FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12737)

Posted by misiek153 on 26-05-2004 22:40:

Celowniki......

Kiedyś na jakiejś stronce znalazłem zestaw spakowanych celowników. Strasznie mi się spodobał jeden z nich, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć.
Wiecie może skąd mógłbym je ściągnąć??

Posted by on 27-05-2004 05:29:

Są wszędzie, np. tu: http://www.devastation.dk/html/modu...ile.php?lid=468

Posted by Rademus on 27-05-2004 06:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Są wszędzie, np. tu: http://www.devastation.dk/html/modu...ile.php?lid=468

A są jakieś do M60?

Posted by Jaro(PL) on 27-05-2004 06:46:

ja mam taki z Mesia, znalazłem na ulicy

Posted by on 27-05-2004 08:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
A są jakieś do M60?

Dla Ciebie to nie celownik tylko lornetka

Posted by Rademus on 27-05-2004 09:26:

quote:

Wystarczy odpowiednie szkło powiększające....chyba )

Posted by lame on 27-05-2004 11:52:

quote:

lorneta i tatar-kaleka

Posted by misiek153 on 27-05-2004 13:46:

Dzięki bardzo!!!!!

Posted by Jucek (EXE) on 07-06-2004 05:47:

hahahaha no nie moge... teraz tak przegladam te posty patrze i widze ze patche do celownikow sciagacie... no chyba przeginka leci konkretna... jawny cheating!!!

Posted by on 07-06-2004 05:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez Jucek (EXE)
hahahaha no nie moge... teraz tak przegladam te posty patrze i widze ze patche do celownikow sciagacie... no chyba przeginka leci konkretna... jawny cheating!!!

Wg Ciebie inny wygląd celownika to cheating ? Bo nie jest krzyżykiem tylko np kółkiem ?

Posted by Jucek (EXE) on 07-06-2004 06:01:

myslalem ze chodzi tutaj o scope gdy typ wspomnial ze szuka celownika do m60.. bo zdarzylo mi sie grac przeciwko kolesiom ktorzy uzywali o wiele razy powiekszonego przyblizenia.

Posted by dżery on 07-06-2004 06:22:

quote:
myslalem ze chodzi tutaj o scope gdy typ wspomnial ze szuka celownika do m60.. bo zdarzylo mi sie grac przeciwko kolesiom ktorzy uzywali o wiele razy powiekszonego przyblizenia.

No jeśłi byłby to scope to co innego, ale jeśli chodzi o zmianę kształtu to raczej nie ma o co kruszyć kopii.

Posted by on 07-06-2004 07:41:

No ja przynajmniej podałem link do pliku z różnymi kształtami celowników i kolega był zadowolony więc chyba o takie celowniki mu chodziło.

Posted by lame on 07-06-2004 09:25:

quote:
No ja przynajmniej podałem link do pliku z różnymi kształtami celowników i kolega był zadowolony więc chyba o takie celowniki mu chodziło.

Jucek, czy celowo podjąłeś temat?

Posted by Jucek (EXE) on 07-06-2004 09:30:

Napisalem wyzej ze zaciekawilo mnie to troche.. bylem w bledzie.. no coz nikt nie jest doskonaly

Posted by dżery on 07-06-2004 09:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Jucek, czy celowo podjąłeś temat?

ooo witaj lame, kończy się zima na boardzie, lód topnieje, więc i różne miłe zwierzątka wracają

Posted by Jucek (EXE) on 07-06-2004 09:38:

gdzies mi zniknal ten temat o turnieju CTF2v2... moze ktos mi napisze dlaczego grajac 2v2 beda tak duze mapy jak np. The Barrens, Tug O'War, Goundhog oraz Storage Space? Ciezko to widze zeby sie odnalezc na tak duzej przestrzeni... lol

Posted by lame on 07-06-2004 09:47:

quote:
gdzies mi zniknal ten temat o turnieju CTF2v2... moze ktos mi napisze dlaczego grajac 2v2 beda tak duze mapy jak np. The Barrens, Tug O'War, Goundhog oraz Storage Space? Ciezko to widze zeby sie odnalezc na tak duzej przestrzeni... lol

Ja chętnie udzielę Ci odpowiedzi - wszystkie te mapy charakteryzują się koncentracją rozgrywki w jednym miejscu - chcąc nie chcąc biegnąc po flagę napotkasz gdzieś po drodze swojego adwersarza. Mapy były wybierane nie przeze mnie (wyłącznie), tylko przez kilka osób i każda została sprawdzona - wybór jest moim zdaniem przemyślany i mapy, które w dwie osoby byłyby udręką nie pojawiły się na liście. Zresztą nikt nie lata po planszy dookoła, kiedy drużyna przeciwna zmiata flagę za flagą

Posted by lame on 07-06-2004 09:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
ooo witaj lame, kończy się zima na boardzie, lód topnieje, więc i różne miłe zwierzątka wracają

Powiedz że tresowane i barykaduj się w komórce na szczotki

Posted by Jucek (EXE) on 07-06-2004 09:52:

A bedzie istniala mozliwosc dogadania sie miedzy przeciwnikiem na jakich mapach pojedynek sie odbedzie czy tez admini beda odpowiedzialni za to kto na jakiej mapie bedzie toczyl batalie o flagi? Ja osobiscie preferuje mapki Burned Asphalt, Desert Trap i Ribcage bo sa najmniejsze ze wszystkic, ktore wybrales (ale to tak moim skromnym zdaniem) lol

Posted by lame on 07-06-2004 10:09:

quote:
A bedzie istniala mozliwosc dogadania sie miedzy przeciwnikiem na jakich mapach pojedynek sie odbedzie czy tez admini beda odpowiedzialni za to kto na jakiej mapie bedzie toczyl batalie o flagi? Ja osobiscie preferuje mapki Burned Asphalt, Desert Trap i Ribcage bo sa najmniejsze ze wszystkic, ktore wybrales (ale to tak moim skromnym zdaniem) lol

Żeby nie było marudzenia że jedni mają pod górę a inni nie, wszystkie mecze grupowe będą odbywać się na tym samym zestawie map. Ribcage niestety odpada, bo ma buga i w czerwonej zdaje się drużynie jest flaga której nie ma... Mapy zostaną wylosowane przez Miłego z podanej listy, będą to trzy różne mapy, albo jeden zestaw AB i coś na dokładkę.

Posted by Jucek (EXE) on 07-06-2004 10:11:

ok thx

Posted by lame on 07-06-2004 10:15:

quote:
ok thx

np

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:32.