FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12773)
renowacja forum
Kiedyś już wrzuciłem ten temat na forum, ale z przyczyn o których do dzisiaj nie wiem, topick został usuniety. Od tamtej pory wiele się wydarzyło dlatego formuła pytania uległa zmianie
Czy jesteś za totalną wymianą moderatora i czy masz jakieś kandydatury na oku. Wymagań z zakresu rzemiosła nie będe przypominał. Jeśli chodzi o predyspozycje to pokładam w was pełne zaufanie
Tylko nie kasować mi tego posta bo zrobiłem skrinszota
osobiscie głosuję na tak
boję się oddać głos 3 50.00%
nie ma to, jak się wstrzelić w społeczne odczucia
"Boję sie oddac głos" - rewelacja )))))
Witam,
ja proponuję Radziaa któren jest osobą zrónoważoną, rozsądną a poza tym nie jest uwikłany w żadne spory i osobiste niesnaski. Poza tym - o czym warto wspomnieć - jest przykładnym ojcem i głową rodziny, kocha zwierzęta i jest typem raczej domatora. Moim jakże skromnym zdaniem to idealny wręcz kandydat na moderatora
dziękuję za uwagę i pozdrawiam,
eL.
Napisane oryginalnie przez lame
Witam,
![]()
![]()
ja proponuję Radziaa któren jest osobą zrónoważoną, rozsądną a poza tym nie jest uwikłany w żadne spory i osobiste niesnaski. Poza tym - o czym warto wspomnieć - jest przykładnym ojcem i głową rodziny, kocha zwierzęta i jest typem raczej domatora. Moim jakże skromnym zdaniem to idealny wręcz kandydat na moderatora
eL.
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Szkoda że nie dodałeś co lubię jeść i jakie piję piwo![]()
Witam,
![]()
![]()
eL.
![]()
quote:
Szkoda że nie dodałeś co lubię jeść i jakie piję piwo![]()
quote:
Tyskie i to, co gotuje Twoja małżonka![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
bez urazy ale wyszedł na mimimalistę![]()
quote:
mimimalistę![]()
quote:
Bo nie wiesz jak gotuje moja żona (...)![]()
![]()
quote:
nic straconego wszystko przed nami![]()
quote:
Bo nie wiesz jak gotuje moja żona a Tyskie jest cenzura![]()
![]()
a Tyskie jest cenzura![]()
![]()
quote:
"![]()
![]()
"
Edit:
z powodu nieobecności moderatora sam wykasowałem treść posta
Edit:
z powodu nieobecności moderatora sam wykasowałem treść posta![]()
![]()
![]()
Ja proponuje jeszcze otworzyć topik pod tytułem czy chcemy nowego prezydenta, bądz czy chcemy nowego redaktora naczelnego "Rzeczpospolitej", lub czy kucharka w barze na rogu powinna być zastąpiona...
Re: renowacja forum
quote:
Kiedyś już wrzuciłem ten temat na forum, ale z przyczyn o których do dzisiaj nie wiem, topick został usuniety.
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ja proponuje jeszcze otworzyć topik pod tytułem czy chcemy nowego prezydenta, bądz czy chcemy nowego redaktora naczelnego "Rzeczpospolitej", lub czy kucharka w barze na rogu powinna być zastąpiona...
Re: Re: renowacja forum
quote:
Został usunięty ponieważ:
(tytuł topiku brzmiał: "nowy moderator")
Po pierwsze:
Topik o prawie identycznej nazwie już był, różniła się tylko ankieta, a jeżeli chcesz zostać ankieterem (widzę, że to lubisz) to mam znajomego w CBOS-ie i jak chcesz to porozmawiam z nim na Twój temat.
Po drugie:
Wybacz, ale wydaje mi się, że Twoje osobiste uprzedzenia biorą górę nad racjonalną analiza sytuacji.
Po trzecie: Dokładnie to samo postąpiłby Zonk gdyby ktoś "za jego czasów" umieścił podobna ankietę.
quote:
Krótko mówiąc wszystko CIę wali ? Czy walą Cię po prostu użytkownicy tego forum ?
quote:
Re: Re: renowacja forum
quote:
Został usunięty ponieważ:
(tytuł topiku brzmiał: "nowy moderator")
Po pierwsze:
Topik o prawie identycznej nazwie już był, różniła się tylko ankieta, (...).
quote:
(...).
Po trzecie: Dokładnie to samo postąpiłby Zonk gdyby ktoś "za jego czasów" umieścił podobna ankietę.
quote:
Oczywiście że nie. Ale z tego co widziałem juz w jednej ankiecie stworzonej przez kolege Jaro, to nie ma tam jakiegoś bardzo wyraznego pędu wszystkich forumowiczów do zmiany moderatora. Na dzien dzisiejszy jest tam wynik 21 "za" i 15 "przeciw", więc patrząc na to jak "mocna" i jak bardzo "krzykliwa" jest koalicja tych "za", to nie jest to wynik powalający na kolana...
Re: Re: Re: renowacja forum
quote:
czy w zadawaniu różnych pytań jest coś zdrożnego, tym się różni człowiek od małpy ,że właśnie jest ciekawy swojego otoczenia i tylko dzięki temu zszedł z drzewa, gdzie wiekszość małp przebywa do tego czasu
quote:
Oczywiście że nie. Ale z tego co widziałem juz w jednej ankiecie stworzonej przez kolege Jaro, to nie ma tam jakiegoś bardzo wyraznego pędu wszystkich forumowiczów do zmiany moderatora. Na dzien dzisiejszy jest tam wynik 21 "za" i 15 "przeciw", więc patrząc na to jak "mocna" i jak bardzo "krzykliwa" jest koalicja tych "za", to nie jest to wynik powalający na kolana...
Re: Re: Re: renowacja forum
quote:
skąd u Ciebie ta pewność granicząca z pewnością?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:08.