FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1260)
[spam] Niechaj lood wybiera!
Sorry, ze robie osobny topic, ale jesli ktos nie chce nie musi czytac.
Chcialbym abyscie wybrali najlepsze [wg. Was, ofz] logo do mojej strony o HL. Moze trudno wybrac samo logo, nie wiedzac jak sie komponuje z WWW, ale jak wybierzecie to wtedy sklece calosc i oblookacie jak to "gowno" wyglada. Gfx nie jest najwyzszych lotow, ale zawsze to cos - tym bardziej, ze ostatnio nie mam zbyt duzo dobrych pomyslow zreszta stad ten post.
Napis "czyli na luzie o HL" i sama nazwa moze ulec zmianie, jakbyscie mieli jakies propozycje, moga byc zabawne, albo pachnace krfiom, na nazwe serwisu o HL to sypajcie tutaj WWW jest o wszystkim co wiaze sie z HL, wiec mozna "luzne" nazwy wymyslac.
Thnx i sorry, za [dla niektorych] spam z mojej strony. Nagroda dla goscia/kobity za git nazwe bedzie wypisanie tego kogos xywki w stopce, czyli jest sie o co bic, hehe
[ klik`nij se ]
pierwsze z gory imo the best...
Stawiam na to co OGO chociaz dop pozniej zobaczylem jego post...
stawiam na logo3.gif
ale haslo bym zmienil... nazwa jest Slave... wiec cos buntowniczego by sie przydalo... ''Fight 4 Ur Right'' ? or sth like that...
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
sorx ze jeszcze raz ale wrzuc tam index bo wlasnie looknalem se wszystkie twoje sygnaturki.. jaki lamer se jeszcze podwedzi
fajne jest to z okiem...
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Ewentualnie:
To co OGO
wiec mozna "luzne" nazwy wymyslac
\/
Wed�ug mnie to jest najlepsze....
Domyslnym logiem bylo/jest to, ktore wskazal OGO, pozniej poparlo jego wybor z trzy osoby Na drugim stawialem to, ktore wskazal [CS]MaslaV, bo wybor S4i1ora - ten z terrorysta troche nie pasuje do reszty strony...
Moze jeszcze ktos sie wypowie, szczegolnie w sprawie nazwy, propozycje 1_Al!EN_0 wzialem pod uwage, moze cos z tego bedzie
A co do sygnow... dopiero co OGO mowil, ze ta z okiem jest gorsza od spawn`owej
LuZnY - poczytaj... http://board.fpp.pl/new2/misc.php?s=&action=bbcode
LuZnY - poczytaj... http://board.fpp.pl/new2/misc.php?s=&action=bbcode
\/
zdecydowanie to co na poczatku Ogo wybral. najlepsze imho
no i widzisz kazdy ma swoje wlasne zdanie, narobia ci jeszcze wiekszego metliku w glowie i juz zupelnie nie bedziesz wiedzial co wybrac
narobia ci jeszcze wiekszego metliku w glowie i juz zupelnie nie bedziesz wiedzial co wybrac
Saari widz� i� Twoja aktywno�� na boardzie im bli�ej 00:00 mojego czasu tym wi�ksza. =P
Po prostu 3 dni nie mialam neta i dzis wieczorem zrobili dopiero Ale fakt - o 0:00 sie bardzo fajnie siedzi
Tram ma racje DEiMOssZreszta jak to pieknie w takim jednym filmie powiedzieli : prawo wyboru jest edynym jakie tak naprawde mamy - nie rezygnuj z niego
![]()
Trzeba by� gorszym, by potem sta� si� lepszym
Trzeba by� g�upim, by m�c sta� si� m�drzejszym
Ja mam do DEiMOss'a zapytanie... po angielskiemu slave oznacza niewolnik (wkazdym razie tak mi si� zdaje ). Wi�c z ch�ci� us�ysza�bym sk�d taki pomys�...
Ja mam do DEiMOss'a zapytanie... po angielskiemu slave oznacza niewolnik (wkazdym razie tak mi si� zdaje). Wi�c z ch�ci� us�ysza�bym sk�d taki pomys�...
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
pierwsze z gory.. czyli to o ktorym mowil MajeS
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.