FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12520)
Co dalej?
Pobieżna obserwacja w pingerze wpłynęła na moją subiektywną ocenę, że nasza DF:BHD pomału się zgrywa. Pomału też odzywają się nawet na tym forum głosy prominentnych graczy o planowanej przesiadce na inne strzelanki. Może zanim wrzucimy do kufra z ołowianymi żółnierzykami wytarte pudełko z DF:BHD warto by podyskutować czego można by oczekiwać od następczyni DF:BHD lub czego brakuje w obecnej jej postaci?
Joint Operations lub CS Condition Zero
No tak pozostaje czekać na Joint Operations, opcjonalnie można rozejrzeć się za innymi np.: Vietcong,Call of Duty... ,czy tez poczekac na nowości Quake 4 czy Half-Life 2.Jedno jest pewne.Grac będziemy jeszcze dłuuuugo i niezależnie co to bedzie za gra będzie się grało.Ewentualnie można przeżucić sie na real np paintball albo zaciągnąć się do armi (to dla tych którzy ciągle narzekają na pingi lagi i cheaterów
)
No tak pozostaje czekać na Joint Operations, opcjonalnie można rozejrzeć się za innymi np.: Vietcong,Call of Duty... ,czy tez poczekac na nowości Quake 4 czy Half-Life 2.
quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
...zaciągnąć się do armi(to dla tych którzy ciągle narzekają na pingi lagi i cheaterów
)
HL 2 ukaze sie nie wiadomo kiedy
zostaje BHD
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Re: Co dalej?
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Pobieżna obserwacja wpłynęła na moją subiektywną ocenę
Re: Re: Co dalej?
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Do tego zdążyliśmy sie już przyzwyczaić...![]()
![]()
![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
vietcong to ma klimat
CS: CZ to jednynie singiel wiec po jego skoczeniu w cos bedzie trza grac
HL 2 ukaze sie nie wiadomo kiedy
zostaje BHD![]()
A ja mysle, ze America’s Army: Operations jest gra dla zorganizowanej grupy graczy, co do JO wlasnie ciagne demo sie zobaczy.
Wiec jestem juz po pierwszych wrazeniach z JO . Udalo mi sie wlaczyc gre w Lan zeby zobaczyc grafike itp. Troche zmian jest ,ale dalej mam watpliwosci ,czy ta gra powali na kolana szkoda ,ze nie moglem wejsc na nowaworld ,moze wam sie uda.
tu link do sciagniecia dema http://www.nvidia.com/object/nzone_..._downloads.html
Pozdrowienia
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
A ja mysle, ze America’s Army: Operations jest gra dla zorganizowanej grupy graczy, co do JO wlasnie ciagne demo sie zobaczy.
Co by nie mówić to DF:BHD ma swój niepowtarzalny klimacik, może właśnie dzięki mapom. Nie ujmując nic RCW czy MoH, to teksturki w tych giercach były torchę przejaskrawione. Rufio dzięki za linka, a A's A już posiadam aczkolwiek jeszcze nie odpalałem
quote:
..Rufio...
Ja także czasem pykam w AA tylko troszke mnie denerwują te egzaminy (medic i special force) trzeba znać dobrze englisz żeby przejść 1 próby i ciągle nie udaje mi się trafić na strzelnicy w 36 tarcz co jest wymagane do odblokowania treningu na snajpera
Ja także czasem pykam w AA tylko troszke mnie denerwują te egzaminy (medic i special force) trzeba znać dobrze englisz żeby przejść 1 próby i ciągle nie udaje mi się trafić na strzelnicy w 36 tarcz co jest wymagane do odblokowania treningu na snajpera![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Chester
To nawet lepsze od mojego helmu
)
quote:
Wiec jestem juz po pierwszych wrazeniach z JO . Udalo mi sie wlaczyc gre w Lan zeby zobaczyc grafike itp. Troche zmian jest ,ale dalej mam watpliwosci ,czy ta gra powali na kolana szkoda ,ze nie moglem wejsc na nowaworld ,moze wam sie uda.
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Już trailery mocno zastanawiały nad duuuuuużym podobieństwem do BHD....
quote:
A to jak dla mnie to akurat duuuuuuży plus.
Obadałem już demko JO i powiem że na razie trzeba poczekać na update do numerku 1.0 bo błędów jest dużo.W każdym bądź razie do JO trzeba mieć co najmniej procka 2Gh 512DDR i karte 128 MB u mnie na Celeronie 2.2 512DDR i GeeForce FX 5200 musiałem w rozdzielczości 800x600 detale na minimum obciąć.Co po za tym ... na serwerze może grać do 100 graczy pingi są niewyobrażalne lagi tak samo , ale jestem dobrej myśli (w końcu to beta). Myśle że Joint Operations będzie godnym następcą BHD.Pozostaje tylko czekać do września na polską premiere i zacząć tuczyć świnke skarbonke
(...)u mnie na (...) GeeForce FX 5200 (...)
quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
na serwerze może grać do 100 graczy pingi są niewyobrażalne lagi tak samo (...) Myśle że Joint Operations będzie godnym następcą BHD.
Moze i JO bedzie hitem (w co watpie), ale grywalnoscia nie przebije Battlefield 1942 i Battlefield Vietnam, a do tego juz niedlugo bedzie cos takiego jak SOLDNER http://soldner.jowood.com/ i to wlasnie moze byc hitem 2004.
Nie wiem jak inni ale ja jestem trochę zawiedziony JO, jak na razie. Przede wszystkim chodzi o to, że jak na moje wymagania to chodzi za mało płynnie. Komp jest dość mocny (athlon2500, 512 ddr, R9100 64mb) i DF chodzi elegancko przy max rozdz i detalach. JO na początku działa dobrze (800x600, normal) ale z każdą mapą wydajność spada, po paru godzinach grania w JO to nawet DF mi skacze, pewno pełno śmieci do ramu napycha. Mam nadzieje, że nowsze wersje poprawią troche kod bo teraz to badziewie wg mnie; no i niech dadzą jakiś klasyczny tryb gry bo teraz to ciągle base-rape trza robić w AAS ;D
no ba , tak powinni kod zmodyfikować by po 30s basapru przerzucało do singla
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
no ba , tak powinni kod zmodyfikować by po 30s basapru przerzucało do singla
Napisane oryginalnie przez lame
singiel na całe życie![]()
quote:
To ja poproszę o singla Krzysztofa Krawczka![]()
quote:
Jak bede chcial kogos skrzywdzic to odkupie od ciebie na prezet.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:15.