FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12423)

Posted by *|SLS|*K@pitano on 08-03-2004 12:44:

Talking mecz uT

Zbliża sie meczyk z uT. Bedzie ciekawie. Oczywiscie pokażemy, że Polska rulezzzz.

Posted by dżery on 08-03-2004 13:41:

Re: mecz uT

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Zbliża sie meczyk z uT. Bedzie ciekawie. Oczywiscie pokażemy, że Polska rulezzzz.

Rzekłeś Kapitanie... Morituri de Salutant (LOL cytuje z pamieci, pewnie cos przekrecilem )

Posted by on 08-03-2004 14:10:

Powodzienia (na pewno się przyda )

Posted by boski *PL* on 09-03-2004 11:44:

powodzenia...

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Posted by dżery on 14-03-2004 00:13:

spotkanie odbylo sie wedlug najbardziej prawdopodobnego scenariusza. Ide do sklepu po plastry i masci

Posted by boski *PL* on 14-03-2004 01:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
spotkanie odbylo sie wedlug najbardziej prawdopodobnego scenariusza. Ide do sklepu po plastry i masci

no ale stawaliście w szranki z najwyższym szczebelkiem w drabince CB

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Posted by *|SLS|*K@pitano on 14-03-2004 09:06:

Unhappy

Wynik jest jaki jest(SLS 0 - 4 uT). Muszę przyznać że mają świetną taktykę, mieliśmy nawet szanse na remis , ale niestety gdy na House of Pain mieliśmy pierwszym razem 9:36 w strefie wyczyścili nas, a drugim 8:40. Na house of pain walka była wyrównana, my czyściliśmy ich ,oni nas, ale końcówka należała do nich. Na Dust Devil natomiast nie mieliśmy najmniejszych szans.

Posted by dżery on 14-03-2004 10:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Wynik jest jaki jest(SLS 0 - 4 uT). Muszę przyznać że mają świetną taktykę, mieliśmy nawet szanse na remis , ale niestety gdy na House of Pain mieliśmy pierwszym razem 9:36 w strefie wyczyścili nas, a drugim 8:40. Na house of pain walka była wyrównana, my czyściliśmy ich ,oni nas, ale końcówka należała do nich. Na Dust Devil natomiast nie mieliśmy najmniejszych szans.

Zgadza sie, na obydwu DD wyrzucali nas do bazy a pozniej nie bylo sily na ich linie.

Posted by Chester on 15-03-2004 06:16:

Ja poniewaz spac nie moge, to dorzuce swoje 2 grosze...

Chlopaki... glowa do gory ) Zagrajcie z klanami takimi jak krk, dsr, RF... tymi z poczatku tabeli...

Przypuszczam, ze wtedy odczucia bedziecie miec podobne...

Posted by dżery on 15-03-2004 08:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chester
Ja poniewaz spac nie moge, to dorzuce swoje 2 grosze...

Chlopaki... glowa do gory ) Zagrajcie z klanami takimi jak krk, dsr, RF... tymi z poczatku tabeli...

Przypuszczam, ze wtedy odczucia bedziecie miec podobne...

Tak sie sklada ze Urban Tigers (uT) maja I miejsce w ladderze TKOTH (23 wygrane i chyba po 1 remisie i przegranej), czyli sa odpowiednikiem krk w ladderze TDM

Posted by *|SLS|*K@pitano on 15-03-2004 11:18:

Arrow

Analizując mecz chyba każdy z naszej drużyny doszedł do wniosku, że na House of Pain urban-tigers są do ogrania. Nam zabrakło troche szczęścia i doświadczenia.

Posted by Chester on 15-03-2004 12:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Tak sie sklada ze Urban Tigers (uT) maja I miejsce w ladderze TKOTH (23 wygrane i chyba po 1 remisie i przegranej), czyli sa odpowiednikiem krk w ladderze TDM

No ja to bardzo dobrze wiem

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:24.