FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12465)
Klan BSP.........:(
No i stało się to, co przewidywałem... Ledwo zaczęła się liga i już pierwszy klan, po jednej porażce rozpadł się na kawałeczki... Ciekawe kto następny Tak to jest jak klan zbudowany zostaje na bazie ludzi nieodpowiedzialnych. Ale co ciekawe, już wczoraj większość w/w klanu szukała lub już znalazła nowe "gniazdka". Uważam za błąd przyjmowanie w swoje szeregi tego typu "dezerterów". Moim zdaniem, nie powinni już nigdy zagrzać miejsca w polskiej społeczności klanowej, tym bardziej, że to nie pierwszy taki numer u większości z nich. Ciekawy jestem ile klanów powstanie w miejsce po BSP i jak długo będą istniały
...
pozdrawiam
Yogas
Wczoraj od rana napierały do mnie osoby z byłego już BSP żebym ich przyjął do klanu. Oczywiście nikogo nie przjmiemy z klanów "tego" typu.
quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Wczoraj od rana napierały do mnie osoby z byłego już BSP żebym ich przyjął do klanu.
Re: Klan BSP.........:(
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Uważam za błąd przyjmowanie w swoje szeregi tego typu "dezerterów".
Re: Re: Klan BSP.........:(
quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
I kto to mowi![]()
oho !
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
oho !![]()
![]()
![]()
![]()
BSP sie razpadło z powodu 2 lidera (batkiego) a SLS to terz kiedyś były łomy
Re: Re: Re: Klan BSP.........:(
quote:
tzn?
....... zagładając później następny klan który.....
Zapewne chodzi o "renegata"![]()
Ja robiłem dla klanu durzo. Grałem bardzo mało! a 2 lider wszystko niszczył. Miałem go dosyć i rozwaliłem po raz 2 lkan.
Ja robiłem dla klanu durzo. Grałem bardzo mało! a 2 lider wszystko niszczył. Miałem go dosyć i rozwaliłem po raz 2 lkan.
Sprawa jest prosta ,bylo za duzo liderow, nastepne rozpadnie sie PFT my mamy ich czterech. ha ha ha
Pozdrowienia
A tak dla ciekawosci ,to bylych i terazniejszych klanow jest 22 !!!!! (Zrodlo statystyki MOST-PL) ,teraz bedzie jeden do trzech wiecej. LOL
quote:
to wszystko sprawia, ze tracicie zaufanie a ksywki i nazwa klanu zaczynaja sie zle kojarzyc.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
A tak dla ciekawosci ,to bylych i terazniejszych klanow jest 22 !!!!! (Zrodlo statystyki MOST-PL) ,teraz bedzie jeden do trzech wiecej. LOL
A skąd wiesz że już nie osiwiał ?
Wszystkie słabe i mocne klany brać przykład z SAS. Grał i będzie brał zawsze (mimo większych czy mniejszych zawirowań). A najśmieszniejsze jest to że nawet lider nam nie jest potrzebny i to jest chyba naszą siłą bo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.
Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Zapewne chodzi o "renegata"![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Wszystkie słabe i mocne klany brać przykład z SAS. Grał i będzie brał zawsze (mimo większych czy mniejszych zawirowań).A najśmieszniejsze jest to że nawet lider nam nie jest potrzebny i to jest chyba naszą siłą bo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(
quote:
Niedługo się odpłacimy no chyba że nie będziesz chciał do swoich dzieci strzelać i zdezerterujesz.![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Lider nie potrzebny powiadasz ....
quote:
Tak nie potrzebny choć są potrzebni ludzie co chcą poświęcić swój cenny czas dla drużyny aby zorganizować wiele spraw, a SAS posiada takich ludzi. I dzięki im za to.Demokracja jest ok.
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(
quote:
Niedługo się odpłacimy no chyba że nie będziesz chciał do swoich dzieci strzelać i zdezerterujesz.![]()
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Co masz na mysli????
Re: Klan BSP.........:(
quote:
Uważam za błąd przyjmowanie w swoje szeregi tego typu "dezerterów". Moim zdaniem, nie powinni już nigdy zagrzać miejsca w polskiej społeczności klanowej,
Yogas
Będziesz musiał unikać gradu kul.![]()
![]()
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.