FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12614)
Czym go lepiej zabić jeśli jestem ... ??
Niedawno zainstalowałem dfbhdts. Dodatek wnosi do gry nowe bronie. Jestem przyzwyczajony do starych i zastanawiam się czy przybadkiem nic nie tracę jeśli jestem np. madykiem z m16 to czy powinienem zmienić broń na nową ?? Nie mówcie mi że to kwestia przyzwyczajienia, tylko powiedzcie mi która waszym zdaniem była by najodopwiedniejsza dla każdej z dostępnych postaci !! Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.
Myślisz że ktoś miał czas żeby zabrać te pukawki na strzelnicę i przetestować ? A tak na poważnie to kwestia gustu lub zboczenia Możesz też poszukac parametrów technicznych tych broni w necie i na tej podstawie znaleźć sovie najlepszą ( kilkuletnie G3 jest teoretycznie lepsze niż kilkudziesięcioletnie M16)
Re: Czym go lepiej zabić jeśli jestem ... ??
quote:
Napisane oryginalnie przez Sulo
Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.
...Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.
(...)jeśli jestem np. madykiem(...)
Kto co lubi, u mnie bron z TS nie zdala jakos egzaminu (moze to kwestia przyzwyczajenia) nawet nie mam teraz TS zainstalowanego...........Jesli gram medem to car15, snip to M21, CQB car15/203. Sa to sprawdzone pukawki ktore mi odpowiadaja, coprawda G36 jest niezle jednak car mi lepiej w dloni lezy:)
quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Kto co lubi, u mnie bron z TS nie zdala jakos egzaminu (moze to kwestia przyzwyczajenia) nawet nie mam teraz TS zainstalowanego...........Jesli gram medem to car15, snip to M21, CQB car15/203. Sa to sprawdzone pukawki ktore mi odpowiadaja, coprawda G36 jest niezle jednak car mi lepiej w dloni lezy![]()
Re: Czym go lepiej zabić jeśli jestem ... ??
quote:
Niedawno zainstalowałem dfbhdts. Dodatek wnosi do gry nowe bronie. Jestem przyzwyczajony do starych i zastanawiam się czy przybadkiem nic nie tracę jeśli jestem np. madykiem z m16 to czy powinienem zmienić broń na nową ?? Nie mówcie mi że to kwestia przyzwyczajienia, tylko powiedzcie mi która waszym zdaniem była by najodopwiedniejsza dla każdej z dostępnych postaci !! Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.
Myślisz że ktoś miał czas żeby zabrać te pukawki na strzelnicę i przetestować ? A tak na poważnie to kwestia gustu lub zboczeniaMożesz też poszukac parametrów technicznych tych broni w necie i na tej podstawie znaleźć sovie najlepszą ( kilkuletnie G3 jest teoretycznie lepsze niż kilkudziesięcioletnie M16)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:56.