FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12457)
odchudzenie gry o Singleplayer
Mam pytanie czy to sie da zrobic???
Bo kto bra w single jak ma wybór??? ja zawsze wybieram multiplayera... a single zajmuje tylko niepotrzebne miejsce na dysku....i jesli to ktos robił niech sie wypowie...
Mam nadzieje ze wszyscy z tego skorzystaja
"Żegnamy oszustów !!!
16·03·2004 - 01:34 - Tomek - -
Mam do zakomunikowania dość przykrą informację. Sprawa nie jest „świeża”, bo opisane wydarzenia miały miejsce 1 marca 2004, ale jak to się mówi, co się odwlecze…
We wspomnianym dniu na serwerze MOST-PL przyłapany na oszustwie został gracz REV. Po sprawdzeniu IP używanego przez cheatera wyszły na światło dzienne dość nieprzyjemne fakty. Poznaliśmy jeszcze dwa nicki pochodzące z tego numeru IP, a są nimi: Cash i … Revenant*PwT*. W związku z tymi informacjami oraz faktem, iż gracz Revenant*PwT* zgłoszony był do ligi BHD, zostaje on dożywotnio skreślony z rozgrywek PLK, a jego numer IP będzie na zawsze zablokowany na wszystkich serwerach MOST-owych.(..)".
narazie sugeruję odchudzić multi z cheat'ów
Ładnie Cie nakryli...Dowody musiały być niepodważalne więc nie możesz sie czuć poszkodowany.I bardzo dobrze...
Swoją drogą ciekawy zawsze byłem czym sie kieruje taki oszust kiedy gra na kodzie.
"Teraz *PwT*, ale kto wie.....he he...zawsze wierny i lojalny swoim dowódcom.."
i gdzie teraz?Może któryś klan będzie potrzebował chłopaka do czyszczenia broni...
życze dużo zdrowia
Marek
Prosze, nie dość że oszukuje to jeszcze mu pomóc. Odchudzić to sobie możesz jak to Jaro napisał multiplatera z cheatów.
Eeee tam, pewnie młodsza siostra grała i nie wyłączyła cheatów. Chłopak jest niewinny
P.S. Co prawda pytasz o single ale czy warto teraz go odchudzać ;D
Re: odchudzenie gry o Singleplayer
quote:
Napisane oryginalnie przez Revenant
zawsze wierny i lojalny swoim dowódcom
A wracając do tematu. W wielu przypadkach multiplayer to składowe singla więc usunięcie raczej jest niemożliwe.
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
"Żegnamy oszustów !!!
16·03·2004 - 01:34 - Tomek - -
Mam do zakomunikowania dość przykrą informację. Sprawa nie jest „świeża”, bo opisane wydarzenia miały miejsce 1 marca 2004, ale jak to się mówi, co się odwlecze…
We wspomnianym dniu na serwerze MOST-PL przyłapany na oszustwie został gracz REV. Po sprawdzeniu IP używanego przez cheatera wyszły na światło dzienne dość nieprzyjemne fakty. Poznaliśmy jeszcze dwa nicki pochodzące z tego numeru IP, a są nimi: Cash i … Revenant*PwT*. W związku z tymi informacjami oraz faktem, iż gracz Revenant*PwT* zgłoszony był do ligi BHD, zostaje on dożywotnio skreślony z rozgrywek PLK, a jego numer IP będzie na zawsze zablokowany na wszystkich serwerach MOST-owych.(..)".
wy jestescie nepowazni chyba ja i cheatowanie????
jak mam ponad 200 osób w sieci lan..łatwo oskarzac..
tak samo mógł ktos grac z kafejki z której mam net...w profilach mógł byc moj nick...wiec czemu mnie oskarzacie?? ja ze sprawa nie mam nic wspólnego..a ta lame co grała na moim nick jak znajde to zabije...jeb....ny skurwiel..
Te oskarzenia mają powazne podstawy... byc moze skłonią mnie do wykupienia indywidualnego IP...zeby zadna lama nie mogła doprowadzic do takich oskarzen..
Porozmawiam oczywiscie jeszcze z moim bratem czy czegos nie kombinował ale wątpie...
teraz jeszcze jestem w szoku ale powoli sie zbieram...
Tez mówie smierc cheaterom, ale nawet jesli ma sie czyjes IP to moze to byc podstawą oskarzen niewinnej osoby jaką jestem ja.
