FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12637)

Posted by alka on 30-04-2004 14:23:

Thumbs down glupota ...

to juz chyba nie kobiece uzalanie sie...
wszyscy zaczynaja odchodzic z boarda, a na q3 nie widac juz zadnego ruchu poza "zdycha mi polaczenie" <---- granie przez radiowke..milego zycze

ja naprawde niewiem ale cos z tym trzeba zrobic , ja wiem , ze nie latwo napisac cos inteligentnego jak same takie dosc ehm posty sie tu znajduja "pomocy" itd.

ustawmy sie moze na jakiegos milego tdm'ka rozpocznijmy rozmowe, albo to wszystko niedlugo padnie... atego mysle nikt nie chce pozdrawiam

How I'm killing you

Posted by t0d on 30-04-2004 14:45:

popatrzmy na to z drugiej strony:

q3 ma juz jakby nie patrzec prawie 5 lat - i moim zdaniem scena ''umiera'' - malo lig, turniejow, konkurs�w

inna spraw� jest to ze tutaj nikt nie wchodzi - moze im sie nie chce,nie maja czasu; kto wie?

ja sam zbyt czesto nie jestem przed kompem (ladna pogoda przeciez ) a jak juz usiade to robie zgo�a co innego niz : board.fpp.pl i refresh, 5 minut, refresh...

co wiecej po ma�u przestaje byc to (imo) forum z prawdziwego zdarzenia - wszyscy szukaja zaczepki/guza, nie mozna wyrazic swojego zdania bo odrazu ktos powie ze moje zdanie jest z�e itp wiec po co odwiedzac miejsce w ktorym jest taka atmosfera?

Art.226 �3. KK - Kto publicznie zniewa�a lub poni�a konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolno�ci albo pozbawienia wolno�ci do lat 2.

Posted by alka on 30-04-2004 15:20:

a co Cie inni obchodza?
ja rozumiem, ze gdybys mial pytanie typu "co to jest cpm"
to mozna by sie posmiac ...

ale takich chyba nie masz

How I'm killing you

Posted by t0d on 30-04-2004 15:33:

dlaczego inni mnie obchodz�? ot czysty altruizm

s�k w tym �e nie mam zamiaru �mia� si� z kogo� kto dopiero zaczyna grac w q3, i nie wie pewnych rzeczy - jest takie pi�kne przys�owie nawet:

Zapomnia� w� jak ciel�ciem by�

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolno�ci albo pozbawienia wolno�ci do lat 2.

Posted by [FPP]ziel1na on 30-04-2004 18:33:

hmm to nie tak
jak kiedys zajrzalem na orga forum q3 to widzlaem ze tam caly czas cos sie dzieje, niestety tutaj nie :/

mozemy pogadac o jakims tdm'ku albo cos ale ja nie mma lacza zeby zagrac a z checia bym sobie z toba pogral

Posted by [FPP]MephiR on 01-05-2004 16:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
q3 ma juz jakby nie patrzec prawie 5 lat - i moim zdaniem scena ''umiera'' - malo lig, turniejow, konkurs�w

Zdaje ci si�, bo na q3.fpp.pl ma�o piszemy (chce kto� do redakcji? =P). Prawda jest taka, �e jest ca�a masa lig i turniej�w (konkurs�w nie ma =P), niedawno zako�czy�a si� druga edycja PD i zapowiedziano ju� kolejn�, organizatorzy ETC te� si� szykuj� do nowego sezonu. Turnieje rosn� jak grzyby po deszczu; co wchodz� na jaki� serwis q3, to widz� jakiego� newsa o nowym turnieju. Q3 nie umiera, a wr�cz przeciwnie - coraz szybciej si� rozwija.

W lato na pewno nie b�dzie jaki� lig, bo wszyscy b�d� w rozjazdach, ale turniej�w b�dzie wi�cej ni� zwykle, poniewa� wszyscy b�d� mieli wi�cej czasu na je�d�enie po polsce na turnieje.

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
co wiecej po ma�u przestaje byc to (imo) forum z prawdziwego zdarzenia - wszyscy szukaja zaczepki/guza, nie mozna wyrazic swojego zdania bo odrazu ktos powie ze moje zdanie jest z�e itp wiec po co odwiedzac miejsce w ktorym jest taka atmosfera?

