FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12701)
MOST ma przerwe Techniczna
Spowodowana jest Argusem - wlasnie go zinstalowalem i zaczyna sie zabawa :) skubany gdzies chce sie laczyc :D mam nadzieje ze przez noc dojde co on chce :))))
W przypadku wyzszosci programistow niemieckich nad mozgami Polskimi MOST bedzie bez Argusa :/
No to sobie i kolegom napisalem wyzwanie :D
Pozdrawiam
-=M=- & -=M=- mily
P.S.
Mam nadzieje ze fpp board nie bedzie mial sprzeciwu ze pozwolilem sobie zamiescic male info - z gory dziekuje
[B]Spowodowana jest Argusem - wlasnie go zinstalowalem i zaczyna sie zabawa skubany gdzies chce sie laczyc
mam nadzieje ze przez noc dojde co on chce
)))
W przypadku wyzszosci programistow niemieckich nad mozgami Polskimi MOST bedzie bez Argusa :/
heh udanej zabawy, powodzenia )))
mo�e nareszcie si� dowiemy z kim ten trojan chce si� po��czy�
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Do boju![]()
Ten argus to dziwna sprawa. Gra�em na jakim� serwerze niby argus only, a ja bez niego mog�em gra�. O so chozi?
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Ten argus to dziwna sprawa. Gra�em na jakim� serwerze niby argus only, a ja bez niego mog�em gra�. O so chozi?
Napisane oryginalnie przez legolas
Most ma urlop to nie oznacza ze my >> maniacy przenosimy imprezke na tydzien na bhd jak nam pewny i niemniej znanyPan postawi serv.
Napisane oryginalnie przez konrad90001
Ta Twoja poprawna polszczyzna, nie bede komentowal dalej. Nie bede mowil z czym mi sie kojarzy.... nick
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez konrad90001
Ta Twoja poprawna polszczyzna, nie bede komentowal dalej. Nie bede mowil z czym mi sie kojarzy.... nick
![]()
Skoro ju� mowa o mo�cie to czy nie da�o by si� gra� na nowych mapach? Bo stare przyprawiaj� ju� o wymioty.
Eeeee tam mapy moze i sa denne powinny byc na moscie takie mapy: Panic Attack Rampage Arena Wagsforever Mean Streets i ta no co jest bez nazwy i ta no kurde
BHDCLX26 czy jako� tak ta co by�a w nocy ogrodzona murami a w �rodku by�o durzo trawy
quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
(...)ogrodzona murami a w �rodku by�o durzo trawy![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez !SoG!Kapi
Skoro ju� mowa o mo�cie to czy nie da�o by si� gra� na nowych mapach? Bo stare przyprawiaj� ju� o wymioty.
zapraszam graczy z Argusem na MOSTa
Pozdrawiam i do zobaczenia na MOSTcie
Eeeee tam mapy moze i sa dennepowinny byc na moscie takie mapy: Panic Attack Rampage Arena Wagsforever Mean Streets i ta no co jest bez nazwy i ta no kurde
BHDCLX26 czy jako� tak ta co by�a w nocy ogrodzona murami a w �rodku by�o durzo trawy
![]()
Argus >> bledy
Odpowiesz na "argus" Mily niby zrobiony, wywala narazie 2 z *|SLS|* a jutro mecz mamy na Twoim serv. przypominam.... Wywala nie tylko ich wiec cos u nie tak ???? ......
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:31.