FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12614)

Posted by Sulo on 23-04-2004 23:04:

Post Czym go lepiej zabić jeśli jestem ... ??

Niedawno zainstalowałem dfbhdts. Dodatek wnosi do gry nowe bronie. Jestem przyzwyczajony do starych i zastanawiam się czy przybadkiem nic nie tracę jeśli jestem np. madykiem z m16 to czy powinienem zmienić broń na nową ?? Nie mówcie mi że to kwestia przyzwyczajienia, tylko powiedzcie mi która waszym zdaniem była by najodopwiedniejsza dla każdej z dostępnych postaci !! Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.

Posted by on 23-04-2004 23:28:

Myślisz że ktoś miał czas żeby zabrać te pukawki na strzelnicę i przetestować ? A tak na poważnie to kwestia gustu lub zboczenia Możesz też poszukac parametrów technicznych tych broni w necie i na tej podstawie znaleźć sovie najlepszą ( kilkuletnie G3 jest teoretycznie lepsze niż kilkudziesięcioletnie M16)

Posted by dżery on 23-04-2004 23:31:

Re: Czym go lepiej zabić jeśli jestem ... ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Sulo
Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.

Najpierw pomyśl, potem pisz. Porównanie psg1 i tacticala to tak jak pytanie co lepsze: terenowy jeep czy motor ścigacz?

Posted by rodrigez on 23-04-2004 23:36:

quote:
...Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.

jesli chodzi o psg-1 to porownac bezposrednio mozna z m21.
wydaje sie ze psg1 ma lepsza "przyczepnosc", ale sam musisz sie przekonac ktora bron wlasnie tobie lepiej pasuje.

Posted by lame on 24-04-2004 12:55:

quote:
(...)jeśli jestem np. madykiem(...)

jak zawsze odpowiedź jest jedna

...

VICTORINOX

Posted by Marko on 25-04-2004 12:55:

Kto co lubi, u mnie bron z TS nie zdala jakos egzaminu (moze to kwestia przyzwyczajenia) nawet nie mam teraz TS zainstalowanego...........Jesli gram medem to car15, snip to M21, CQB car15/203. Sa to sprawdzone pukawki ktore mi odpowiadaja, coprawda G36 jest niezle jednak car mi lepiej w dloni lezy:)

Posted by on 25-04-2004 15:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Kto co lubi, u mnie bron z TS nie zdala jakos egzaminu (moze to kwestia przyzwyczajenia) nawet nie mam teraz TS zainstalowanego...........Jesli gram medem to car15, snip to M21, CQB car15/203. Sa to sprawdzone pukawki ktore mi odpowiadaja, coprawda G36 jest niezle jednak car mi lepiej w dloni lezy

Bo masz małe ręce

Posted by wulfgar[GAL] on 26-04-2004 12:24:

quote:
Niedawno zainstalowałem dfbhdts. Dodatek wnosi do gry nowe bronie. Jestem przyzwyczajony do starych i zastanawiam się czy przybadkiem nic nie tracę jeśli jestem np. madykiem z m16 to czy powinienem zmienić broń na nową ?? Nie mówcie mi że to kwestia przyzwyczajienia, tylko powiedzcie mi która waszym zdaniem była by najodopwiedniejsza dla każdej z dostępnych postaci !! Chodzi mi głównie o porównania typu psg-1 z tacticalem itp.

ja bym porównywał PSG-1 do M21 w tym wypadku dla mnie jest lepsze M21 PSG-1 jest za głośna ale za to jakby celniejsza
G36 porównac można do CAR15, w G36 przy zomie celownik jest za duzy i ma troszke większy odrzut od CAR15.
G3 nie wiem do czego porównać jest to moim zdaniem najlepsza broń z team sabre bardzo celna szybko się przeładowuje ale niestety w magazynku mieści się jedynie 20 pestek i to chyba wszystko

Posted by herun[GAL] on 26-04-2004 17:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Myślisz że ktoś miał czas żeby zabrać te pukawki na strzelnicę i przetestować ? A tak na poważnie to kwestia gustu lub zboczenia Możesz też poszukac parametrów technicznych tych broni w necie i na tej podstawie znaleźć sovie najlepszą ( kilkuletnie G3 jest teoretycznie lepsze niż kilkudziesięcioletnie M16)

Radzioo wydaje mi się, że albo pisałeś nie o G3 tylko G36, albo masz niedokładne co najmniej informacje, bowiem G3 było na standardem armi zachodnioniemieckiej już w 1959 roku (wtedy jeszcze 5mm amunicją bawiły się dzieci...)! G36 faktycznie to nowa konstrukcja!

Pozdrawiam!

Posted by on 26-04-2004 19:22:

Aaaa no ba "6" mi zjadło"

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:56.