FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1279)
Jestem nowy, a moze stary... =]
Eee... czesc.... Jestem tu starym uzytkownikiem. Pewnie mnie znacie... hyhyhy... Zapisalem sie dawno temu... Mam pytanie.
Czy mozna wlozyc kota do sokowiroowki i potem giby do jakiejs gry skompilowac.
EEE... a tak wogole to jest tu forum o Q3i dlatego sie zapisalem bo ja nie gram w Q3... o smilesy sa, ale fajnie...
Eee... Jast jakis fan jakiejs gry bo mi sie ona nie podoba i chcialbym go zbloozgac... :d
Dobra... a teraz powaznie. Ale mnie wqrwiaja takie topici. Niech kazdy "nowy" zalozy taki topic i zrobi sie boordel nie z tej ziemi.
Mam jush tego szcze rze do��...
Re: Jestem nowy, a moze stary... =]
quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Eee... czesc.... Jestem tu starym uzytkownikiem. Pewnie mnie znacie... hyhyhy... Zapisalem sie dawno temu... Mam pytanie.
Czy mozna wlozyc kota do sokowiroowki i potem giby do jakiejs gry skompilowac.
EEE... a tak wogole to jest tu forum o Q3i dlatego sie zapisalem bo ja nie gram w Q3...o smilesy sa, ale fajnie...
Eee... Jast jakis fan jakiejs gry bo mi sie ona nie podoba i chcialbym go zbloozgac... :d
Dobra... a teraz powaznie. Ale mnie wqrwiaja takie topici. Niech kazdy "nowy" zalozy taki topic i zrobi sie boordel nie z tej ziemi.
Mam jush tego szcze rze do��...
Loooooool, nie qmam, ale zajebisty post![]()
\/
No dokladnie, zroobmy tak ze kazda nowa osoba ktora utworzy taki topic stawia wszystkim z board'a duuzee pifko co wy na to?
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
to pewnie ma zwiazek z jakims nowym kolesiem co zalozyl topic by sie przedstawic bialy chyba sie wabil or something ale w sumie kolo zadal tez jakies tam pytanie to chyba looz no nie, a ze sie przedstawil to swiadczy o jego kulturze (nie to co ja wbilem sie na haka i ani nic o sobie![]()
![]()
)
PS. a ostatnio primerek bodajrze darl morde ze kolo nowy i sie nie przedstawil i wez tu nie zglupiej![]()
No wiesh, przedstawi� si� mo�na, a raczej powino si� przedstawi�, ale po co z tego powodu zakladac nowy topic. Bez sensu.
quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
No dokladnie, zroobmy tak ze kazda nowa osoba ktora utworzy taki topic stawia wszystkim z board'a duuzee pifko co wy na to?
\/
hmm... a ja mysle ze powinno byc tak: jak ktos nowy to zaklada sensownego topica ale najpierw w nim sie przedstawia a pozniej piepszy
a swojego pierwszego tu nie pamietam... ale np. w wakacje po 2 miechach nie obecnosci na boardzie walnalem topica... ze jestem... no i najfajniejsze ze ktos mnie pamietal niech sie ludzie nowi ciesza... dzieki temu ze piszemy oni mysla ze juz nas znaja i ze sa goscie bo tu pisza i ze wogole ten board to jazda na maxa...
i tak powinno byc... wiec... w imie propagandy... nie board rzadzi... dajmy im sanse, czasem dobrze gadaja... zadko, ale czasem dobrze
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Re: Jestem nowy, a moze stary... =]
quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja! Idziesz qrka? Na gole klaty?![]()
hmm... a ja mysle ze powinno byc tak: jak ktos nowy to zaklada sensownego topica ale najpierw w nim sie przedstawia a pozniej piepszy
quote:
Napisane oryginalnie przez bialy
tak na poczatek to chcialbym wszystkich powitac
czesc !!!!
a jak juz to mamy za soba to mam takie pytanko:
gram sobie czasem z kumplem po lanie w q3 i wydaje mi sie ze jego plazma zabiera duzo wiecej niz moja (niby jak sprawdzalem zabiera tyle samo ale nie wiem co jest - moze szybciej strzela???) ostatnio sciagal jakies kmendy do configa... czy jest to mozliwe zeby jego plazma zabierala wiecej od mojej ???
\/
najlepszy to byl x-cut...
`jak chcecie to moge sie dolaczyc do waszego klanu`
`eehhh... paralityc`s show`
i 10 innych topicow
Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]
quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Tylko pedal nie chcial by isc sie bic z dziewczyna na gole klaty![]()
![]()
`eehhh... paralityc`s show`
IMHO tylko skonczony skur*&%yn chcialby sie bic z dziewczyna
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
Re: Re: Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]
quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
1) Zalezy w jakims sensie to odbierasz...
2) aby mi przypadkiem w jajka z kolanka nie wjechala![]()
quote:
1 - mnie tam chodzilo o bitwe na podooszki of korsJa sie nie bije bo to glupota
2 - idealna metoda do samoobrony... jak uda sie trafic to wszystkie sztuki walki wymiekaja![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
ale pytal sie o cos zwiazanego z q3 to czemu mial nie stawiac?
Zalezy w jakims sensie to odbierasz...jakbym sie mial z jakas fajna laska w kislu bic to nie ma sprawy bym sie poprostu polozyl i niech robi ze mna co
quote:
idealna metoda do samoobrony... jak uda sie trafic to wszystkie sztuki walki wymiekaja
A ja chce isc na gole klaty z Saari!
DEiMOss do kolejki prosze pana ...do kolejki
CE3RDE :
1) No wiesz... ja nie jestem brutal Normalnym pierzem
2) podejrzewam
DEiMOss do kolejki prosze pana ...do kolejki
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:16.