FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12726)
moderator rezerwowy
W związku z zaistniałymi ostatnio ekscesami
mam na myśli fekalientopick http://board.fpp.pl/showthread.php?...6713#post266713 mam propozycję by wyłonić rezerwowego moderatora tego boardu, bo osoba obecnie miłościwie nam panującego jest uwikłana w rozliczne posty wiodące do nikąd, co z przyczyn od niego niecałkiem zależnych źle wpływa na atmosferę ostatnio tu panującą.
Postów wiodących donikąd jest sporo, więc te akurat można śmiało zostawić
Natomiast uważam, że moderator powinien wkraczać do akcji zaraz po tym jak pewna granica zostaje przekroczona i usuwać posty albo i zamykać całe topiki. Tym razem Elekt obejrzał się stanowczo za późno, mam nadzieję że następnym razem interwencja będzie wcześniejsza.
Z drugiej strony moderator wikłający się w batalie ma mocno emocjonalny stosunek do sprawy i ocena sytuacji może być niewłaściwa.
Jak najbardziej zgadzam sie z przedmówcami i myślę że nie ma sensu przeprowadzać kolejnych wyborów, bo pamietam że w tych ostatnich Radzioo uzyskał tylko jeden głos mniej ode mnie. Jeżeli wyrazi zgodę i reszta forumowiczów nie będzie miała nic przeciwko to może on zostałby drugim moderatorem.
Popieram. Koniecznie !! I nie mam nic przeciwko Radzioo'wi
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Goo Radzioo goo, Radzioo be gooood, la lalala la
Z uwagi na to że ktoś niestety zamknął topik o PLK, pozwolę sobie tutaj wrócic tylko do jednej sprawy która została poruszona tam oraz w komentarzach na fpp. W niedzielę zaproponowałem aby nad sytuacją która się wydarzyła i nad przyszłościa PLK zastanowili sie wszyscy admini klanów biorąch w niej udział. Propozycja ta całkowicie została niezauważona i w amoku misia zadeptana przez niego, a wydaje mi sie że była jak najbardziej słuszna, wiec dlatego pozwalam sobie powrócic do niej.
quote:
Napisane oryginalnie przez lame
i ja moje kopyta przyłożę do tego![]()
Napisane oryginalnie przez tmat
Z uwagi na to że ktośniestety zamknął topik o PLK, pozwolę sobie tutaj wrócic tylko do jednej sprawy która została poruszona tam oraz w komentarzach na fpp. W niedzielę zaproponowałem aby nad sytuacją która się wydarzyła i nad przyszłościa PLK zastanowili sie wszyscy admini klanów biorąch w niej udział. Propozycja ta całkowicie została niezauważona i w amoku misia zadeptana przez niego, a wydaje mi sie że była jak najbardziej słuszna, wiec dlatego pozwalam sobie powrócic do niej.
A są jeszcze te nagrody?![]()
Napisane oryginalnie przez dżery
A są jeszcze te nagrody?![]()
quote:
precz z łapami od moich koszulek![]()
![]()
![]()
A na co lamie koszulka? Aby owies w żłobie był![]()
odmawiasz lamie prawa do przyodziewku i zróżnicowanej diety?
![]()
Przecież lama zwierzę niewstydliwe, okryte gęstym futrem, aby podkuć i już można używać![]()
Napisane oryginalnie przez Rademus
Na niego nic nie działa.Jak nie kuc to lama albo jeszcze konik wodny.Kameleon z niego
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
I pić nie może![]()
![]()
![]()
Nad nagrodami sie zastanowimy, bo jezeli zdecydowalibysmy że moga one w czymś przeszkadzać, to mozemy dołaczyć je do puli nagród, które będą do zdobycia na zlocie.
quote:
Jak najbardziej zgadzam sie z przedmówcami i myślę że nie ma sensu przeprowadzać kolejnych wyborów, bo pamietam że w tych ostatnich Radzioo uzyskał tylko jeden głos mniej ode mnie. Jeżeli wyrazi zgodę i reszta forumowiczów nie będzie miała nic przeciwko to może on zostałby drugim moderatorem.
czuje się wykorzystany i zdradzony
na zlocie to wszyscy dostaną zestaw first aid , a nie koszulki
czy na Misie obowiązuje jakiś okres ochronny![]()
A w jakim celu pytasz???![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zgadzam sie w całościWidze, że to druga funkcja którą tracisz w ciągu jednego dnia;
Pożegnanie!!!!
25.5.2004 18:19 ADMINI KLANU PFT
Z dniem dzisiejszym żegnamy jednego z lepszych zawodników PFT , po jednogłośnym głosowaniu Adminów stwierdziliśmy, że filozoficzne ,a zarazem denne komentarze brudzą nazwe i krew naszego Klanu ,oraz nie słuszne posądzenie jednego z Nas o zdrade i knucie przeciwko PFT, co o mały włos nie doprowadziło do rozpadu Klanu.
Żegnamy Ciebie Tomku i dziekujemy za wszystko co dobrego zrobiłeś dla nas. Powodzenia.
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zgadzam sie w całościWidze, że to druga funkcja którą tracisz w ciągu jednego dnia;
Pożegnanie!!!!
25.5.2004 18:19 ADMINI KLANU PFT
Z dniem dzisiejszym żegnamy jednego z lepszych zawodników PFT , po jednogłośnym głosowaniu Adminów stwierdziliśmy, że filozoficzne ,a zarazem denne komentarze brudzą nazwe i krew naszego Klanu ,oraz nie słuszne posądzenie jednego z Nas o zdrade i knucie przeciwko PFT, co o mały włos nie doprowadziło do rozpadu Klanu.
Żegnamy Ciebie Tomku i dziekujemy za wszystko co dobrego zrobiłeś dla nas. Powodzenia.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Eeeee to jakaś polityczna ściema.
quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
krotko!! jesli ktos tkniemoja koszulke swoimi lapami lub nie daj Boze kopytami to zrobie mu z dupy jesien sredniowecza!! co moje to moje i nie oddam...............heheheheeh
tylko pamietajcie ze nosze XL, czy do koszulek dodane sa spodenki czy tez musze sam se kupic![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:12.