FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12762)
Fuzja?
W ostatnim czasie, często da sie "usłyszeć" o fuzji klanów SLS i PFT. Pragne wszystkich zainteresowanych poinformować, że takowej nie ma i nie będzie. Była i jest natomiast propozycja powstania całkiem nowego klanu(w którego skład miałby się składać między innymi z członków w/w klanów), tylko i wyłącznie do rozgrywek w JO. Tak jak słuchy chodzą(co mielismy możliwość zaobserwować w demo), do w/w gry będzie potrzebny wieloosobowy skład. Jak będzie? To akurat czas pokaże
Jeśli jednak mecze będą sie miały odbywać w składach np.25 vs 25, to na dzień dzisiejszy, nie ma takiej drużyny, który by temu podołała.
Dodam jeszcze, że członkowie naszych klanów mieli okazje grać razem w jednej drużynie w demo w/w gry i całkiem nieźle nam to wspólnie wychodziło
Pozdrawiam
Re: Fuzja?
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
W ostatnim czasie, często da sie "usłyszeć" o fuzji klanów SLS i PFT. Pragne wszystkich zainteresowanychpoinformować, że takowej nie ma i nie będzie. Była i jest natomiast propozycja powstania całkiem nowego klanu(w którego skład miałby się składać między innymi z członków w/w klanów),
Pozdrawiam
quote:
W praktyce oznacza to, że przedsiębiorstwa wchodzące w skład fuzji zostają zlikwidowane, a ich majątek w postaci aportu zostaje włączony do innego lub całkiem nowego przedsiębiorstwa.
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
To jest nieistotne. Tu chodzi tylko o włożenie kija w mrowisko
Re: Re: Fuzja?
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
W praktyce oznacza to, że przedsiębiorstwa wchodzące w skład fuzji zostają zlikwidowane, a ich majątek w postaci aportu zostaje włączony do innego lub całkiem nowego przedsiębiorstwa.
Proszę o szczególne zwrócenie uwagi na tekst w definicji pisany grubą czcionką i proszę porównać ją z wypowiedzią autora dementującego pogłoski o fuzji...
To jest nieistotne. Tu chodzi tylko o włożenie kija w mrowisko![]()
Dokładnie Radzioo, dokładnie...., gość szuka sensacji której nie ma.
Na ts SLS jakoś nie stwierdziłem wielkiej zawieruchy czy wzburzenia wywołanych takimi pogłoskami. Może z raz coś ktoś coś "bąknął" i tyle - żadnej sensacji.
I całe szczęście że jej (tej sensacji) już nie ma, a nie ma jej dlatego że po tym jak jeden z adminów klanu PFT, po kilku godzinnym pobycie w klanie SLS zaproponował na ts-ie połączenie klanów, to wszyscy członkowie klanu PFT wyrazili swój stanowczy sprzeciw.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wiesz co Tomku ? Masz specyficzny dar wyciągnia brudów. Jeżeli nie wróciłeś do klanu to chyba nie za bardzo możesz rozgłaszać co się w nim dzieje lub działo.... pozostaw to adminom tego klanu.
Jeżeli jednak wróciłeś to bardzo przepraszam.
quote:
Przepraszam bardzo a czy to ja otwarłem ten topik ????????
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Otworzył go admin jednego z zainteresowanych klanów
Ja to odebrałem tak: poszła fama o fuzji (czy dyfuzji ) 2 klanów. Jak miało być to ich wewnętrzna sprawa, ogólnie pojawiło się info tłumaczące aby dalej nie snuć plotek i domniemywań. Innych podtekstów nie wyczytałem.
quote:
No właśnie !
Podstawowe pytanie, po co i dlaczego to zrobił ???!!!
Wiesz jaka jest geneza powstania tego topiku ???
Ja wiem !
I nie podoba mi sie to że ktos wyciąga wewnętrzne sprawy i rosterki graczy (byłych czy bardziej byłych) jednego z klanów na forum publiczne.
Ja to odebrałem tak: poszła fama o fuzji (czy dyfuzji) 2 klanów. Jak miało być to ich wewnętrzna sprawa, ogólnie pojawiło się info tłumaczące aby dalej nie snuć plotek i domniemywań. Innych podtekstów nie wyczytałem.
quote:
A jeżeli tak jak pisze Jerry, były pytania to wystarczyło umiescić jakąs informacje na stronie SLS (na PFT jeden z adminów umieścił info) i wówczas zainteresowani sprawą którzy zadawali SLS-om takie pytania mieli by jasna odpowiedz. Jerry wystarczyło dać info, dopisać że "pozdrawiacie swoich fanów" (przepraszam, ale musiałem Wam to wypomnieć) i po krzyku.
![]()
Radzioo ja Cie pytałem o geneze i czy ją znasz(...)
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
(...)pozostaje tylko wszystkich przeciągnąć tak, żeby byli "na plus"![]()
Napisane oryginalnie przez lame
jak zawsze podkreślam, że nie lubię SLS![]()
![]()
![]()
Na szczęście nie zastosowałes diafory, rozumiem więc że ta niechęć nie jest szczególnie silna![]()
Szczerze mówiąc cieszę się z tego że tej fuzji nie będzie bo inaczej inne klany które powstaną do gry w JO nie będą miały najmniejszych szans z tak utworzonym klanem, pozatym taki klan miał by monopol na wszelkie nagrody :/
PS: Ludzie nie przyczepiajcie się tak do Tomka on też jest człowiekiem.
quote:
Napisane oryginalnie przez ~sfora~ ABU
PS: Ludzie nie przyczepiajcie się tak do Tomka on też jest człowiekiem.
To bardzo ładnie ABU, że ujmujesz się za kolegą.
Napisane oryginalnie przez lame
diafory nie zastosowałem wyłacznie dlatego, że nie podoba mi się używanie jej po kimś silącym się na intelektualizm (czy jak to sobie ktokolwiek chce nazwać), a używającym błędnych form czasownika przy odmianie
bardzo nie lubię![]()
![]()
![]()
""Szczerze mówiąc cieszę się z tego że tej fuzji nie będzie bo inaczej inne klany które powstaną do gry w JO nie będą miały najmniejszych szans z tak utworzonym klanem, pozatym taki klan miał by monopol na wszelkie nagrody :/""
Zaczyna mi sie ten pomysl podobac,beda nagrody!!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
To bardzo ładnie ABU, że ujmujesz się za kolegą.
quote:
No właśnie !
Podstawowe pytanie, po co i dlaczego to zrobił ???!!!
quote:
Wiesz jaka jest geneza powstania tego topiku ???
Ja wiem !
quote:
I nie podoba mi sie to że ktos wyciąga wewnętrzne sprawy i rosterki graczy (byłych czy bardziej byłych) jednego z klanów na forum publiczne.
""Szczerze mówiąc cieszę się z tego że tej fuzji nie będzie bo inaczej inne klany które powstaną do gry w JO nie będą miały najmniejszych szans z tak utworzonym klanem, pozatym taki klan miał by monopol na wszelkie nagrody :/""
Zaczyna mi sie ten pomysl podobac,beda nagrody!!!!!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:21.