FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12360)
Bugi
Jest to temat wywolujacy wiele zamieszania...Otoż zdaza sie nam ze w dziwny sposób dostaniemy heada przez sciane szczescie, czity, czy tez koles czytal o bugach... wiem ze niektorzy ludzie maja obcykanego kazdego buga w grze dzieki temu wymiataja rowniutko....zdarzylo mi sie to gdy gralem na lanie ..koles stoi za sciana i nagle strezla do mnie nie wiem z kad a on stoi za sciana ....
Każdy ładnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja też je wymienię, co tak będę głupio stał to: pieniądze, forsa i oczywiście szmal.
Czym innym jest strzelanie przez sciane, a czym innym strzelanie wykorzystujac bugi. Moj ulubiony bug to szpara pod skrzynka na nuke
Alienek strezlanie przez sciane nie jest normalne...kiedy gosc stoi za sciana i go nie widzisz i nagle dostajesz a gdy on podejdzie do sciany ty go widzisz...najwiecej jest buguw na amatroskich mapach ale na standardowych tez ich nie braokuje...np na de_dust w ct jesli cie ktos podrzuci na sama gore tej duzej skrzynki po prawej bedziesz mogl chodzic po niebie po calej mapie..
gg: 1347230
m@il: [email protected]
To nie jest to...co innego jesli przeciwnik moze byc za sciana a co innego jesli go widzisz ze za nia stoi
Boshe, przecierz normalne jest ze bedziemy strzelac na czuja przez sciane. Wiekszosc scian jest jednowarstwowych wiec naboj traci tylko 50% skutecznosci... prujemy po scianie i tylko patrzymy jak spanikowani przeciwnicy nie wiedza co maja robic a pozatym strzelenie pare razy w sciane to tez dobry sposob aby sprawdzic czy ktos tam jest bo
a) albo odstrzeli majac nadzieje ze trafi
b) gdy bedziemy strzelac z m4 + tlumik uslyszymy odglosy meczarni przeciwnika ktory dostaje
Dlatego zawsze warto pakowac naboje w sciany, jak tylko kogos uslyszymy, zobaczymy, poczujemy
quote:
Napisane oryginalnie przez Qwak
Boshe, przecierz normalne jest ze bedziemy strzelac na czuja przez sciane. Wiekszosc scian jest jednowarstwowych wiec naboj traci tylko 50% skutecznosci... prujemy po scianie i tylko patrzymy jak spanikowani przeciwnicy nie wiedza co maja robica pozatym strzelenie pare razy w sciane to tez dobry sposob aby sprawdzic czy ktos tam jest bo
a) albo odstrzeli majac nadzieje ze trafi
b) gdy bedziemy strzelac z m4 + tlumik uslyszymy odglosy meczarni przeciwnika ktory dostaje
Dlatego zawsze warto pakowac naboje w sciany, jak tylko kogos uslyszymy, zobaczymy, poczujemy![]()
Halo?
quote:
Napisane oryginalnie przez Clank
Alienek strezlanie przez sciane nie jest normalne...kiedy gosc stoi za sciana i go nie widzisz i nagle dostajesz a gdy on podejdzie do sciany ty go widzisz...najwiecej jest buguw na amatroskich mapach ale na standardowych tez ich nie braokuje...np na de_dust w ct jesli cie ktos podrzuci na sama gore tej duzej skrzynki po prawej bedziesz mogl chodzic po niebie po calej mapie..
quote:
Napisane oryginalnie przez flip`Cali
TO ty fajny jestes myslac tak ogladales kiedys jakis mecz arcy ?? zakladasz sluchawki na glowe za 300 zl i musisz wczuc sie w ta gre wtedy slyszysz np jak kolesi idzie przez sciane i nap***** w ta sciane czy to jest bug ??? hmm raczej skill i doswiadczenie ale nic dziwnego ze ty piszesz o bugach jak grasz pewnie w cs'a 1.5 i to jeszcze ffa
Aha i jeszcze jedno...nie wystarczy miec sluchawek za nie wiadomo ja miale mnajpier sluchawki zwykle za 20 zl i sie dobrze gralem i gram nadal....moze lepiej sie gra na lepszym sprzecie ale pieniadze to nie wszystko
A co do bugow :e to myslisz ze taki zibi, wania czy neo uzywaja ich? Obejrzyj sobie ich demka... czlowieku... w jakim ty swiecie zyjesz
Aha i jeszcze jedno...nie wystarczy miec sluchawek za nie wiadomo ja miale mnajpier sluchawki zwykle za 20 zl i sie dobrze gralem i gram nadal....moze lepiej sie gra na lepszym sprzecie ale pieniadze to nie wszystko
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:38.