FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12784)
Do boardowiczow
To co zauwazylem tutaj dzisiaj po powrocie z jednostki, przeroslo, PRZEROSLO, ***** moje oczekiwania, zrobiliscie z tego jeden wielki syf, czyzby moderator tmat nie umial nad tym zapanowac? czy moze moderator tmat zbyt mocno podkresla swoje wypowiedzi i mocno je tonuje, tak by odbily sie mocnym echem w topicu? czy moze to jakas kampania przeciwko tomkowi?
Co wy odpierdalacie, ostatnie 4 topici ktore przeczytalem to nie bylo ani jednego slowa dot. BHD, wszystko zwiazane wzajemnym oskarzaniem sie o cos tam,
--
ja *******e, dorosli ludzie a zachowuja sie jak dzieci, lol :o
mam nadzieje ze doczekam sie wyjasnien do konca weekendu, pozniej znow bede nieobecny.
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Re: Do boardowiczow
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
mam nadzieje ze doczekam sie wyjasnien do konca weekendu, pozniej znow bede nieobecny.
quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Jakichkolwiek nie udzielimy wyja�nie�, zawsze odezw� si� no�yce. Proponuj� lektur� boardu.
Nie da si� nie zauwa�y�, �e tmat utraci� poparcie, jako moderator, wielu os�b na tym forum. Nie jest to czas na wyja�nianie jak dosz�o do tego �e tmat popad� w konflikt z wieloma z nas. Napisz� tylko dlaczego uwa�am, �e nie powinien on by� moderatorem tego forum:
1) anga�uje si� w wiele konflikt�w, dlatego nie mo�e obiektywnie oceni� kiedy topik czy te� post zablokowa� b�d� usun��. Jako cz�sta strona utarczek s�ownych na boardzie nie powinien by� rozjemc� skoro dzia�a pod wp�ywem emocji.
2) posty lub topiki s� usuwane/edytowane wed�ug nieokre�lonego "widzi-mi-si�". Na przyk�ad topiki nawi�zuj�ce do reaktywacji ligi bhd bywa�y ostatnio kasowane, pewnie dlatego �e wszystkie klany porzuci�y PLK stworzone przez tmata.
3) uparcie anga�uje si� w d�ugie dysputy na �enuj�co niskim poziomie a przez to traci autrytet w oczach forumowicz�w.
4) jak to przyzna� tmat w jednym swoim po�cie, zdarza mu si� prowokowa� innych do tego, by pisali "z oburzeniem", taka postawa u moderatora to zgroza, powinien on dba� o porz�dek a nie pod�ega� do wa�ni.
Takie powody uda�o mi si� wyodr�bni�, dodam �e ostatnimi czasy bardzo wiele os�b i klan�w zacz�o darzy� tmata niech�ci�. Ludzie s� ludzmi, moderator b�d�cy w konflikcie z forumowiczami mo�e wykorzystywa� swoj� w�adz� do zemsty. Ja ze swojej strony podpisuj� si� r�kami i nogami za ka�d� inicjatyw� maj�c� na celu uczynienie tmata na powr�t zwyk�ym u�ytkownikiem tego forum.
Napisane oryginalnie przez lame
Jakichkolwiek nie udzielimy wyja�nie�, zawsze odezw� si� no�yce. Proponuj� lektur� boardu.
Nie da si� nie zauwa�y�, �e tmat utraci� poparcie, jako moderator, wielu os�b na tym forum. Nie jest to czas na wyja�nianie jak dosz�o do tego �e tmat popad� w konflikt z wieloma z nas. Napisz� tylko dlaczego uwa�am, �e nie powinien on by� moderatorem tego forum:
1) anga�uje si� w wiele konflikt�w, dlatego nie mo�e obiektywnie oceni� kiedy topik czy te� post zablokowa� b�d� usun��. Jako cz�sta strona utarczek s�ownych na boardzie nie powinien by� rozjemc� skoro dzia�a pod wp�ywem emocji.
2) posty lub topiki s� usuwane/edytowane wed�ug nieokre�lonego "widzi-mi-si�". Na przyk�ad topiki nawi�zuj�ce do reaktywacji ligi bhd bywa�y ostatnio kasowane, pewnie dlatego �e wszystkie klany porzuci�y PLK stworzone przez tmata.
