FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12384)

Posted by johny_blaze on 28-02-2004 19:25:

And the Oscar goes to...

Jakie sa wasze typy na tegorocznych zwyciezcow?

Posted by SweepeR on 29-02-2004 11:04:

Posted by d4 on 29-02-2004 11:23:

Znów banda debili z kosza odwala kaszane na "o niczym...."

1) skasować ich posty lub 2) zamknąć topic.

Posted by Manfred on 29-02-2004 12:15:

mysle, ze skasowane posty pokazuja jedynie sensownosc tego topica - o czym dyskutowac, skoro w ciagu najblizszych 12-24 godzin dyskusja na ten temat nie bedzie miala sensu...
co innego gdybysmy dyskutowali n/t komu bardziej sie nalezy - choc i to jest jedynie kwestia gustu, a jak wiadomo de gustibus non disputandum 'st

a co do debili - bacz wasc na slownictwo.

Posted by d4 on 29-02-2004 12:44:

Tak, z pełną odpowiedzialnością stosuje słowo debil w odniesieniu do ziomali z Kosz`a. Dla mnie oni reprezentują maxymalną głupotę, idiotyzm, oraz debilizm. To co robią to nie jest śmiesze, to jest niskie, bardzo niskie, lepiej, bardziej odpowiedzialnie i przedewszystkim bardziej zabawnie zachowują się dzieci w przedszkolu. To co jest wg nich samych śmieszne jest pozerstwem dla mnie.

Posted by Manfred on 29-02-2004 13:09:

:|

i to tez jest kwestia gustu... ty nie mniej, odrzucanie tego, co niezrozumiale nie stanowi wykladnika kultury osobistej, a zwlaszcza wyksztalcenia... >_>

quote:
bardziej odpowiedzialnie i przedewszystkim bardziej zabawnie

i przede wszystkim odpowiedzialniejsze i zabawniejsze

bowiem w jezyku polskim istnieje jeszcze, ba nawet ma sie swietnie, proste stopniowanie przymiotnikow.

* * *
http://board.fpp.pl/showthread.php?...8394#post258394

Posted by Infinite on 01-03-2004 09:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
Tak, z pełną odpowiedzialnością stosuje słowo debil w odniesieniu do ziomali z Kosz`a. Dla mnie oni reprezentują maxymalną głupotę, idiotyzm, oraz debilizm. To co robią to nie jest śmiesze, to jest niskie, bardzo niskie, lepiej, bardziej odpowiedzialnie i przedewszystkim bardziej zabawnie zachowują się dzieci w przedszkolu. To co jest wg nich samych śmieszne jest pozerstwem dla mnie.

true true... -_-

Posted by bizonek on 01-03-2004 10:40:

LOTR zgarnał 11 Oscarów. Czyli dołączył do Titanica i czegoś tam jeszcze.
A ta gala była przewidywalna i nuda. :/
Jedynie fajnie było : Billy Cristal, Jack Black + jego kumpel (jak śpiewali tą przygrywkę) oraz Jim Carrey z Blackiem Edwardsem.
Fin. :>
A, jeszce słowa producentów Inwazji barbażynców (Oscar za najlepszy film zagraniczy ) : "Dziękujemy, że Władca Pierścienia nie został zakwalifikowany do tej kategorii"
:>

Posted by weirdo on 01-03-2004 11:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
true true... -_-
nie ma to jak zacytowac majaca kilka akapitow wypowiedz, by dopisac jedno, nie wnoszace nic do dyskusji zdanie... gg!

you accept (reject, respect);

Posted by Infinite on 01-03-2004 11:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
nie ma to jak zacytowac majaca kilka akapitow wypowiedz, by dopisac jedno, nie wnoszace nic do dyskusji zdanie... gg!

true true

Posted by AlieneK on 01-03-2004 14:32:

sratatata... i tak wole inne filmy
Titanic był nudny i fokule
te oscary to jedna wielka manipulacja - gdzies tam czytalem, ze kandydaci sie podlizują sędziom i nie wiadomo co jeszcze.