To nie chodzi o atmosfer�. Kiedy� q3.fpp.pl by�o pot�g�; kilka news�w dziennie, co chwile jakie� nowe kolumny. A teraz nasz serwis podupada, bo nie ma kto na nim pisa�. Ja mam straszny zajob w szkole, sweeper jest zaj�ty PG, grzEs po�egna� si� ze scen�, a reszta zmieni�a miejsce pracy na eSports.pl. Ca�e szcz�cie, �e zielina co� od czasu do czasu napisze. Kiedy� mieli�my najlepszych redaktor�w w polsce, a teraz q3.fpp.pl umiera. Potrzeba nam nowych ludzie, kt�rzy b�d� mieli du�o czasu i r�wnie du�o talent�w pisarskich, ale narazie nie wida�, by kto� by� zainteresowany prac� u nas =/.

Posted by Lucas on 01-05-2004 19:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MephiR

To nie chodzi o atmosfer�. Kiedy� q3.fpp.pl by�o pot�g�; kilka news�w dziennie, co chwile jakie� nowe kolumny. A teraz nasz serwis podupada, bo nie ma kto na nim pisa�. Ja mam straszny zajob w szkole, sweeper jest zaj�ty PG, grzEs po�egna� si� ze scen�, a reszta zmieni�a miejsce pracy na eSports.pl. Ca�e szcz�cie, �e zielina co� od czasu do czasu napisze. Kiedy� mieli�my najlepszych redaktor�w w polsce, a teraz q3.fpp.pl umiera. Potrzeba nam nowych ludzie, kt�rzy b�d� mieli du�o czasu i r�wnie du�o talent�w pisarskich, ale narazie nie wida�, by kto� by� zainteresowany prac� u nas =/.

Bylo potega, jak ja bylem.

A odeszlem, bo taka byla wola reszty "zarzadu"...

Posted by MaslaV on 01-05-2004 19:35:

ziel1na : Tw�j avatar mnie podrywa? Czy mi si� tylko zdaje?

Posted by [FPP]ziel1na on 02-05-2004 15:47:

wiem ze mruga ale aqrat nie do Ciebie

Posted by VidlaK on 04-05-2004 13:34:

Ja bym chcial zeby wrocila liczba postow - moze wtedy by bylo wiecej rozrywki

PS. Nabilem posta.
PS2. Zblizam sie do 300 :>

Posted by alka on 04-05-2004 14:03:

MephiR no zgadzam sie ale czy tak ciezko znalezc kogos ?

no przykro bo q3.fpp.pl jak dla mnie nie moze od tak sobie upasc ...

jak jest az tak zle i naprawde nie macie nikogo do zaangazowania to sie moge zglosic na ochotnika, jakis okres probny czy co, jesli chodzi o cv () pisalam w gazecie komputerowej wiec slowa umiem w miare sqadac
czasu mam dosc tylko musze sobie stalke zalozyc

jak cos to jestem otwarta na propozycje bo nie chce by servis q3.fpp zginal tragiczna smiercia

How I'm killing you

Posted by Lucas on 04-05-2004 14:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez alka

jak jest az tak zle i naprawde nie macie nikogo do zaangazowania to sie moge zglosic na ochotnika, jakis okres probny czy co, jesli chodzi o cv () pisalam w gazecie komputerowej wiec slowa umiem w miare sqadac

jak cos to jestem otwarta na propozycje bo nie chce by servis q3.fpp zginal tragiczna smiercia

Nikt na tym swiecie w tym kraju nei chce czegokolwiek robic...

Polecam moj felieton...

Posted by t0d on 04-05-2004 18:28:

to ze napisales ten felieton juz jest zaprzeczeniem tezy ze : "Nikt na tym swiecie w tym kraju nei chce czegokolwiek robic"

aczkolwiek zgadzam sie z jego tresci�

Posted by [FPP]MephiR on 04-05-2004 20:32:

quote:

No w�a�nie bardzo cz�sto znale��. Wi�kszo�� napisze tylko powitalnego newsa i dalej ju� nic nie robi� =/. Jak chcesz, to mog� Ci da� status redaktora, ale wiedz, �e b�dziesz musia�a du�o czasu po�wi�ci� w reaktywacj� serwisu, bo news�w jest du�o, i scena jest wymagaj�ca...

Posted by alka on 05-05-2004 13:03:

domyslam sie , akurat jesli chodzi o pisanie nie widze w tym "przykrego" obowiazku acz milego

jesli chodzi o regularne pisanie np tylko poczekaj az sobie stalke zaloze i dam znac

How I'm killing you

Posted by Lucas on 05-05-2004 13:37:

quote:
domyslam sie , akurat jesli chodzi o pisanie nie widze w tym "przykrego" obowiazku acz milego

jesli chodzi o regularne pisanie np tylko poczekaj az sobie stalke zaloze i dam znac

Pogadamy po miesiacu pisania dzien w dzien

Posted by alka on 05-05-2004 20:32:

np

mialam juz gorsze warunki pracy

How I'm killing you

Posted by [FPP]ziel1na on 05-05-2004 22:17:

serio?!

jak sie samemu pisze przez dluzszy czas to naprawde jest meczace (wiem cos o tym )
chyba ze bylaby to moja strona w ktora wkladal bym serce to co innego..

