FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12513)
Kultura osobista.
Duch(SAS) (21:38)
co jest grane
Duch(SAS) (21:39)
wyłaczyłeś serwer
?
k****
Duch(SAS) (21:40)
?
pytam się
Ja (21:40)
tak wyłaczyłem k****
Ja (21:40)
bo mecz sie zakończył
wczemu
czemu
Ja (21:41)
bo sforas nie zgodziła sie rozegranie meczu od początku
Duch(SAS) (21:41)
acha to walkower dla nas
dla sfory
was było 6 na pierwszej mapie
podobno maja screena
Duch(SAS) (21:41)
k**** to pies jebał lige
Duch(SAS) (21:42)
k****
Duch(SAS) (21:42)
stary k**** jebać sforew kłamluiwą
Duch(SAS) (21:43)
kłamliwą to k**** proponuje sie dio nich nie przyłaćzać
mnuie h** strzeli
mna koniec boski k**** wyszedł i co komp mu sioę zwiesił
oczekuję odpowiedzi gościu
Duch(SAS) (21:44)
do h**a
Duch(SAS) (21:44)
z pixcomem mecz nieqważny powinien być 100 razy
Ja (21:45)
ghościu kurwować to możesz sobie do dzieci lub do żony !
Duch(SAS) (21:45)
stray a gdzie rozgrzewka frajerzy chą wygrać walkowerem
Duch(SAS) (21:46)
teraz mamy pionad 10 w składzie
Ja (21:46)
rozmawiajcie ze sforą
chcesz roz*** ligę moment
]masz
Ja (21:46)
ja ze swojej strony prubowałem ich przekonać ale oni wola walkowera
Ja (21:47)
rozgrzewka była na mapie house of pain
Duch(SAS) (21:47)
acha
stary graj lige sasm
sam h**
Ja (21:49)
ok
Duch(SAS) (21:51)
jeb sie na ryj stary graj se sam ku***ie duryny pies cie jebal i twoja rodzinę żegnam do widzenia buralu normalnie bym cię zjeb ał ręcznie ćfoku no more bucu czekaj wizyty
Ja (21:51)
hehe
Duch(SAS) (21:52)
spierdalaj lepiej żebym cię nie znalazł zśmiejesz śsie inaczej
Ja (21:52)
hehe
Ja (22:30)
mam nadzieje że będziesz na zlocie i udowodnisz mi to !
Ja (22:31)
będe czekał z niecierpliwością
Duch(SAS) (22:32)
ychy
Duch(SAS) (22:32)
spidżi
Ja (22:33)
to do zobaczenia robaczku
Duch(SAS) (22:34)
pocałuj mnie chyba cię oleje bo mi to wisi a wiesz czemu ....
Duch(SAS) (22:34)
bo bys płakał
Ja (22:35)
mam nadzieje że będziesz miał okazje powiedziec mi to w twarz
Duch(SAS) (22:36)
trzeba ją mieć
Ja (22:37)
no tak.... masz racje
Duch(SAS) (22:37)
wiesz co zmienię zdanie
i wiesz co przeproszę cię nawet
ochłonę trochę i powiem ci tak
Duch(SAS) (22:38)
nie powienbieneś wyłanczać serwera raz
dwi to wszystko
w lidze juz nie zagram to dwa
Duch(SAS) (22:40)
eeeeeeeeeeee tam mam to gdzieś stary imprezuje dzwoni sileo żebym przyjechał zapierdal am pijany 5 kilometrów rowerem jestem na srerwerze 12 minut po 21 aty wyłanczasz sewrewer
lipa
eeeeeeeeeeeeeee
Duch(SAS) (22:47)
lepiej się dobrze dzieciaku zastanów
dałeś dupy
stary
Ja (22:49)
ok
zastanowie sie ale ja mam dopiero 14 lat
Duch(SAS) (22:51)
ychy widziałem zdjęcie
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez boski *PL*
proponuje aby zaczal tropic postepowania "naszych" na zagranicznych serwerach... dlaczego sie ogranicza tylko do jednego "mostu"??? [/QUOTE
No Moze wystarczy ,ze kazdy zagladnie do swojego klanu najpierw?
O a mnie zarzucaja ze chce czegos dokonac sila.
Pytanie : GHOST jakim rowerem przyjedziesz na zlot "mostowiczöw".
DOBRA RADA: Przyjedz dzien wczesniej bo na kondycji stracisz i pojedynek bedziesz mial ciezki... *****... löl
No ladny popis. Tego pana juz troszeczke znam z tej strony.
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
No ladny popis. Tego pana juz troszeczke znam z tej strony.
Echhhh, no comments
bzzzzzzz... psssssss....
bylo minelo... a wstyd nam pozostanie za kolege.
ja lubie sie "podopieprzac" ale bez przesady... to bylo ciutek niesmaczne
nie tlumaczy go nawet to, ze zrobil to w "afekcie"
TRAGEDY!
wszsycy którzy mnie krytykują są zakłamani, ja jestem przynajmniej szczery, a tomasza przeprosiłem, nie powinien wyłaczać serwera mnie poniosło ale wszystkich tak ponosi, mam scota, a pan TT (Tomcat) niech se zanotuje że moim zdaniem po odejściu od sas nie ma prawa zajmować głosu tutaj ze względów oczywistych, a jego wypowiedż tutaj świadczy żę jest za......ym fr.....em i aż się prosi żeby mu coś powiedzieć więc nie omieszkam sam chciał, sam słyszałem jak wielokrotnie niepochlebnie wypowiadał się o graczach z własnej (obecnej) drużyny do tego nie powinien grać przeciwko nam a te i inne fakty świadczą przeciwko niemu, więc niech milczy ja do niego jestem pikuś, tomasza przeprosiłem, dla nie wtajemniczonych nas było mniej od sfory w pewnym momencie z różnych powodów (ja musiałem np. dojechać) a wszyscy którzy tu się wypowiadali jak jeden rugają wszystkich razem i każdego z osobna jak leci, więc bez komedii proszę. Ciekawy jestem waszej reakcji w takiej sytuacji (niech pierwszy rzuci kamień). To była prywatna rozmowa tak na marginesie. A ty tomasz robisz z tego wielkie hallo, soł
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Nie ładnie że to zostało opublikowane bo zostało to napisane pod dyktando emocji a to Sfora zachowała się nie po koleżeńsku bo mogła ustąpić i trochę się dopasować do nas.