Po za tym po co miałbym cheatowac??
jedyny wytłumaczeniem dla cheat'owania jest samo chaet'owanie
zapowiada się całkiem merytoryczna dyskusja
swoją drogą , technika idzie tak szybko, że już niedługo, jak dadzą komuś bana to nie będzie mógł nawet wyjść z domu do cafe na kave
brat+ komputer = ( fonetycznie z franc. cziteur)cheater
Proponuje bana dla Jaro za spamowanie
quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Proponuje bana dla Jaro za spamowanie![]()
fajnie pogadac z jakims ''inteligentnym'' człowiekiem jakim jest Jaro....
czytaj uwaznie co napisałem wyzej
smiejesz sie bo nie dzielisz swojego IP z 200 innymi osobami...
wiec nie wiesz jaki mam problem teraz z ustaleniem kto grał w delte i uzywał cheatów.....
jestes na to za ''inteligentny''
chyba się obraziłem?!
fakt MOST to jedyny server gdzie możesz pograć w DF:BHD , dlatego szczerze Ci współczuje bo to naprawdę fajna gra
patrz wyzej...nie bede sie wdawał z tobą w dyskusje
quote:
wy jestescie nepowazni chyba ja i cheatowanie????
tak samo mógł ktos grac z kafejki z której mam net...w profilach mógł byc moj nick...wiec czemu mnie oskarzacie?? ja ze sprawa nie mam nic wspólnego..a ta lame co grała na moim nick jak znajde to zabije...jeb....ny skurwiel..
quote:
...ale nawet jesli ma sie czyjes IP to moze to byc podstawą oskarzen niewinnej osoby jaką jestem ja.
Po za tym po co miałbym cheatowac??
quote:
Tez mówie smierc cheaterom
jesli potwierdza to logi z serwera to bedzie ciezko to podwazyc... jednym slowem pozamiatane
testowac "czity" na moscie = calkowity brak wyobrazni
tyle pustych serwerow stoi....
quote:
(...)
tak samo mógł ktos grac z kafejki z której mam net...w profilach mógł byc moj nick...teraz jeszcze jestem w szoku ale powoli sie zbieram...
Tez mówie smierc cheaterom, (...)
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
To może porozmawiajmy o faktach.
1 marca w godzinach wczesno-popołudniowych na Serwer Most.Pl wchodzi typ o dzwiecznym nicku "REV". Po jakiejś chwili zostaje przyłapany na chiterstwie(co zostaje mu w mniej parlamentarny sposób przekazane na czacie gry).
Tłumaczy sie, że tylko testuje, a następnie(tuż przed końcem mapy) wychodzi z gry. Długo nie trzeba czekać i na "Moście" pokazuje się następny gracz z identycznym IP i jest nim Revenant PwT.
No comments........
(...) Swoją drogą blokowanie IP jest wysoce nie fair - ktoś o tym pomyślał czy nie? moze rzeczywiście ktoś jeszcze też gra spod tego samego IP.
quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
odpowiedzialność zbiorowa![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
Cześć chłopaki - tylko jedno swoje wtrącę - ten sam adres IP niczego nie dowodzi.
Yogas miały być fakty - to o czym piszesz to tylko stwierdzenie, że REV i Revenant Pwt grają z tego samego adresu.
Może jakiś skrinszocik albo video?
quote:
Swoją drogą blokowanie IP jest wysoce nie fair - ktoś o tym pomyślał czy nie? moze rzeczywiście ktoś jeszcze też gra spod tego samego IP.
quote:
To akurat są fakty, a czy nie wystarczy wypowiedź przyłapanego na gorąco chitera: "...ja tylko testuje...". Przecież jest to przyznanie się do winyWszystkie logi w tej sprawie ma nasz kolega Miły.
quote:
Nie blokować IP???? To może podasz inną propozycje. Chętnie zobaczymy jak w inny sposób nie dopuścić oszusta do gry.
quote:
I jeszcze jedno. Ja nie twierdze, że REV i Revenant PwT, to jedna i ta sama osoba, ale wszystko na to wskazuje.
quote:
Mało tego uważam, że to On powinien(jeśli jest niewinny), załatwić tą sprawe z adminem Mostu, a nie użalać sie nad sobą na forum. Wyrok już zapadł, a w "pudle" siedzą sami niewinni
(...) Po 2 - blokować nicka delikwenta - i wystarczy - z tego co wiem na Novie nie można go za często zmieniać, nawet jeśli ma cztery i korzysta z kodów to dla admina jest to łatwe do wyłapania.
quote:
W końcu to oskarżonemu należy udowodnić winę, bo do tego czasu jest niestety NIEWINNY. A to, że REV przypomina Revenant i fakt tego samego IP niczego nie dowodzi -to poszlaka.... Czy jeżeli np. Jan Kowal zabije kogoś z broni Jana Kowalskiego to znaczy że Kowalski jest winny????
pozdro,
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Tutaj nie jest Nova i jak zablokujesz nicka kolesiowi to sie wypnie na ciebie i za minute bedzie na innym nicku i dopiero ci pojedzie. Tutaj mozna zmieniac nicki w nieskonczonosc.
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Admin tylko czlowiek, ma swoje sprawy i nie chce mu sie uzerac z cziterami, banuje takiego typa i ma spokoj. Serwer jest prywatny, admin stara sie utrzymac na nim porzadek i nie bedzie przeciez robil dochodzenia przy kazdym cziterze bo dnia by mu zabraklo, lajf is brutal niestety.
W końcu to oskarżonemu należy udowodnić winę, bo do tego czasu jest niestety NIEWINNY.
quote:
A to, że REV przypomina Revenant i fakt tego samego IP niczego nie dowodzi -to poszlaka....
quote:
Swoją drogą dalej nikt nie przedstawił DOWODÓW na cziterstwo Revenanta- to w ramach dygresji
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:38.