FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12420)
Frajerstwo w ClanBase
W ostatnim czasie parę klanów z naszego "podwórka" zapisało się do w/w ligi. Również i my(SLS) tam wstąpiliśmy. Do tego weekendu, wszystko sie fajnie układało. Ale bylo zbyt pięknie...
Wczoraj rozegraliśmy mecz z klanem ESS. Jest to klan z dolnej półki i patrząc na ich wyniki, spodziewaliśmy się zwycięstwa. Po pierwszej mapie, (zdecydowanie wygranej przez nasz zespół) w naszą strone poleciały różne bluzgi, wyzywano nas od cheaterów itp. Wynik 4:0 dla SLS... ESS grali beznadziejnie... Poziom dwutygodniowych graczy... Dzisiaj mieliśmy zagrać z klanem AllStars... Nawet sie nie pokazali... To wszystko nic w porównaniu z tym co spotkało PFT, ale myśle, że na ten temat napisze cos więcej "tmat"(<=PFT=>Tomek). Kontynłując swoja myśl, zastanawiam się czy jest sens grać dalej w tej lidze. Ciekawy jestem jakie macie zdanie na temat tej ligii.
Pozdrawiam
Yogas
scena gry zaczyna przypominac inne tego typu (mam tu na mysli counter-strike). Ale na tej scenie w porownaniu do innych, z reszta duzo wiekszych, mozna naznaczyc taki klan tak, by inne nie chcialy z nim juz grac w CB (i w ogole grac sparingow)
byc moze to odniesie jakis skutek, i uda sie wyrwac kilka buraczkow
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Dajcie sobie spokuj z CB wszystkie polskie klany! jest przecierz PLK (polska liga klanów) i CEO (central european lague)
W czasie jednego z meczy zainteresowała mnie niezwykła aktywność i skuteczność granatników wroga. Podkradłem się na tyły wroga, przycupnąłem cichutko za plecami jednego z nich i liczyłem. 1,2...5,6 i myślę koniec, ten już da sobie spokój. Ale niestety, licze dalej , 7,8..., i tak doliczyłem do 11 śmiejąc się do łez( chyba z rozpaczy). Sytuacja jak żywo przypominała film z nagranym oszustem, który dostępny jest na stronie SLS.
Panowie, jedyne, co mogę doradzić to unikajcie serwerów stawianych przez Waszych oponentów, gdyż wiele kodów uruchamia właśnie host serwera i wyrównana walka na takim serwerze graniczy z cudem.
To juz jest mit wlasny serwer nie chroni przed kodowaniem !!! Niestety.
A ja własnie kręcę własny bat na dupę.....
Teraz Panowie Wy biadolicie nad złymi klanami i podłymi serwerami na forum.. Po co ? Róbcie to na forum CB
Yogas, skoro jak sam zaznaczyłeś, wybraliście do walki klan z dolnej półki to można się spodziewać takiego ataku z ich strony. Zawsze tak będzie, Wy posiadacie taktykę i umiejętnosć walki z lagami a słaby przeciwnik odbierze to jako oszustwo. Zagrajcie z klanem godnym siebie( czyli z pierwszej piątki, proponuję krk a będziecie mieli niezłą jazdę) a będziesz napewno ustatysfakcjonowany (mam nadzieję) bo z Waszą pozycją granie ze słabeuszami raczej nie przystoi.
W jednym myszę się zgodzić, tak jak powiedział Tomek należy unikać serwerów przeciwnika jak ognia bo cwaniaki mogą go "kodować".
Doszedłem do szanownego kolegi Sigano 1. Co ma CB do PLK? 2. CEL (nie CEO) na razie jakoś się nie rozpędza. 3. Sami się zapisaliście do CB i mało tego robicie już tam przekręty ;D Macie komentarz "wojenny" od PSF z którym mecz się nie odbył
A na poważnie to jeśli ktoś ma czas i chęci to to może grać tam gdzie chce, niech przykładem będzie zlepek grup SAS, SLS i SoG które pod wspólnym sztandarem "bandera.pl" gra w CTF na squadwars
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
To juz jest mit wlasny serwer nie chroni przed kodowaniem !!! Niestety.
quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
Dajcie sobie spokuj z CB wszystkie polskie klany! jest przecierz PLK (polska liga klanów) i CEO (central european lague)
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
(...) Zagrajcie z klanem godnym siebie( czyli z pierwszej piątki, proponuję krk a będziecie mieli niezłą jazdę) a będziesz napewno ustatysfakcjonowany (mam nadzieję) bo z Waszą pozycją granie ze słabeuszami raczej nie przystoi(...)
