FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12465)

Posted by Yogas on 18-03-2004 09:28:

Klan BSP.........:(

No i stało się to, co przewidywałem... Ledwo zaczęła się liga i już pierwszy klan, po jednej porażce rozpadł się na kawałeczki... Ciekawe kto następny Tak to jest jak klan zbudowany zostaje na bazie ludzi nieodpowiedzialnych. Ale co ciekawe, już wczoraj większość w/w klanu szukała lub już znalazła nowe "gniazdka". Uważam za błąd przyjmowanie w swoje szeregi tego typu "dezerterów". Moim zdaniem, nie powinni już nigdy zagrzać miejsca w polskiej społeczności klanowej, tym bardziej, że to nie pierwszy taki numer u większości z nich. Ciekawy jestem ile klanów powstanie w miejsce po BSP i jak długo będą istniały...

pozdrawiam

Yogas

Posted by *|SLS|*K@pitano on 18-03-2004 10:33:

Wczoraj od rana napierały do mnie osoby z byłego już BSP żebym ich przyjął do klanu. Oczywiście nikogo nie przjmiemy z klanów "tego" typu.

Posted by boski *PL* on 18-03-2004 11:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Wczoraj od rana napierały do mnie osoby z byłego już BSP żebym ich przyjął do klanu.

do naszych drzwiczek rowniez pukaly

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Posted by on 18-03-2004 11:50:

Re: Klan BSP.........:(

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Uważam za błąd przyjmowanie w swoje szeregi tego typu "dezerterów".

I kto to mowi

Posted by Yogas on 18-03-2004 12:02:

Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
I kto to mowi

tzn?

Posted by on 18-03-2004 12:51:

oho !

Posted by dżery on 18-03-2004 13:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
oho !

wlasnie

Posted by *BSP*Sigano on 18-03-2004 14:08:

BSP sie razpadło z powodu 2 lidera (batkiego) a SLS to terz kiedyś były łomy

Posted by *|SLS|*K@pitano on 18-03-2004 14:15:

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
BSP sie razpadło z powodu 2 lidera (batkiego) a SLS to terz kiedyś były łomy

Początki są zawsze trudne, terz pisze się "też", i my nie rozpadamy sie w tydzień, zagładając później następny klan który i tak rozpadnie się w tydzień. Byliście przykładem właśnie takiego klanu.

Posted by Tomcat27 on 18-03-2004 14:35:

Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:
tzn?

Zapewne chodzi o "renegata"

Posted by asterix[GAL] on 18-03-2004 14:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
....... zagładając później następny klan który.....

sorki, rze sie wtrące ale zagładając piszemy z "k" a nie "g" a po klan powinien pyć pszecinek

Posted by on 18-03-2004 15:03:

Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27

No coś Ty ?

Posted by *BSP*Sigano on 19-03-2004 05:04:

Ja robiłem dla klanu durzo. Grałem bardzo mało! a 2 lider wszystko niszczył. Miałem go dosyć i rozwaliłem po raz 2 lkan.

Posted by on 19-03-2004 05:16:

Nie lepiej było rozwalić lidera ?

Posted by dżery on 19-03-2004 06:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
Ja robiłem dla klanu durzo. Grałem bardzo mało! a 2 lider wszystko niszczył. Miałem go dosyć i rozwaliłem po raz 2 lkan.

Jesli ma sie dosc jakiejs osoby to moze lepiej ja wykluczyc, zerwac kontakt. Upadek klanu zaraz po reaktywacji, wycofanie sie z PLK (po zabiegach o przyjecie) - to wszystko sprawia, ze tracicie zaufanie a ksywki i nazwa klanu zaczynaja sie zle kojarzyc.

