FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12682)
Zachowanie na Moście
Od pewnego czasu wqurza mnie zachowanie pewnych ludzi którzy każde swoje niepowodzenia wylewa na innych graczy krzycząc "lager". I potrafi wszystkich wyzywac przez caly czas. Coś by wypadało z tym zrobic.
Od pewnego czasu wkurza mnie mleko które potrafi tylko kipieć
Re: Zachowanie na Moście
quote:
Napisane oryginalnie przez !SoG!Kapi
Od pewnego czasu wqurza mnie zachowanie pewnych ludzi którzy każde swoje niepowodzenia wylewa na innych graczy krzycząc "lager". I potrafi wszystkich wyzywac przez caly czas. Coś by wypadało z tym zrobic.
ale tak na serio teraz
zgadzam sie kapi cos z tym trzeba zrobic!!!
sa 2 opcje
1. Żeby usatwic na moscie za Lag Lager i wszystko tego typu to ostrzezenie (ale bedzie banow :o )
2. Można by zrobić że byloby pare osob ktore moga wywalac z mosta i tego typu no i na zmiane by pilnowali jeden w danej godzinie...
ale to tez troche roboty jest i ochotnikow (odpowiedzialnych) potrzeba wiec raczej to pierwsze....
Napisane oryginalnie przez !SoG!Kapi
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
Tak to już jest między nami Polaczkami, że jak ktoś ma gorzej to dobrze mu tak (tutaj: albo lager albo cziter - a to tylko wina łącza), jak ma lepiej to dawać do na dół (bo przecież za szybko staty mu rosną), a jak nie wybija się z szeregu to OK - czyli urowniłowka w najlepszym wydaniu.
I dlatego nie gram na żadnym polskim serwerze, bo też już miałem tego dosyć. I pomimo "słabego" łącza jeszcze mi się nie zdarzyły takie i podobne komentarze pod moim adresem.
Zachęcam do zmiany serwera na zagraniczny, dopiero wtedy można poznać grę 4fun.
Pozdro,
Re: Re: Re: Zachowanie na Moście
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ciiiiiiiii bo ktoś niepowołany to przeczyta![]()
![]()
![]()
quote:
[QUOTE][i]Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
(bo przecież za szybko staty mu rosną
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Mniemam że podtekst tej wypowiedzi dotyczy równiez mnie![]()
Kolego jeżeli chodzi o SZYBKI wzrost statów moge Ci podać co najmniej 5 takich sposobów, i żaden z nich nie uwzględnia cheatów, a mimo wszystko ich uczciwość w stosunku do pozostałych graczy pozostawia wiele do życzenia...
A niech czyta, co mi tam, najwyżej bana na bordzie dostanę![]()
Jeżeli chodzi o temat topiku to myśle że poniższy obrazek będzie najlepszym komentarzem
Wy tam na Moście to może byście zajeli się grą dla zabawy, bo jak czytam Wasze wypowiedzi to zastanawiam się, po co ten serwer w ogóle istnieje wychodzi, że tylko po to, aby dowalać innym oskarżać o nie wiem co i kłócić się o mało istotne sprawy. Panie i panowie grać i się bawić, bo po to ludziska wymyślają gry komputerowe (pomijając chęć zbicia kasy). Ja gram na modemie i choćbym chciał nic na razie lepszego mieć nie mogę, dlatego na Moście nie bywam, ale nie żałuje, bo podejrzewam, że zaraz został bym objechany i obrażony, a grając na innych serwerach raczej mnie to nie spotyka może czasem ktoś walnie coś, ale po wyjaśnieniach, że mam modem z reguły jest już ok. W końcu nam modemowcom i ludziom którzy mają czasem kłopoty z łączem też należy się chwila relaksu.
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Wy tam na Moście to może byście zajeli się grą dla zabawy, bo jak czytam Wasze wypowiedzi to zastanawiam się, po co ten serwer w ogóle istnieje wychodzi, że tylko po to, aby dowalać innym oskarżać o nie wiem co i kłócić się o mało istotne sprawy. Panie i panowie grać i się bawić, bo po to ludziska wymyślają gry komputerowe (pomijając chęć zbicia kasy).
quote:
Jeżeli chodzi o temat topiku to myśle że poniższy obrazek będzie najlepszym komentarzem![]()
quote:
Mniemam że podtekst tej wypowiedzi dotyczy równiez mnie![]()
Kolego jeżeli chodzi o SZYBKI wzrost statów moge Ci podać co najmniej 5 takich sposobów, i żaden z nich nie uwzględnia cheatów, a mimo wszystko ich uczciwość w stosunku do pozostałych graczy pozostawia wiele do życzenia...
quote:
Napisane oryginalnie przez lame
buhahahaa Tomek, nie tak do siebie wszystko![]()
![]()
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Zachowanie na Moście
quote:
Don Kichot ?![]()
Hmmmm .....
Re: Re: Re: Re: Zachowanie na Moście
quote:
buhahahaa Tomek, nie tak do siebie wszystko![]()
![]()
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL (bo przecież za szybko staty mu rosną),
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL A niech czyta, co mi tam, najwyżej bana na bordzie dostanę
Re: Re: Re: Re: Re: Zachowanie na Moście
quote:
No te tekstu były akurat skierowane do mnie.
(...)
quote:
mi się wydaje że to był obraz ogólnej tendencji....
ale jak wolisz to brać do siebie - to nie przeszkadzam![]()
![]()
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL (bo przecież za szybko staty mu rosną),
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL A niech czyta, co mi tam, najwyżej bana na bordzie dostanę
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zachowanie na Moście
quote:
Ale jak juz wspomniałem mogę sie mylić![]()
quote:
(...)
Zachęcam do zmiany serwera na zagraniczny, dopiero wtedy można poznać grę 4fun.
Pozdro,
a jeśli chodzi o lagi, to "wypracowałem" sobie takie założenie,że jak jestem na servie i mój ping jakoś drastycznie odbiega od pozostałych graczy, to by nie robić kwasów biorę sobię snaperkę i wkurzam innych w trochę bardziej w sportowy sposób
hakuna matata
czasami to nawet można zobaczyć przez lunetę niezłe widowisko np. na Side Winder, istny film wojenny
Panowie,
na lagi nic nie poradzimy, jedynie możemy grzecznie poprosić ludzi którzy grają na słabym łączu o grę fair i wyjście z serwera, ale temat cheaterów to już inna bajka. Są klany, które lubią czysta grę i którym nie przeszkadza zainstalowanie sobie ARGUSA (które to są, to zainteresowani wiedzą). Po prostu postulat do administratorów MOST-PL, by nie wpuszczać na serwer bez tego niewielkiego, ale jakże pomocnego programiku (niektórym na pewno odeszłaby ochota do wyzywania od cheaterów, oszustów itp). Po prostu: ARGUS only i spokój z warcholstwem i bluzganiem. Cheatera widać i krew mnie zalewa, że administratorzy nic z tym nie robią, tylko piszą: proszę zaopatrzyć się w ARGUSA, zamiast podjąć bardziej radykalne środki i po prostu to skończyć. Uczciwi gracze na pewno się nie pogniewają. Pozdrawiam wszystkich.
"... i choć kroczę przez ciemną dolinę śmierci, złego się nie lękam..."... Bom gorszy sukinsyn od niego.
quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
a'propos lagerów, to wystarczy coś o większej szybkostrzelności i rozrzucie i też można sobie z nimi poradzić. Pozdro.
No nie zawsze, nie ma to jak slato "pogranatnikowe" i bieg dalej
quote:
No nie zawsze, nie ma to jak slato "pogranatnikowe" i bieg dalej
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:46.