FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12414)
Polacy są wszędzie !!!
Odwiedziłem pare zagranicznych serwerków i zauważyłem że na każdym grają polacy.
A poczym to poznałem?
Po słowach "o ten ***" "***** gość nie do zabicia"
Żal mi sie robi jak patrze co goście wyprawiają i jaką reklame nam robią.
Nie bede podawał nicków ale spotkałem paru kolesi grających na moście.
NIe chce żeby ktoś uważał mnie za szpiega.
Jest mi przykro i tyle.
POZDRAWIAM
hehe, ale z 2. strony kolesie ktorzy nie znaja polskiego, nie wiedza co ci polacy pisza
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
hehe, ale z 2. strony kolesie ktorzy nie znaja polskiego, nie wiedza co ci polacy pisza![]()
To dziala w obydwie strony. Polacy odwalaja czasami chale zagranica az wstyd grac z takimi na jednym serwerze, z drugiej strony im wiecej meczy gra sie z kolesiami z zagranicy to tym czesciej chcialoby sie zlapac takiego zagranicznego gada i udusic za glupoty ktore pisze. Niekiedy najlepiej wychodza ci, ktorzy po prostu nie znaja jezyka i nie musza sie denerwowac.
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Niekiedy najlepiej wychodza ci, ktorzy po prostu nie znaja jezyka i nie musza sie denerwowac.
TO jest wojna ,a nie zabawa dal grzecznych chlopcow HE HE HE
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
TO jest wojna ,a nie zabawa dal grzecznych chlopcow...
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
TO jest wojna ,a nie zabawa dal grzecznych chlopcow HE HE HE
quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
Swiete slowa... dlatego dobrze sie gra na serwerach "egzotycznych"byles kiedys na jamajskim serwie?
Re: Polacy są wszędzie !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez piciu
?
Po słowach "o ten ***" "***** gość nie do zabicia"
Re: Polacy są wszędzie !!!
Witam.. Ja z moim kolega gramy od kilku miesiecy na zagranicznych serwerach...I sa takie serwery gdzie nie życza sobie porozumiewac sie w innym jezyku anizeli w angielskim,wiec nie znajac pisowni jezyka angielskiego a chcac grac i porozumiewac sie z kolega i druzyna {przy okazji dobrze sie bawiąc} nie pozostało mi nic innego jak kupic słownik wymowy i pisowni ang-polskiej i zaczac cierpliwie i mozolnie uczyc sie pisac w obcym mi wczesniej jezyku...Poczatki byly trudne ale po 6-7 miesiacach grania po pare godzin prawie codzienie ten nieznany mi wczesniej,trudny do nauczenia i niepotrzebny(tak myslalem wczesniej) jezyk okazal sie tak niezbedny w codziennym zyciu ze bez niego nie rozumialbym dalej np;o czym spiewaja w mtv,co mowia gdy ogladam programy zachodnich stacji tv...WIEC nie pisz ze z Polski to TYLKO prostaki graja na zagranicznych serwerach bo to nie prawda..poza paroma wyjatkami...I przez chec grania dalej w BHD poznalem ze zwyklego(ale grobego) SŁOWNIKA JEZYK ANGIELSKI...... I POLECAM TAKA NAUKE WSZYSTKIM KTORZY CHCIELIBY CZASAMI SIE ODEZWAC LUB NAPISAC DO KOGOS PODCZAS GRANIA ALE NIESTETY NIE WIEDZA JAK..JA TO MAM ZA SOBA JUZ DZIEKI GRZE "DELTA FORCE BLACK HOW DOWN" I GRANIE JEST 1000 RAZY LEPSZE JESLI WIEM CO KTO PISZE W DRUZYNIE...POLECAM SLOWNIK..POZDRAWIAM WSZYSTKICH..
No brawo !!! Choć jedna osoba ma pożytek z wielogodzinnego bębnienia w gry komputerowe
ministerstwo edukacji powinno zalecic bhd, jako przydatna w procesie nauczania angielskiego
Ja gram w BHD , żeby płynnie opanować sztukę pisania na klawiaturze ( do języków przejdę później )....aha , a noża to używam już tylko w kuchni
ROMEK
Myślał, że na niemieckim to może se zakląć bezkarnie he he! a tu proszę, Niemcy też wiedzą co to znaczy i że nie można
Napisane oryginalnie przez Jankes
Całkiem niedawno, grając na jakimś niemieckim serwie (-SDS- albo może WaW) ze zdumieniem zauważyłem, że koleś z Polski dostał "language warning" za krzyknięcie: O! K**wa".
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:04.