Posted by Rufus on 19-03-2004 06:53:

Wink

Sprawa jest prosta ,bylo za duzo liderow, nastepne rozpadnie sie PFT my mamy ich czterech. ha ha ha

Pozdrowienia

Posted by Rufus on 19-03-2004 06:56:

A tak dla ciekawosci ,to bylych i terazniejszych klanow jest 22 !!!!! (Zrodlo statystyki MOST-PL) ,teraz bedzie jeden do trzech wiecej. LOL

Posted by Chester on 19-03-2004 07:17:

quote:
to wszystko sprawia, ze tracicie zaufanie a ksywki i nazwa klanu zaczynaja sie zle kojarzyc.

Ksywki nie sa problemem, bo mozna latwo zmienic Czego mamy teraz dowod np na moscie, gdzie pojawiaja sie jakies nowe gwiazdy...

Posted by dżery on 19-03-2004 07:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
A tak dla ciekawosci ,to bylych i terazniejszych klanow jest 22 !!!!! (Zrodlo statystyki MOST-PL) ,teraz bedzie jeden do trzech wiecej. LOL

Cale szczescie, ze w PLK tylu nie ma bo tmat osiwialby przedwczesnie

Posted by on 19-03-2004 10:43:

A skąd wiesz że już nie osiwiał ?

Posted by patryk pl on 20-03-2004 22:03:

Wszystkie słabe i mocne klany brać przykład z SAS. Grał i będzie brał zawsze (mimo większych czy mniejszych zawirowań). A najśmieszniejsze jest to że nawet lider nam nie jest potrzebny i to jest chyba naszą siłą bo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.

Posted by patryk pl on 20-03-2004 22:07:

Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:

Niedługo się odpłacimy no chyba że nie będziesz chciał do swoich dzieci strzelać i zdezerterujesz.

Posted by on 21-03-2004 00:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Wszystkie słabe i mocne klany brać przykład z SAS. Grał i będzie brał zawsze (mimo większych czy mniejszych zawirowań). A najśmieszniejsze jest to że nawet lider nam nie jest potrzebny i to jest chyba naszą siłą bo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść.

Lider nie potrzebny powiadasz ....

Posted by on 21-03-2004 00:25:

Re: Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:
Niedługo się odpłacimy no chyba że nie będziesz chciał do swoich dzieci strzelać i zdezerterujesz.

Hmmmm...

Posted by patryk pl on 21-03-2004 09:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Lider nie potrzebny powiadasz ....

Tak nie potrzebny choć są potrzebni ludzie co chcą poświęcić swój cenny czas dla drużyny aby zorganizować wiele spraw, a SAS posiada takich ludzi. I dzięki im za to. Demokracja jest ok.

Posted by on 21-03-2004 11:26:

quote:
Tak nie potrzebny choć są potrzebni ludzie co chcą poświęcić swój cenny czas dla drużyny aby zorganizować wiele spraw, a SAS posiada takich ludzi. I dzięki im za to. Demokracja jest ok.

Nie o to chodzi .... Cały czas zdradzasz nową strukturę SASu

A lidera nigdy nie było.

Posted by Tomcat27 on 21-03-2004 14:54:

Re: Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:

Co masz na mysli????

Posted by patryk pl on 21-03-2004 20:53:

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:
Co masz na mysli????

Będziesz musiał unikać gradu kul.

Posted by Rekin on 21-03-2004 21:34:

Re: Klan BSP.........:(

quote:
Uważam za błąd przyjmowanie w swoje szeregi tego typu "dezerterów". Moim zdaniem, nie powinni już nigdy zagrzać miejsca w polskiej społeczności klanowej,
Yogas

A ja prowadze rozmowy z dwoma graczami z tego klanu i udowodnie wszystkim ze to nie byla wina samych graczy (przynajmniej nie wszystkich) lecz zalozycieli (ktorzy poprostu sobie nie poradzili, wcale im sie nie dziwie bo to dosc ciezka sprawa) Zobaczymy co z tego wyjdzie hehehe, najwyzej bedzie kop z klanu. Trudno

Posted by Tomcat27 on 21-03-2004 21:45:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klan BSP.........:(

quote:
Będziesz musiał unikać gradu kul.

Mam nadzieje że tylko kul

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.