Osohosi z dedpulem? znaczy co ktos mu zrobił? :>

Posted by driada on 01-03-2004 14:34:

ale sie nie spodziewałam, że sean penn! serio. tima robbinsa to jeszcze, zresztą to była świetna rola. ale tu... nie to, że mnie to nie cieszy, sean zagrał rewelacyjnie w rzece tajemnic, tylko jakos nie brałam w ogóle pod uwagę, że moze dostac...
gdy wczoraj pokazywali urywki, nabrałam znowu ochoty na ten film.
i dzieki ci boże, że ten koń niczego nie dostał, i ze wzgórze nadziei tez nic.

ech. ale jack sparrow....szkoda jednak....

a wogóle polecam taki sposób na bezsenność - najpierw oglądac w nocy całą te nudną gale, potem iśc na zajęcia, po trzech godzinach snu, a potem sobie zafundowac jeszcze bieganie po mieście. i w końcu przyjść do domu - i zasnąc snem sprawiedliwego na dwa lata

Posted by Infinite on 01-03-2004 14:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

Osohosi z dedpulem? znaczy co ktos mu zrobił? :>

ded ma racje
jestescie poprostu zalosni
prezentujecie bardzo niski poziom silac sie na nie wiadomo co
zal dupe sciska jak na was patrze

Posted by AlieneK on 01-03-2004 14:52:

aleoco*****chodzi?
wpadam do topicu i widze jak bluzga miedzy innymi mnie, ale ja nie wiem co było w tym topicu... ktos skasował a ja nawet tego nie widziałem.

a poza tym, zescie sie uczepili :/ bosh

Posted by SweepeR on 01-03-2004 15:47:

Durne posty byly i tyle.

Hooray for The Lord of The Rings! \\o \o/ o// Dziwi mnie tylko, ze "Powrot Krola" dostal tyle Oscarow - IMO "Dwie Wieze" i "Druzyna Pierscienia" bardziej na to zaslugiwaly... No ale nevermind ;D

Posted by d4 on 01-03-2004 16:24:

Nieee no, troszkę przegięcie z Władcą. Po chwili chęć do oglądania oscarów przechodziła bo wynik stawał się dziwnie przewidywalny. Nie mówię, że Włacda nie powinien dostać oskara żadnego, nie nie. Należą mu się, ale kurde wszystkie w których startował, bez jaj.

Posted by MaslaV on 01-03-2004 16:36:

farsa

Miasto Boga nic nie dostało...

quote:
jestescie poprostu zalosni
prezentujecie bardzo niski poziom silac sie na nie wiadomo co
zal dupe sciska jak na was patrze

heh

Posted by rcube on 01-03-2004 21:05:

Musze ten Powrot Krola wreszcie zobaczyc

Posted by DEiMOss on 02-03-2004 04:33:

Trudno przyznawac nagrody "takiej" trylogii. Ludziska od Oscarow wybrali najbezpieczniejsza droge, tzn. po cichu podsumowali calosc, ktorej stworzenie zajelo bodaj 6 lat. Gdyby sama "trojka" byla kiepawa to skonczyla by jak sequelowe Matriksy: zaden z nich nie byl nominowany za efekty; w ogole o nich zapomniano.

Jesli ktos uwaza, ze Powrot Krola nie powinien dostac tylu Oscarow, niech porowna go z Titanikiem. Nie wiem dlaczego to niezatopione gowno sprzed lat mialoby byc lepsze od Wladcy...

quote:
W brytyjskim magazynie "Total Film" zakończył się plebiscyt, którego uczestnicy zdecydowali, że "Titanic" jest najmniej zasługującym na Oscara filmem wszech czasów. [...]
- stopklatka.pl

Szkoda mi trzech rzeczy:
- Sylvaina Chometa i Benoita Charesta za superasny kawalek z Les Triplettes De Belleville. Annie Lennox zrobila/zaspiewala jedna z najgorszych piosenek jakie slyszalem.
- Billa Murray'a.
- Cidade De Deus.

w tle: John Frusciante - Regret

Posted by bizonek on 02-03-2004 11:14:

Przyznam racje że na imprzeie ****owo zaśpiewała.
Ale piosenka jest zajebista!
O!

Posted by DEiMOss on 02-03-2004 17:01:

Wtorna i brzydka. Hyh.

Posted by bizonek on 02-03-2004 17:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Wtorna i brzydka. Hyh.

Gimme reason!

Posted by DEiMOss on 02-03-2004 20:38:

Po prostu jest kiepska - zbyt spokojna z takim sobie wokalem... zero jakiejkolwiek magii. W porownaniu do innych nominowanych wypadla bardzo slabo, podobnie zreszta w pojedynku z jej poprzedniczka, Enya.

Oscar sie nie nalezal i tyle

w tle: The Mars Volta - Eriatarka

Posted by bizonek on 02-03-2004 23:04:

Jak chcesz. :>

Posted by driada on 04-03-2004 18:52:

a mnie się, cholera, bardzo podobała.... ale ja w ogóle lubię annie lennox. natomiast na ceremoni fałszowała straszliwie, w dodatku usiłowała to ukryc pod teatralnymi minami i gestami, ech. tremę miała kobitka.
choc nie twierdze, ze ta piosenka była nalepsza. ta pierwsza do wzgórza nadziei, ta ze stingiem, przyjemna całkiem tez.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:21.