FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12425)
Upadek Grupy *SAS* Secret Assasin Service
Jako jedyny Ojciec Założyciel pozostający w Grupie *SAS* Secret Assasin Service z przykrością informuję , iż nasi koledzy Radzioo PL oraz Lame zadeklarowali opuszczenie składu grupy. Ich czyn odbił się szerokim echem wśród pozostałych członków *SAS* w związku z czym, wkrótce poinformujemy szczegółowo o tym czy grupa utrzyma się na powierzchni czy też pogrąży w chaosie i ostatecznie zniknie ze sceny DF:BHD .
W związku z powyższym prosimy o wyrozumiałość jeśli odpadną Wam mecze zaplanowane z naszą grupą
no co Wy chłopaki - bania do góry!!!!! 3mać sie tam
navet żadnego spotkania jeszcze nie graliśmy
będzie GIT!!! będzie?
a tak całkiem poważnie to życze, żebyście sie jakoś może odbili i jednak pozostali na scenie
pozdrówka od GALów
Odchodzą tylko 3 osoby więc nie widzę problemu aby pozostała 13tka walczyła dzielnie na arenie BHD
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Oho, zdziwilem sie troche. Z DF chyba sie nie rozstaniecie, luzna gra bez zobowiazan tez moze cieszyc. A kim jest wzmiankowana trzecia osoba? No i forum chyba dalej bedziecie odwiedzac?![]()
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jeszcze Tomcat. A forum jasne że bedziemy odwiedzać - wychowaliśmy go na własnej piersiW deltę tez bedziemy cały czas ciąć
![]()
•zazwyczaj offtopic•link1 - dom•link3 - płatne xxx•
•domek•
Boli
auć
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Jeszcze sie trzymamy na powierzchni, troche przechyleni na jedną burtę, ale co tam. Wczoraj o zmierzchu stoczyliśmy zacięty pojedynej z SAS UK . Oddaliśmy dwie bardzo celne salwy co niewątpliwie zdemolowało im samopoczucie i jak stwierdził Sileo"na Eye Of Dead zrobilismy im prawdziwe pieklo " "D
Wychodzi na to że odejście paru osób miało zbawienny wpływ na grupę Gratulacje
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wychodzi na to że odejście paru osób miało zbawienny wpływ na grupęGratulacje
![]()
ehhh dżery Ty zawsze musisz wszystko popsuć
to ja odchodzę z bandery... :/
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Jako jedyny Ojciec Założyciel pozostający w Grupie *SAS* Secret Assasin Service z przykrością informuję , iż nasi koledzy Radzioo PL oraz Lame zadeklarowali opuszczenie składu grupy. Ich czyn odbił się szerokim echem wśród pozostałych członków *SAS* w związku z czym, wkrótce poinformujemy szczegółowo o tym czy grupa utrzyma się na powierzchni czy też pogrąży w chaosie i ostatecznie zniknie ze sceny DF:BHD .
W związku z powyższym prosimy o wyrozumiałość jeśli odpadną Wam mecze zaplanowane z naszą grupą
Musisz pare osób naprostować
A to sa az tak przegiete???
ja mam "skoliozę" od biegania z kozikiem
Pamiętajcie Panowie (zwaracam się do swoich), że to forum ogólnodostępne. Żadnych bananów
A ja Wam zaśpiewam
...jeszcze będzie przepieknie, jeszcze będzie normalnie...
A zatańczysz ?
I bard boardu
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Pamiętajcie Panowie (zwaracam się do swoich), że to forum ogólnodostępne. Żadnych bananów![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
A ja Wam zaśpiewam
...jeszcze będzie przepieknie, jeszcze będzie normalnie...
![]()
wszelkie uwagi dotyczace zamkniecia kierowac na priv
po zgodzie Jaro(PL) topic zostanie usuniety
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:31.