FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12373)

Posted by NiVo on 27-02-2004 17:31:

Exclamation Blood 2

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!
nie wiem czy wiecie, ale w grze Blood 2 : The chosen (nie wiem czemu nie dla niej działu, ale oK) jest ZAJEBSUAT MUZA!.. I mam pyatnie.. czy wie ktoś jak można by przerobic muze z blooda, tak żeby ,można ją było odpalić, bo tak normalnie jest w jakimś dziwnym formacie i nic nie chce jej odpalić... CZY WIE KTOŚ JAK PRZEKONWERTOWAĆ TE PLIKI MUZCZNE NA np. MP3?? PLZ pomoCy!!

Posted by [FPP]Fausto on 27-02-2004 18:17:

niech ktos przesunie ten post do (C) :E

Posted by insmac*1337 on 27-02-2004 18:30:

Re: Blood 2

quote:
Napisane oryginalnie przez NiVo
PROSZE O SZYBKYEN [...] ZAJEBSUAT MUZA!..

Co?

Posted by johny_blaze on 27-02-2004 19:27:

Re: Blood 2

quote:
PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!
nie wiem czy wiecie, ale w grze Blood 2 : The chosen (nie wiem czemu nie dla niej działu, ale oK) jest ZAJEBSUAT MUZA!.. I mam pyatnie.. czy wie ktoś jak można by przerobic muze z blooda, tak żeby ,można ją było odpalić, bo tak normalnie jest w jakimś dziwnym formacie i nic nie chce jej odpalić... CZY WIE KTOŚ JAK PRZEKONWERTOWAĆ TE PLIKI MUZCZNE NA np. MP3?? PLZ pomoCy!!

ja mam taki programik Extractor 2.33, sciagnalem go z jakiejs stronki, rozpoznaje wiele rodzajow plikow ktore mozna "wyciagnac" z innego pliku, masz np plik o jakims smiesznym rozszerzeniu, ktorego za cholere nie da sie odtworzyc standardowymi programami, wyciagasz z niego tylko pliki mp3, badz audio i sluchasz sobie na Winampie, poza tym Winamp 3 obsluguje bardzo duzo rodzajow plikow, nie tylko mp3, wiec nie trzeba ich pozniej "zamieniac"...to tyle

Posted by MaslaV on 27-02-2004 23:10:

niewiem kompletnie, ja w tym momencie jestem kompletnie pijany

Posted by alka on 27-02-2004 23:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
niewiem kompletnie, ja w tym momencie jestem kompletnie pijany

jak zawsze....
a jak tam ukrainskie panie o lekkich obyczajach ??

How I'm killing you

Posted by NiVo on 28-02-2004 11:21:

Unhappy [..]

sorry, że tak nabazgrałem, ale się spieszyłem...
Rozszerzenie to .sec i .syt ... Ten Extractor nie uważa że to jakiekolwiek pliki audio <a znajdują sie w katalogu MUSIC>.. Co robić?

Posted by nea*1337 on 28-02-2004 13:45:

Podłącz magnetofon do kompa i nagraj na kasecie :>.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Posted by johny_blaze on 28-02-2004 13:59:

quote:
sorry, że tak nabazgrałem, ale się spieszyłem...
Rozszerzenie to .sec i .syt ... Ten Extractor nie uważa że to jakiekolwiek pliki audio <a znajdują sie w katalogu MUSIC>.. Co robić?

on wcale nie musi ich rozpoznawac jakos pliki audio, wazne ze obsluguje taki rodzaj plikow [a obsluguje bo sprawdzilem] i potrafi je wyciagnac z jakiegos innego wiekszego pliku; w wiekszosci gier jakie mialem muzyka kryla sie wlasnie w takiem byczym pliku o rozszerzeniu ?.ras lub ?.pk3

Posted by nea*1337 on 28-02-2004 14:10:

Ku ścisłości - pliki pk3 nie przechowują muzyki (same w sobie), to są zwyczajne archiwa zip ze zmienionym rozszerzeniem .

NiVo: rusz dupę, skożystaj z google.pl i poszukaj sobie jakiś faq'ów do edycji b2 etc.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Posted by NiVo on 29-02-2004 08:47:

[...]

nie mogę znaleźć tego extractora 2.33 .. wcześniej ściągnąłem nowszą wersję.... mógłbyś mi podać link do zassania tej wresji o której mówisz???

------------------------------

jesteśmy w stanie,

zmienić świat wokół nas na lepsze,
odrzućmy chwile zwątpienia i niech naszego gniewu deszcze,
raz jeszcze,

przywrócą nadzieję i by z uśmiechem na twarzy,
walczyć o naszą przyszłość bez skazy,
urazy,

nie zabiją, lecz wzbogacą,
może w piekle nam za naszą determinację i wytrwałość zapłacą...

Posted by szpak on 02-03-2004 14:45:

w rtv mozna kupic kabel z obu stron jack za niedrozej niz 5zl
jedna strone wbijasz do wejscia na glosniki druga na mikrofon
wlaczasz cos i jednoczesnie zgrywasz jakims rejestratorem dzwiekow
tipofdełik :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Posted by on 02-03-2004 15:26:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Co on chce? :F

Posted by szpak on 02-03-2004 18:08:

zapomnialem dodac ze Caleb jest fajny a blood2 to miodna gra :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów

Posted by szpak on 02-03-2004 18:12:

Posted by johny_blaze on 03-03-2004 08:11:

NO nie bardzo pamietam adres tej stronki bo calkiem przypadekim na nią trafilem i to jakis czas temu...

Posted by Infinite on 03-03-2004 12:50:

a tak wogole to czemu kotlet schabowy nie ma wlasnego dzialu! przecierz ma taka zajebista zlocista skorke!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:45.