FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12658)
!TRENING! Dla nie-starych.
Tak wiec jako ze sie wciaglem w to wszystko, to przy okazji ordanizuje taki trening dla nowych (steel, hom i cala rzeszta lamek z sYs oraz_]|[_ odpada (tak, Maped, ty tez) )
odbedzie sie on w PIATEK, prawdopodobnie miedzy 20 a 22 (dokladnie podam w czwartek, wyedytuje tego posta) na polskim serwerq Eagle's Nest (mozna sobie wczesniej wejsc i popykac) Prosilbym o zainstalowanie TeamSpeaka (bede mowic cosniecos) oraz o zainstalowanie mappackow z tematu SCIAGAWKA, zeby potem nie bylo zadnych niespodzianek.
EDIT:
ZAPOMNIALEM! mam spotkanie o 19.30 do biezmowanka ale to nic, wejdzcie na serwa i pograjcie troche, ja potem przyjde i przynajmniej rozgrzewka bedzie z glowy
Miejsce: Eagle's Nest PL IP: 217.153.115.38:28000
Czas: PI�TEK 7.5.2004 GODZINA: 20.00 (najlepiej by� 10min wcze�niej na TS i IRC, zeby po�lizgu nie by�o)
TeamSpeak: serwer: vox.one.pl Kanal: Tribes
HAS�O ZOSTANIE PODANE NA TS i IRC ( #tribes.pl )
OSOBY NIE MOG�CE PO��CZY� SI� Z TYMI MIEJSCAMI UPRASZA SI� O OBECNO�� NA SERWERZE PRZYNAJMNIEJ 20min WCZE�NIEJ! ja bede tak od 19 ju� na TS i IRC dostepny.
Je�li mo�na: za�� tu temat w stylu "Terminy rezerwacji serwera". Admin podepnie i nie b�dzie zaskoczenia dla innych, �e nagle serwer jest niedost�pny.
ja sie nie lapie ????
ja nubi� i lamer !!!
odpale swoje smurfowe konto i bede grac !!!!
Z mi�� ch�ci� zobaczy�bym jak pojawi� si� te� i inne termiy
Mi wypadaj� zaj�cia w sobot� (w tym zalka ).
Napisane oryginalnie przez qLA
Mam taka zagadka, co do tego TeamSpeaka - czemu wbudowany systemik obslugi mikrofonu jest tak zadko uzywany w T2?
ja nubi� i lamer !!!
odpale swoje smurfowe konto i bede grac !!!!![]()
to moze i ja sie zalapie ?
Odpadaja JEDYNIE starzy wyjadacze (czyli gracze sYs oraz _]|[_ i WW (lamy z tych kalnow tez )
Reszta spoko.
A takie podej�cie jak ma st33l jest po prostu unfair IMO...
chepiash sie
Reszta spoko.
A takie podej�cie jak ma st33l jest po prostu unfair IMO...
Napisane oryginalnie przez borowies
a tak poza tym, bardzo latwo jest zauwazyc kto smurfuje a kto nie :s.
panowie nie spelniamy wymogow unijnych a n00by tak bo maja tryby unijne
Janiemogeno
kazdemu mam mowic ze odpada?
simon, ty TEZ sie NIEkwalifiqjesz
a ja?
scor nie pusisz odpisywac
edit:
przydaloby sie, zeby admina tutaj mieli niektorzy admini orzelka
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
przydaloby sie, zeby admina tutaj mieli niektorzy admini orzelka
Hej starzy!
Przesta�cie dreczyc scorcerera
I nie przeszkadzajcie w tym treningu!
Nie wiem jakie plany on ma, ale podejrzewam �e wytlumaczenie podstaw, g�ownie roznorodno�ci sprzetu jaki mamy i odpowiedz na na pytania, jakie na poczatku mial kazdy, czyli zaoszczednienie czasu na dochodzenie do tego samemu.
Sam pami�tam jak pare godzin spedzilem prbojac ostawiac roznoge rodzaju wierzyczki, np AA na budynkach, gorach,,,,, drzewach
lub innego osprzetu i dochodzenie co to robi
->scor, jak bys potrzebowal manekina do pokazow na swoim wykladzie, to pisz,... moge pos�uzyc za tarcze stzrelnicza
...a jest co tlumaczyc.
