FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12606)

Posted by Marco on 20-04-2004 21:09:

Ktora Myszka Najlepsza ??????

Mam pytanie ktora myszka jest najlepsza do gry zwykla z kulka ,optyczna a moze bezprzewodowa nie mam pojecia ale mialem zwykla to sie zapuchala ale celnosc miala chyba lepsza od tej ktora mam teraz dalem 100zl optyczna ale celnosc nie najlepsza a moze sie myle prosze o pomoc i mam pytanko czy mozna zdobyc wszystkie medale w MOH:AA bardzo czesto kozystajac z przycisku F5 nie moge czasami przejsc ukladu od save game do save game dlatego pomagam sobie F5 prosze o odpowiedz Marek Z Zielonej Gory.

Posted by KoTi12 on 21-04-2004 22:22:

Hmm ja kupuj� w tym tygodniu Logitech Mx510...
�wietna myszka , najmniejszy ruch wykonujesz a ona reaguje...
Chocia� to wydatek rz�du 230 z� to nie �a�uj� tej kasy...

Posted by X-ray_Cat on 22-04-2004 21:05:

oj, sam sie nad tym sastanawiam od dosc dawna.

teraz mam taka za 10 zl (przejsciowa), poptzednia A4tech sie rozsypal i nawet mozna pograc. Za miesiac mam nadzieje dorobic sie optycznej, ale takiej do 70zl max... ciekaw jestem jak sie bedzie gralo...

Posted by Marco on 22-04-2004 21:56:

Talking Jaka Myszka Lepsza?????

No Myszka za 230 zl jest to wydatek nie bagatelny ja mam za 70 zl a mialem za 10 zl Koti ta myszka co kupisz to uzywaja profesionalisci prawie sama sttzela do celu ha,ha jestem ciekaw czy bedziesz zadowolony daj znac jak kupisz a ty Cuba Capitan kupuj szybciej optyczna to moze bedziesz gorzej gral bo to co grasz teraz za bardzo kosisz az glupio hi,hi optyczna czasami robi takie tricki jak sryby okreca sie czasami jak swider nie mam pojecia oco w tym chodzi moze jakis paproch sie zopedzil pod laserek milego grania do juta do wieczorka Marek.

Posted by AlKaGeN:gRaF on 23-04-2004 16:27:

:>

Lol !!! ja gram tako samo jak X-ray tylko ze czarno ... zreszto mojm zdaniem nie zale�y od myszki jako kto ma celno�� ... najbardziej wysmieszy�o mnie to ze myszka prawie sama strzela dobre dobre !

Posted by mr.salieri on 25-04-2004 14:58:

Polecam Logitech MX 500. Tylko ze to mysz tylko dla prawo recznych graczy. Gdybym teraz mial kupowac to MX 510.

Posted by X-ray_Cat on 25-04-2004 15:08:

Mycha fajna, bawilem sie nia nawet niedawno w MediaMarkt, ale 200 zl to przesada... za MX510 nawet ponad... :|

Posted by Marco on 26-04-2004 22:27:

Talking Ktor Myszka Lepsza?????

Jezeli Mx 510 ma byc super to kupuje zobaczymy mam kaske to kupie bo zaraz strace na dziewczyny i bedzie po kasce a takj kupie myszke i jeszcze cs do kompa i inwestycja super bedzie .Mam nadzieje ze bede sial postrach na serwerkACH MAJAC TAKA MYSZKE ha,ha sama moze bedzie namiezac wroga a ja tylko bede klikal i strzelal ha,ha do zobaczenia na serwewrkach .A co do klanu < )E.F(> to chyba bedzie ciezko mi w nim byc poniewaz graja na serwerkach a haslem a ja nie znam hasala i ku.....a nie potrafie wpisywac hasla gdzie jak i do czego haslo nie wiem a tam malo wazne narazie ziomalki.

Posted by X-ray_Cat on 26-04-2004 22:54:

panienki to niezla, ale niepewna inwestycja... czasami przynosi wieksze zyski, niz mycha do kompa za 200zl, a czamiki kosztuje cie 10X tyle a zostajesz z fujara w garsci
tez mam Marek problem z tymi haslami

Posted by Marco on 04-05-2004 21:13:

Cool Myszka I Haslo

Witam w Klubie hsalo to moj problem ale jeszcze wiekszy to TS w grze mam ale nie potrafie skonfigorowac ale to nic z czasem moze to rozszyfruje pozdrawiam i do zobaczenia na serwerku.

Posted by KoTi12 on 14-05-2004 21:39:

Has�a
Wchodzicie w All Seeing Eye (Je�eli si� ��czycie przez GameSpy to przejdzcie na Eye) i dajecie refresh...
Klikacie prawym przyciskiem na serwer kt�ry ma has�o i wybieracie "Server Properties" i w polu password wpisujecie has�o... Klikacie "Ok" , i mo�ecie sie pod��czy� do serwera

A myszka pr0 , sama nie namierza ale i tak �wietna

"poptzednia A4tech sie rozsypal"
Dok�adnie to samo M�j a4Tech rozsypa� si� jakie� 2 tygodnie po zako�czeniu gwarancji Nagle posta� zaczyna�a si� obraca� w k�ko i musia�em od��czy� i zn�w ja pod��czy�zeby sie uspokoi�a (Na 5 minut )

Posted by Marco on 15-05-2004 09:30:

Thumbs up Myszka

A to ciekawe z ta myszka bo ona czasmi mi wlasnie kreci takie sruby w kolka a potem przestaje a co do wpisywania hasel dzieki za pomoc milo jest poznac kolezke co pomocne rady daje milej gry do uslyszenia Marek z Zielonej Gory.

Posted by X-ray_Cat on 17-05-2004 12:49:

w koncu jaka kupiles?

Posted by Marco on 17-05-2004 22:03:

Talking Myszka

A gdzierz tam przechulalem kaske cholera tu do Pabu tu na Browarka i kaska poszla w pi.....u ale zaraz mam wyrownanie w pracy do kupie no to napewno kuoie ma sie rozumiec.

Posted by X-ray_Cat on 17-05-2004 22:34:

Talking

Hehe... fason trzymasz
Ja dzis w media markt czegos szukalem... ale albo cena niebardzo, alebo w rece kiepsko lezy

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.