FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12635)
Apl-team
Niestety jak nie wszyscy wiedza to APL-TEAM nie istnieje taka jest okrutna prawda nikt nie rozgłasinał tej sprawy ale tak jest kolejny klan ktury poszedł do kosza ciekawe ktury następny??
hmmm ciekawe kt"Ó"ry
przyczyna to pewnie wiek klanowiczow..........mlodzi niedoswiadczeni szukajacy wrazen hehe zartuje
quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
przyczyna to pewnie wiek klanowiczow..........mlodzi niedoswiadczeni szukajacy wrazenhehe zartuje
A ja sie podpisuje pod wypowiedzią Marko, ale bez słowa"żartuje". (...)
Uwazam ze mocne klany ktore sa juz jakis czas obecne w swiecie BHD nawet po wejsciu JO pozostana, tyle tylko ze zamiast BHD beda katowac JO, uwazam tez ze powstawanie nowych klanow nie ma sensu gdy robia to osoby nieodpowiedzialne i ktorym zalezy tylko na tagu przed nikiem.
quote:
..... uwazam tez ze powstawanie nowych klanow nie ma sensu gdy robia to osoby nieodpowiedzialne i ktorym zalezy tylko na tagu przed nikiem.
I takich ludzi trza się wystrzegać. To zwykłe ścierwa
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
I takich ludzi trza się wystrzegać. To zwykłe ścierwa. A zobaczycie jak się przerzedzi w najbliższym czasie, bo wyszło słoneczko![]()
quote:
no moze "scierwa" to ciut zamocne okreslenie, poprostu trzeba zrobic jakies ograniczenie co do nowych klanow bo nie ma sensu by dzieci zakladaly co miesiac nowy klan..........
Jedynym ograniczeniem dla takich klanów moze byc nie przyjęcie go do ligi. Poinformować o powstaniu trzeba czy sie to komus podoba czy nie ( wałkowalismy juz to w innym zamknientym topiku) bo taka jest "misja" mediów jakim niewątpliwe jest serwis fpp.
W tym miejscu moge sie z cała siła uderzyc w pierś, ponieważ pomimo moich, jak sie okazało uzasadnionych obiekcji, przyjąłem do ligi klany BSP i APL. Jak sie okazało są to jedyne klany które nie sprostały wymaganiom ligi i udowodniły mi jak bardzo sie pomyliłem.
W związku z tym nie dziwcie sie i nie opisujcie w przyszłości jako "dziwne" decyzje jakie w temacie ligi będe podejmował (a najprawdopodobniej nie skończy sie na BHD bo jesteśmy juz wstępnie dogadani z Cenegą w sprawie ligi do JO), poniewaz w przyszlosci tego typu klany nie dostana nawet szansy rozegrania jednego meczu ligowego. HAWK
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
uwazaj na slowa, mysle ze nazywanie kogos "scierwem' za to ze zalozyl sobie nowy klan to lekka przesada...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
...niezadko klany takie zakladaja dzieci wiec co sie im dziwic ze traca zapal?
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Chce ktoś do klanu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane oryginalnie przez lame
ja ja ja ja ja ja![]()
![]()
![]()
Źle mnie zrozumiałeś. Mi nie chodzi o ludzi którzy zakładają nowy klan, tylko o takich którzy go po upływie dwóch tygodni(czasami mniej, a czasami troche więcej) likwidują. Generalnie zależy to w większości od liderów. "...jaki Pan, taki kram..."(czy cóś takiego) Na siłe zbierają skład (niestety w większości śmietnikowców) i na rezultat nie trzeba długo czekać.
I to jest tragedią... Jak widze tekst na Moście "Chce ktoś do klanu?", to aż mnie mdli...
jaja se robisz![]()
![]()
![]()
Napisane oryginalnie przez Jokos
No troche w tym racji ja mialem tego pech ze kazdy klan w ktorym bylem rozpadl sie :| :( (ale tera jestem SFORZE i mam nadzieje ze bede tam dlugooooo :D )
ale trzeba przyznac ze niektorzy robia klany tylko tak dal picu dla szpanu zeby mogli mowic: "A ja mam wlasny klan!!!:D"
takie klany sa super prez tydzien i trach rozpadl sie...
a co do tego mdlenia to mozna sie przywyczaic :):):):D
na kazdej mapce cos takiego slychac no to klapa :/
quote:
Napisane oryginalnie przez Jokos
trzeba przyznac ze niektorzy robia klany tylko tak dal picu dla szpanu zeby mogli mowic: "A ja mam wlasny klan!!!"
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
feudalizm klanowy
trzeba przyjąc żelazną zasadę i nie grać w klanie z dziećmi młodszymi od własnych dzieci![]()
Uwazam ze mocne klany ktore sa juz jakis czas obecne w swiecie BHD nawet po wejsciu JO pozostana, tyle tylko ze zamiast BHD beda katowac JO, uwazam tez ze powstawanie nowych klanow nie ma sensu gdy robia to osoby nieodpowiedzialne i ktorym zalezy tylko na tagu przed nikiem.
Napisane oryginalnie przez Kris o poranq
I tu się zgadzam. Moja ekipa trzyma się od 2001 roku i jak na stronach można zobaczyc pykamy po kolei w każdą edycje DF. A co do istnienia squadów (m. in. APL) to uważam że im trudniej się do danego squadu dostać, im kryteria są bardziej wygórowane tym squad bardziej zgrany i stabilny. Do tego jeszcze jeśli istnieją relacje między ludźmi w ekipie inne niż tylko gra to już w ogóle nie mam mowy o rozpadzie squadu.
PS. Współzałożyciel APL (Alpin19) był kiedyś w .PL. ale zdecydował założyć swój własny APL i dostał One Way Ticket....
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
a pana to nie znam
![]()
I tu się zgadzam. Moja ekipa trzyma się od 2001 roku i jak na stronach można zobaczyc pykamy po kolei w każdą edycje DF. A co do istnienia squadów (m. in. APL) to uważam że im trudniej się do danego squadu dostać, im kryteria są bardziej wygórowane tym squad bardziej zgrany i stabilny. Do tego jeszcze jeśli istnieją relacje między ludźmi w ekipie inne niż tylko gra to już w ogóle nie mam mowy o rozpadzie squadu.
PS. Współzałożyciel APL (Alpin19) był kiedyś w .PL. ale zdecydował założyć swój własny APL i dostał One Way Ticket....
quote:
No i nic dziwnego... do czasów BHD słyszałem o jednym poza moim składzie grającym w DF. A od czasów BHD jakoś niespecjalnie szukałem innych dokąd moi ludzie nie dali mi info o lidze i sobie pomyslełem że warto by się sprawdzić jaka jest róznica grając w LPK a na NovaWorld Stat :O
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:17.