[/QUOTE
Heh, te mecze byly umawiane dawno temu i tak sie teraz ciagna.... Ale teraz spotkanie z uT, bedzie goraco
Z UT ? To rzeczywiście będzie ciekawie
Czy wy naprawde wierzycie w super nadzwyczajne umiejetnosci graczy z takich klanow jak np. ŁN lub RF ?Po ostatnich meczach z nimi nie mam watpliwosci co do "czystej gry" ,a KRK, przekonam sie za 3 dni . I to Wam polecam gre z tymi klanami tylko grajcie uwaznie to moze terz cos zobaczycie ciekawego(nieraz sie zapominaja)
bylo terz mialo byc tez przepraszam
Nikt nie mówi że to są herosi tylkoże może być niezła jazda, ja już swoje przyłem - łącznie z atakiem DOS na serwer
Ja juz tyle ostatnio nerwow zjadlem na BHD ,ze od 2 miesiecy probuje chlopakow namowic na cos innego ,ale nie chca szkoda!
Co do RF to napewno odradzam granie na ich serverze, ale nie ze wzgledu na jaja z jakimiś "wspomagaczami" tylko ze względu na niesamowite lagi. Co do KRK to jedyne co mnie zastwnowiło to ich niesamowita celność i przenikliwość że zawsze wiedzą gdzie jesteś, potrafią snajpera leżącego w górach zdjąc z CAR15 i to w biegu. ( Szkoda że tego nie nagrał boski....mielibyscie ubaw)
No i wszystko jasne te same spostrzezenia plus nieskonczona amunicja plus skakanie z "wierzowcow",czyli 3n=3v=RF=krk (jesli chodzi o CB), wiec trzeba poszukac to co oni juz maja albo dac sobie spokuj ,bo do niczego to nie prowadzi .
A co do lagow i pingow to mysle ,ze ludzie ktorzy graja w ta gre od prawie roku spokojnie potrafia odroznic je od "wspomagaczy".
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
(...)przykładem będzie zlepek grup SAS, SLS i SoG które pod wspólnym sztandarem "bandera.pl" gra w CTF na squadwars![]()
Rozumiem wiec ze sklad bandery.pl nie pomniejszyl sie drastycznie?
wewnętrzne sprawy SASu nie mają wpływu na inicjatywy 4fun
BANDERA.PL rulezzzz
Jakby co to się przecież sklonuje, lub napisze bot'a. "Jaśbot" hihi
Pozdro
quote:
Tylko że posucha w CTF ostatnio
zawsze my mozemy ich wyzwać
tak też trzeba będzie uczynić. kalendarz Renegatesów znam , ale SLSy i SASy to nie wiem kiedy mogą grać i Norbi und BlackBurn SOGi. Jakieś porpozycje co do terminu proponuję podać na forum klanu SAS.
Yogas, skoro jak sam zaznaczyłeś, wybraliście do walki klan z dolnej półki to można się spodziewać takiego ataku z ich strony. Zawsze tak będzie, Wy posiadacie taktykę i umiejętnosć walki z lagami a słaby przeciwnik odbierze to jako oszustwo. Zagrajcie z klanem godnym siebie( czyli z pierwszej piątki, proponuję krk a będziecie mieli niezłą jazdę) a będziesz napewno ustatysfakcjonowany (mam nadzieję) bo z Waszą pozycją granie ze słabeuszami raczej nie przystoi.
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Mam nadzieje, że tanio skóry nie sprzedamy![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
A widziałeś kiedyś (po za filmem Rocky), żeby wypuszono świerzego boksera do walki o tytuł? Zaczeliśmy może skromnie, ale skutecznie. Mało tego, to jak pamiętam, to Oni nas wyzwali..., a klany z górnej półki(krk, uT), już są na naszym grafiku. Mam nadzieje, że tanio skóry nie sprzedamy![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:24.