Posted by Lucas on 05-05-2004 22:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
serio?!

jak sie samemu pisze przez dluzszy czas to naprawde jest meczace (wiem cos o tym )

Zebys ty jeszcze pisal

Posted by alka on 06-05-2004 11:22:

[FPP]ziel1na to napisz text o zasilaczach na 5-6 stron A4, albo o monitorach

q3.fpp.pl wydaje mis ie ciekawsze

How I'm killing you

Posted by [FPP]MephiR on 06-05-2004 12:28:

Jak chcesz u nas pisa�, to wy�lij do mnie maila ze zg�oszeniem.

Posted by [FPP]ziel1na on 06-05-2004 19:30:

w tej chwili mam maturke i wymeczylo mnie to pisanie tak szczerze mowiac :/
pisuje sporadycznie ale moze kiedys znowu bede pisal wiecej..

alka: a teraz piszesz gdzies takie atry?

Posted by Onion on 07-05-2004 01:14:

Cool

quote:

I wlasnie przez takich ludzi ten serwis i forum upadaja... Niestety jak nie ma innych chetnych to musza sie udzielac osoby ktoore nie wkladaja w to serca

Kiedys to byly wspaniale czasy...eeehhhh Nabijanie postoow, **********nie sie z wszystkich i wszystkiego:> Ludziom naprawde sie chcialo i spolecznosc boarda fpp.pl to byl jak elitarny klub

Posted by t0d on 07-05-2004 07:36:

rzuca�o sie heretyk�w na stos, gwa�ci�o si� i rabowa�o - ach to byly pi�kne czasy

Posted by [FPP]ziel1na on 07-05-2004 09:03:

ja kiedys tez wkladalem w to serce ale juz poprostu nie mam sily :/
wtedy to az bylo milo pisac jak byla jakas ekipa, ktora wspolpracowala i zabierala sobie newsy

a scena sypie sie przez ludzi ktorzy nic nie robia i tylko narzekaja

Posted by Lucas on 07-05-2004 09:26:

quote:
ja kiedys tez wkladalem w to serce ale juz poprostu nie mam sily :/
wtedy to az bylo milo pisac jak byla jakas ekipa, ktora wspolpracowala i zabierala sobie newsy

a scena sypie sie przez ludzi ktorzy nic nie robia i tylko narzekaja

Ja pracowalem sa i bylo ok

Posted by alka on 07-05-2004 10:17:

[FPP]ziel1na odechcialo mi sie po tym jak musialam napisac o zasilaczach avaryjnych ale nawet mila praca, wiele wyjazdow, fajne spoleczenstwo (wszyscy narzekaja na naczelnego ), ogolnie spoko ale niestety w gazetach obowiazuje deadline i czasem ciezko sie bylo wyrobic

How I'm killing you

Posted by Lucas on 07-05-2004 10:57:

quote:
[FPP]ziel1na odechcialo mi sie po tym jak musialam napisac o zasilaczach avaryjnych ale nawet mila praca, wiele wyjazdow, fajne spoleczenstwo (wszyscy narzekaja na naczelnego ), ogolnie spoko ale niestety w gazetach obowiazuje deadline i czasem ciezko sie bylo wyrobic

No... dlatego zrezygnowalem z recenzjowania gier... Deadline'y wykanczaly

Posted by alka on 21-05-2004 23:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MephiR
Jak chcesz u nas pisa�, to wy�lij do mnie maila ze zg�oszeniem.

1) podaj maila bo jestem alk(oholiczk)a i mi sie nie chce szukac
2) powiedz kiedy moglabym eventualnie zaczac i czego konkretnie oczekujesz od mojego udzialu w q3.fpp.pl

How I'm killing you

Posted by Lucas on 22-05-2004 05:36:

quote:
1) podaj maila bo jestem alk(oholiczk)a i mi sie nie chce szukac
2) powiedz kiedy moglabym eventualnie zaczac i czego konkretnie oczekujesz od mojego udzialu w q3.fpp.pl

Ad 1 - trudo sie domyslec - [email protected]

Ad2 - Regularnosci

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:13.