3) uparcie anga�uje si� w d�ugie dysputy na �enuj�co niskim poziomie a przez to traci autrytet w oczach forumowicz�w.
4) jak to przyzna� tmat w jednym swoim po�cie, zdarza mu si� prowokowa� innych do tego pisali "z oburzeniem", taka postawa u moderatora to zgroza, powinien on dba� o porz�dek a nie pod�ega� do wa�ni.
Takie powody uda�o mi si� wyodr�bni�, dodam �e ostatnimi czasy bardzo wiele os�b i klan�w zacz�o darzy� tmata niech�ci�. Ludzie s� ludzmi, moderator b�d�cy w konflikcie z forumowiczami mo�e wykorzystywa� swoj� w�adz� do zemsty. Ja ze swojej strony podpisuj� si� r�kami i nogami za ka�d� inicjatyw� maj�c� na celu uczynienie tmata na powr�t zwyk�ym u�ytkownikiem tego forum.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Nic doda�,nic uj��...
MODERATOR DLA BOARD'A !!!
u tamt'a jest na odwr�t.
i w dodatku drwi z mojego "ke??"
3. trzymac poziom dyskusji
UFFF , przynajmniej jeden punkt spe�niony ........od 2 tygodni trzymamy ten sam poziom.
Jak to �adnie uj�� Mro�ek : " A u nas w mie�cie to mamy tak niski poziom kultury , �e gdyby tu si� urodzi� Szekspir nigdy nie skomponowa�by ..Nad pi�knym modrym Dunajem"
Romek pozdrawia
Dosz�o nawet do tego, �e powsta� topik w kt�rym forumowicze zastanawiali si� czy z nie zmieni� forum albo zrobi� w�asnego <<< to wszystko z powodu niezadowolenia z dzia�a� moderatora. Niestety nikt ju� o tym nie przeczyta bo chyba wczoraj topik zosta� usuni�ty, tak jako� znikn��, nawet nie wiadomo kiedy
Ka�dy ma prawo do pomy�ek, omawiany moderator jednak nie potrafi przyzna� si� do b��du (st�d zapewne tyle bezsensownych s�ownych przepychanek, w kt�re si� anga�uje). My�l� natomiast, �e my wszyscy pomylili�my si� r�wnie� przy wyborze tmata na moderatora, nie sprawdzi� si�, trudno, naprawmy b��d. Znamy si� tutaj kr�tko, ma�o os�b osobi�cie, tak wi�c nie jest �atwo od razu wybra� odpowiedni� osob� na odpowiedzialne stanowisko moderatora.
W zwiazku z narastajaca iloscia skarg na moderatora, oraz jego wdawania sie w niepotrzebne dyskusje, tmat zostal skreslony z listy moderatorow, na jego miejsce powolany zostal Radzioo(PL). i tu prosba do Radzia - uzywaj nowej funkcji tak jak nalezy i z nalezyta powaga, bez wdawania sie w bezsensowne dyskusje i pokazywania ze moderator moze wiecej
mysle ze jak wroce na kolejna przepustke nie bedzie tu takiego zoo jakie zobaczylem wczoraj
HURAAAAA!!!!!!!
Umar� "kr�l", NIECH �YJE KR�L(taka lekka wazylinka nie zaszkodzi
)
Jasno�� g�ruje nad ciemnot�.
Vivat Zonk, vivat Board, vivat nowy moderator.
*|SealS|* III miejsce w edycji jesiennej 2004 pucharu TKOTH CLANBASE
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Ale nie tylko ja jestem "wazylinka"![]()
~ the winner takes it all ~
quote:
Ale nie tylko ja jestem "wazylinka"![]()
Re: Do boardowiczow
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
[B]To co zauwazylem tutaj dzisiaj po powrocie z jednostki, przeroslo, PRZEROSLO, ***** moje oczekiwania, zrobiliscie z tego jeden wielki syf, czyzby moderator tmat nie umial nad tym zapanowac? czy moze moderator tmat zbyt mocno podkresla swoje wypowiedzi i mocno je tonuje, tak by odbily sie mocnym echem w topicu? czy moze to jakas kampania przeciwko tomkowi?
