FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12633)
Wspanialy most.....
Jak to jest ze na serwerze Most Pl niby rozzuca do teamow, ale dzis na 6 graczy sls wszyscy byli w red, 4 z PfT tez w red wszyscy oczywiscie na TS .............Urzadzili sobie rzeznie z blue. Wiec mam pytanie rozzuca wszystkich z wyjatkiem sls?? czy to przypadek?? Powiem ze to co dzoalo sie z blue to nawet rzeznia to zalagodne okreslenie..Czy w tym z******m kraju wszyscy graja dla statystyk?? czemu wpiprzaja sie wszyscy do lepszego temu?? ludzie ta gra schodzi na psy a zachowanie niektorych to jeszcze inny temat........
He he musialo byc niezle, ze az tak sie zdenerwowales.
uk�adziki - tylko tyle na ten temat
Co do statow... hm nie wszyscy dla nich graja. Wiec powstrzymaj swoje zarzuty.
Pozdrawiam
Czesiu
Aaaa tam znowu to samo
Pamela Anderson ma zamieszka� w Polsce.
staty to mam w samym srod,.................ale jak nie moge wyjsc z bazy to wierz mi puszcza nerwy..........co zas do teamu w blue byl SLS ale uporczywie przeszed do red potem wszyscy sls wchodzili do red...............chester ja wiem ze czasem rzez jest fajna ale to co sie dzialo to lekka przesada!! odradzasz sie stzrelisz 1 raz zucisz apteczke czy cos i giniesz!! i tak ciagle!! jak nie gracie dla stst to po co wszyscy pchaja sie do temu co wygrywa!!?? fakt ze jak czasem wejde na dzien dobry i moj team wygrywa to nie zmieniam odrazu ale nie robie tak ze jak przegrywa, to lece do wygrywajacych!!wogle baserape to glu[pota!!
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Aaaa tam znowu to samo![]()
Pamela Anderson ma zamieszka� w Polsce.
hm.. i znowu SLS.
jak jestesmy w przeciawnych druzynach to zle. bo sypia sie teksty typu "SLS podaja sobie pozycje". jak jestesmy razem to tez zle. Boze az mi rece opadaja. wszystko co zle to SLS. ostatnio gralem przeciwko kolegom z klanu na mapie "rampage".(bylem w druzynie zamknietej w bazie) na 15-20 ludzi ktorych zabilem u siebie w bazie 2 SLSow sie trafilo. lepiej zacznij dokladniej sie rozgladac kto co robi.
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
uk�adziki - tylko tyle na ten temat
Nigdy mnie nie ma jak jest weso�o Niekt�rzy graj� dla stat�w i staraj� si� wygrywa� a niekt�rzy graj� 4fun, dla samej gry, sk�d wi�c oburzenie, �e z bazy wyj�� nie mo�na? Mo�na zawsze wyj��, ewentualnie tam, gdzie s� tylko sami dobrzy i prawi gracze, tylko ciekawe gdzie to jest?
*|SealS|* III miejsce w edycji jesiennej 2004 pucharu TKOTH CLANBASE
APEL DO ADMINOW SERWERA MOST_PL !!!!!!!!!!
POSTAWCIE SERWER NA INNA GRE I PO PROBLEMIE.
POLOWA TEMATOW NA TYM FORUM PRZESTANIE BYC BEZNADZIEJNA.
JAK TOWARZYSTWO NIE UMIE SIE ZGODZIC TO JE TRZEBA ROZBIC.
JAK GRA NIE IDZIE TO SIE WYCHODZI A NIE BECZY.
Pozdrowienia.
... zawr��cie zanim b�dzie zap�no...
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Pozdrowienia.
quote:
Pozdrowienia.
Re: Wspanialy most.....
quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Jak to jest ze na serwerze Most Pl niby rozzuca do teamow, ale dzis na 6 graczy sls wszyscy byli w red, 4 z PfT tez w red wszyscy oczywiscie na TS .............Urzadzili sobie rzeznie z blue. Wiec mam pytanie rozzuca wszystkich z wyjatkiem sls?? czy to przypadek?? Powiem ze to co dzoalo sie z blue to nawet rzeznia to zalagodne okreslenie..Czy w tym z******m kraju wszyscy graja dla statystyk?? czemu wpiprzaja sie wszyscy do lepszego temu?? ludzie ta gra schodzi na psy a zachowanie niektorych to jeszcze inny temat........
Re: Re: Wspanialy most.....
quote:
Zmie� serwer. (...).
quote:
Pozdrowienia.
Mi to og�lnie staty wisz�. Na w�asne �yczenie chcia�em aby mi je wykasowano. Od tej pory ju� nie gram na MOST-PL. Jak kto� chce sobie dobrze pogra� to polecam servery TKOTH, szczeg�lnie KIA Kill Zone i Belfast Killers. Na tym pierwszym posiadam rozleg�e znajomo�ci
quote:
(...) sls kroluje na Most PL
quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Mi to og�lnie staty wisz�.
quote:
. Jak kto� chce sobie dobrze pogra� to polecam servery TKOTH, szczeg�lnie KIA Kill Zone i Belfast Killers. Na tym pierwszym posiadam rozleg�e znajomo�ci![]()
quote:
Mi to og�lnie staty wisz�. Na w�asne �yczenie chcia�em aby mi je wykasowano. Od tej pory ju� nie gram na MOST-PL. Jak kto� chce sobie dobrze pogra� to polecam servery TKOTH, szczeg�lnie KIA Kill Zone i Belfast Killers. Na tym pierwszym posiadam rozleg�e znajomo�ci![]()
a co to jest CTF?
quote:
Jestem w szoku ......
A tak powa�nie to ca�a frajda pogra� w tryby typu TKOTH czy CTF dlatego SAS g��wnie gra na zagranicznych serwach.
(...)zrobi� rze�ni� przez team speaka(...)
a kiedy ostatnio grali�cie DM
quote:
zaczniujmy od tego ze tu nikt nie beczy a zwraca tylko uwage na bezsens jaki jest gdy jest kilku graczy z jednego teamu w jednej druzynie,....
quote:
...ciekawe jak ty bys zareagowal jak bys po odrodzeniu nawet nie zdfazyl przebiec 15 metrow!! A jesli nie gracie co tak podkreslacie dla statystyk to jak widzice ze jest rzeznia przeciwnej druzyny to przejsc mozecie by wyrownac szanse, a nie pastwic sie!! Na moscie gram malo wiec nie bede drazyl tego tematu juz ale to smutne ze serwer ten staje sie serwerem "treningowym" dla niektorych teamow, nie czepiam sie do SLS bynajmniej ale jak widza ze w blue jest10 i moze 2 z jednego teamu to niech podziela swe sily by wyrownac pojedynek a nie nabijac staty!!
quote:
...to samo dotyczy PFT czy tez innych klanow, choc to glownie sls kroluje na Most PL
a co to jest CTF?
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zacznijmy od tego, �e po to zawi�zalismy klan, �eby gra� w jednej ekipie, czyli razemStaramy si� gra� w jednej dru�ynie, m.in. dlatego, �eby nie by� oskar�anym o podawanie pozycji. Gramy na TS-ie i gra� b�dziemy. Nie widze problemu w za�o�eniu swojego pokoju na TS-ie. Pytanie tylko, czy kto� wejdzie
![]()
(...)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:02.