w związku z powyższym nie będę w grał w tej sesji ligi. Na żadne zloty sie nie wybieram jak by ktoś chciał coś prać. I to jest wszystko co mam do powiedzenia pozdzdrawiam ^X^
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
hmm...
To z Waszego forum:
http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812
A czy on nie był pod wpływem emocji ?![]()
quote:
hmm...
To z Waszego forum:
http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812
A czy on nie był pod wpływem emocji ?![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez GhOsT^X^
wszsycy którzy mnie krytykują są zakłamani, ja jestem przynajmniej szczery, a tomasza przeprosiłem, nie powinien wyłaczać serwera mnie poniosło ale wszystkich tak ponosi, mam scota, a pan TT (Tomcat) niech se zanotuje że moim zdaniem po odejściu od sas nie ma prawa zajmować głosu tutaj ze względów oczywistych, a jego wypowiedż tutaj świadczy żę jest za......ym fr.....em i aż się prosi żeby mu coś powiedzieć więc nie omieszkam sam chciał, sam słyszałem jak wielokrotnie niepochlebnie wypowiadał się o graczach z własnej (obecnej) drużyny do tego nie powinien grać przeciwko nam a te i inne fakty świadczą przeciwko niemu, więc niech milczy ja do niego jestem pikuś, tomasza przeprosiłem, dla nie wtajemniczonych nas było mniej od sfory w pewnym momencie z różnych powodów (ja musiałem np. dojechać) a wszyscy którzy tu się wypowiadali jak jeden rugają wszystkich razem i każdego z osobna jak leci, więc bez komedii proszę. Ciekawy jestem waszej reakcji w takiej sytuacji (niech pierwszy rzuci kamień). To była prywatna rozmowa tak na marginesie. A ty tomasz robisz z tego wielkie hallo, soł
żadna tajemnica - ogólnodostępne informacje , a sfora zaczęłą od kombinacji i dalej to kontynuje. Życzę miłej gry 4fun a ty tomuś to se jak udzielny książę mecze przerywasz sam nie jesteś. No chyba że jesteś. Ale to opcja single player mode.
quote:
a ty tomuś to se jak udzielny książę mecze przerywasz sam nie jesteś. No chyba że jesteś. Ale to opcja single player mode.
racja, przepraszam, pomyłka i pomówienia, bywa wszytsko przez alk.
SCOTT niezla firma ,ale osobiscie wole TREKA!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
No no , tak jak już pompke od roweru z rąk odłożysz to nawet całkiem całkiem zrozumiałym językiem piszesz.....tyle że bez sensuNie kumam dlaczego krytyka Twojej osoby stawia mnie w szeregu osób zakłamanych i bieszczerych ???
Dlaczego Tomcat nie ma prawa po odejściu z SAS zabierać głosu na FORUM???
quote:
Tomasza niby przepraszasz ale pare postów niżej znowu na niego najeżdżasz ( patrz: udzielny książe ).
quote:
No i najważniejsze : pierwszy rzucę kamieniem , nie wyobrażam sobie swojej reakcji nawet częściowo zbliżonej do Twojej , nawet po wypiciu beczki wódki i przejechaniu Wyścigu Pokoju.
bez urazy... poszukaj sobie w literaturze czegos na temat "odurzenia alkoholem" i "upojenia alkoholowego"... czlowiek nie jest wtedy pewny niczego
.............................................
nie musze sięgać do literatury...efekty picia znam z autopsji , a z takim podejściem do picia na Twoim miejscu nie brałbym alkoholu do ust )
ROMEK
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
...efekty picia znam z autopsji , a z takim podejściem do picia na Twoim miejscu nie brałbym alkoholu do ust)
EHHHH
Mialem nie zabierac w tej sprawie glosu, ale sie nie da.
po pierwsze: dziwie sie Tomku ze masz jeszcze jakiekolwiek watpliwosci co do tego meczy
quote:
Duch(SAS) (21:38)
eeeeeeeeeeee tam mam to gdzieś stary imprezuje dzwoni sileo żebym przyjechał zapierdal am pijany 5 kilometrów rowerem jestem na srerwerze 12 minut po 21 aty wyłanczasz sewrewer
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Nie ładnie że to zostało opublikowane bo zostało to napisane pod dyktando emocji a to Sfora zachowała się nie po koleżeńsku bo mogła ustąpić i trochę się dopasować do nas.
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jak masz coś do mnie to zapraszam na GG, tam sobie coś wyjasnimy koleś, a jeszcze lepiej do Krakowa tylko na rowerze przyjedz byś był w samo południe.
Re: EHHHH
quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Nie bede komentowal calej sytuacji, zaczekam na decyzje Tomka w tej sprawie, wtedy napisze komentarz do tego meczu.
quote:
Napisane oryginalnie przez lvan
jakbys szybciej pisal lub czytal ...
Czy mozesz wolniej pisac bo ja powoli czytam
Re: Re: EHHHH
quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
to moze we wlasciwym topicu... co?!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.