Co wy odpierdalacie, ostatnie 4 topici ktore przeczytalem to nie bylo ani jednego slowa dot. BHD, wszystko zwiazane wzajemnym oskarzaniem sie o cos tam,
No wlasnie dlatego ja bardzo oddali�em sie od polskiego BHD z tegoz w�asnie powodu. Chyba rownie� Tomek to wyczu�. Jeden wielki SYF! Nie da sie tego inaczej skomentowac. Nom... ale spotkamy sie na scenie JO:TR. Tak wiec Do zboczenia!
Re: Re: Re: Re: Do boardowiczow
quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
[B]
Jak to �adnie uj�� Mro�ek : " A u nas w mie�cie to mamy tak niski poziom kultury , �e gdyby tu si� urodzi� Szekspir nigdy nie skomponowa�by ..Nad pi�knym modrym Dunajem"
Romek pozdrawia
Re: Re: Do boardowiczow
quote:
Napisane oryginalnie przez yaRan
No wlasnie dlatego ja bardzo oddali�em sie od polskiego BHD z tegoz w�asnie powodu. Chyba rownie� Tomek to wyczu�. Jeden wielki SYF! Nie da sie tego inaczej skomentowac. Nom... ale spotkamy sie na scenie JO:TR. Tak wiec Do zboczenia! [/B]
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK mala instrukcje obslugi omawiajaca pisanie na boardzie:
1. nie wdawac sie w niepotrzebne dyskusje
2. nie zmieniac tematu ktory zostal poruszony
3. trzymac poziom dyskusji
4. nie prowokowac do niepotrzebnych dyskusji (od spraw tego typu macie GG wiec tam mozna wyjasnic sprawe)
5. NIE WDAWAC SIE W NIEPOTRZEBNE DYSKUSJE
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Ufff. Nareszczie �ci�gnieto ze mnie to brzemie Teraz nie musze juz sie powstrzymywa�.
B�dzie mi�o
quote:
NareszcieI trzeci sto�eczek wypad� spod ty�ka
Umar� "kr�l", NIECH �YJE KR�L(taka lekka wazylinka nie zaszkodzi
)
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ufff. Nareszczie �ci�gnieto ze mnie to brzemieTeraz nie musze juz sie powstrzymywa�.
![]()
![]()
B�dzie mi�o![]()
![]()
![]()
Wazelinka to Twoja specjalno�� od zawsze. Czasami tylko chcia�es sie pcha� w odbyt bez wazelinki i jak dosta�es po "ma�ym" to w ruch sz�y tabletki![]()
![]()
![]()
dotyczy sie to wszystkich ktorzy beda trzymac tak niski poziom dyskusji, wszyscy ktorzy beda wyzywac innych beda banowani, wyslalem juz polecenia do adminow tego boarda, beda tu regularnie zagladac wiec nie zdzwicie sie co niektorzy jezeli za jakis czas bedzie miec komunikat "strony fpp sa dla ciebie niedostepne". Zacznijcie dyskutowac normalnie
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
Yogas za trwoje wypowidzi mozesz dostac bana
dotyczy sie to wszystkich ktorzy beda trzymac tak niski poziom dyskusji, wszyscy ktorzy beda wyzywac innych beda banowani, wyslalem juz polecenia do adminow tego boarda, beda tu regularnie zagladac wiec nie zdzwicie sie co niektorzy jezeli za jakis czas bedzie miec komunikat "strony fpp sa dla ciebie niedostepne". Zacznijcie dyskutowac normalnie
quote:
Napisane oryginalnie przez Pavia_wawa
.....no w koncu Don King wzial sie do dziela....
...mam nadzieje Zonk ze moze tym go poskromisz....
![]()
To z czego r�yszPrzecie� ciebie ten post te� dotyczy. R�nica mi�dzy nami (mi�dzy innymi) polega jednak na tym, �e ja pod nickiem Yogas jestem wsz�dzie i nie mam nic do ukrycia.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:17.