół średnich w dnioach 5-6 maja.
Pozdrawiam całą brać BHD
Yogas
Re: Re: Zjazd "Mostowiczów" ! ! !
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Pewnie większośc sie wypowie w tej sprawie gdy będą znane przyblizone koszty indywidualne takiej imprezy.
Re: Re: Re: Zjazd "Mostowiczów" ! ! !
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
...koszta związane z dojazdem, noclegiem i strawą. Reszta jest w rękach sponsorów.
Yogas
Na 99,9 % bedzie to Warszawa.
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
po ośmiu browarach w ruchu ulicznym w dzień z mokotowa na bemowo nienaruszony
nie po to mam rower, żeby jeździć po trzeźwemu
no no, mogliby eskortować do domu
Napisane oryginalnie przez lame
no no, mogliby eskortować do domu![]()
![]()
![]()
może być jak "bobo", byle nie do "żłobka"
Ten nowy termin troszku ryzykowny, przeciez MetallicA gra w Chorzowie 31 maja. Niewiadomo co wybrac, mam nadzieje ze da sie wszystko pogodzic
Metallica moze wpaść na małe giercowanie
a tam, zrobią od razu Kill'em All i nie będzie radochy
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:22.