Wczoraj, ZORN, 32 osoby na serwerze. Widze lezie gosc na BR. Z EP na plecach. I... lezie do bazy. Flaga na dole, bo jakis capper nieostroznie upuscil. Gosc bierze flage i... idzie. Krotko, dodajmy.
2 minuty pozniej.
Srodek BR. Idzie gosc. Mysle sobie: ten sam. Podlatuje. Inny. Bez EP. Lezie. Latam wokol niego, nie strzelam. Lezie. O, zauwazyl mnie. Laduje, podskakuje, pokazuje, ze moze latac. Gosc wyjmuje chainguna i dziurawi niebo. Pisze: pojdz do inventory station, wez energy packa i LATAJ. Zero reakcji. Zostawiam goscia, serca nie mialem, zeby toto zamordowac. Minute pozniej... idzie cos srodkiem mapy. Nekkidem. To samo... Pletwy mi opadly... Gosc po minucie wyszedl z serwera i pewnie teraz opowiada na lewo i prawo, jako to "Tribes 2 sucks"... ROFL... My tez tacy bylismy? No ja pamietam, jak po respawnie 5 minut wlatywalem do bazy na FireStorm... ale zeby lazic nekkidami po flage, to taki zdolny chyba nie bylem???
hrhr ja pamietam jak bladzilem po bazie na kata i mino
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
hrhr ja pamietam jak bladzilem po bazie na kata i mino![]()
Skoro taki trening organizujecie to fajniutko, z pewno�ci� si� pojawie!. Dzisiaj troche pogra�em i bardzo mi si� spodoba�o. Kompletnie nie znam mapek, nie umiem si� poruszac itp. ale fun byl spory. Bardzo fajna gra
Re Re Kum Kum :P
Hmm ... ja si� �api� na ten trening
Pogrywa�em w ST:Tribes i troch� z botamie w Trybka 2 ale to nie to samo co z �ywym przeciwnikiem (do�wiadczenie z q3)
1. Ktorym wejsciem na Recalescence jest najkrotsza droga do genow?
2. Jak dostac sie do genow bedac przy fladze na Recalescence?
Obstawiam, ze wie gora 5% weteranow
...
ad 1
wydaje mi sie ze glownym wejsciem ( tym srodkowym ) :>
ad 2
od generatorow isc prosto skrecic w lewo isc prosto i jestes przy fladze chyba
Jest ciekawiej na serwach, tak jak z 1,5 roku temu.
Jak widzusz juga co sobie czolg buduje, przerywa sie gre i mu pisze ze w jugu nie mozna kierowac pojazdami , itd
Bo przez ostatni rok, jak juz same mastachy graja, to wrecz zaczelo byc nieprzyjemnie...
Co prawda jak widze ze pol druzyny sie blaka po mapie... ehhh, w sumie i tak nie jest zle, jezeli polowa drugiej tez sie blaka. Najlepej widas na pojazdowych.
Za to snajperow jakby przybylo ! niektorzy od tej broni zaczynaja, majac doswiadczenie z innych gier.
-> Respect - Jezeli widzisz ze stoje minute 3 m od kogos z twojej druzyny, to chyba widac ze nie walcze, rozumiem ze odruchowo sie pociaga za cyngiel, ale kurde 3 razy pod rzad zabijac mnie jak stoje i kogos ucze to by� nog� sobie darowa�!!!
oj wybacz ...
ad.1: chyba po rowno byly, przynajmniej te boczne maja po tyle samo (mniej-wiecej), a srodkowym trzeba i tak obejsc na bok (bo na dole wlatuje sie prosto w sciane)
ad.2: to pamietam))
na dol (na przeciw reapaira) korytarz, w prawo dwa razy i wyskakuje sie tylnym wejsciem do genow (z tym krotkim korytarzem), geny sa po lewej wchodzac od tej strony
4DDh
ps.: zdalem? zdalem?))))))
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.