FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1279)

Posted by giBBeR on 26-09-2001 15:46:

Talking Jestem nowy, a moze stary... =]

Eee... czesc.... Jestem tu starym uzytkownikiem. Pewnie mnie znacie... hyhyhy... Zapisalem sie dawno temu... Mam pytanie.
Czy mozna wlozyc kota do sokowiroowki i potem giby do jakiejs gry skompilowac.
EEE... a tak wogole to jest tu forum o Q3i dlatego sie zapisalem bo ja nie gram w Q3... o smilesy sa, ale fajnie...

Eee... Jast jakis fan jakiejs gry bo mi sie ona nie podoba i chcialbym go zbloozgac... :d

Dobra... a teraz powaznie. Ale mnie wqrwiaja takie topici. Niech kazdy "nowy" zalozy taki topic i zrobi sie boordel nie z tej ziemi.
Mam jush tego szcze rze do��...

Posted by Wania on 26-09-2001 16:25:

Hehe, to jeszcze nic !
Ostatnio na bordzie cs.pl jakas inteligentna osoba, ktorej nikt nie zna zalozyla topic w stylu "Wyjezdzam, na zielona szkole, wroce za 10 dni", chyba sie poplacze ... chlip chlip .. ze smiechu

Posted by DEiMOss on 26-09-2001 16:54:

Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Eee... czesc.... Jestem tu starym uzytkownikiem. Pewnie mnie znacie... hyhyhy... Zapisalem sie dawno temu... Mam pytanie.
Czy mozna wlozyc kota do sokowiroowki i potem giby do jakiejs gry skompilowac.
EEE... a tak wogole to jest tu forum o Q3i dlatego sie zapisalem bo ja nie gram w Q3... o smilesy sa, ale fajnie...

Eee... Jast jakis fan jakiejs gry bo mi sie ona nie podoba i chcialbym go zbloozgac... :d

Dobra... a teraz powaznie. Ale mnie wqrwiaja takie topici. Niech kazdy "nowy" zalozy taki topic i zrobi sie boordel nie z tej ziemi.
Mam jush tego szcze rze do��...

Loooooool, nie qmam, ale zajebisty post

Posted by [FPP]Shooler on 26-09-2001 17:09:

Talking

hehe giBBeR wymiatasz

A tak powaznie to masz racje

Posted by LuZnY on 26-09-2001 17:31:

Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Loooooool, nie qmam, ale zajebisty post

to pewnie ma zwiazek z jakims nowym kolesiem co zalozyl topic by sie przedstawic bialy chyba sie wabil or something ale w sumie kolo zadal tez jakies tam pytanie to chyba looz no nie, a ze sie przedstawil to swiadczy o jego kulturze (nie to co ja wbilem sie na haka i ani nic o sobie )

PS. a ostatnio primerek bodajrze darl morde ze kolo nowy i sie nie przedstawil i wez tu nie zglupiej

\/

Posted by CE3RDE on 26-09-2001 17:34:

No dokladnie, zroobmy tak ze kazda nowa osoba ktora utworzy taki topic stawia wszystkim z board'a duuzee pifko co wy na to?

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by giBBeR on 26-09-2001 17:56:

Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

to pewnie ma zwiazek z jakims nowym kolesiem co zalozyl topic by sie przedstawic bialy chyba sie wabil or something ale w sumie kolo zadal tez jakies tam pytanie to chyba looz no nie, a ze sie przedstawil to swiadczy o jego kulturze (nie to co ja wbilem sie na haka i ani nic o sobie )

PS. a ostatnio primerek bodajrze darl morde ze kolo nowy i sie nie przedstawil i wez tu nie zglupiej

No wiesh, przedstawi� si� mo�na, a raczej powino si� przedstawi�, ale po co z tego powodu zakladac nowy topic. Bez sensu.

Posted by LuZnY on 26-09-2001 18:09:

Re: Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:

No wiesh, przedstawi� si� mo�na, a raczej powino si� przedstawi�, ale po co z tego powodu zakladac nowy topic. Bez sensu.

ale pytal sie o cos zwiazanego z q3 to czemu mial nie stawiac?

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

No dokladnie, zroobmy tak ze kazda nowa osoba ktora utworzy taki topic stawia wszystkim z board'a duuzee pifko co wy na to?

jestem za!!!

\/

Posted by alienzero on 26-09-2001 18:47:

hmm... a ja mysle ze powinno byc tak: jak ktos nowy to zaklada sensownego topica ale najpierw w nim sie przedstawia a pozniej piepszy

a swojego pierwszego tu nie pamietam... ale np. w wakacje po 2 miechach nie obecnosci na boardzie walnalem topica... ze jestem... no i najfajniejsze ze ktos mnie pamietal niech sie ludzie nowi ciesza... dzieki temu ze piszemy oni mysla ze juz nas znaja i ze sa goscie bo tu pisza i ze wogole ten board to jazda na maxa...

i tak powinno byc... wiec... w imie propagandy... nie board rzadzi... dajmy im sanse, czasem dobrze gadaja... zadko, ale czasem dobrze

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by [FPP]Saari on 26-09-2001 18:49:

Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:

Ja! Idziesz qrka? Na gole klaty?

Posted by DEiMOss on 26-09-2001 19:13:

Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja! Idziesz qrka? Na gole klaty?

Tylko pedal nie chcial by isc sie bic z dziewczyna na gole klaty

Posted by LuZnY on 26-09-2001 19:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
hmm... a ja mysle ze powinno byc tak: jak ktos nowy to zaklada sensownego topica ale najpierw w nim sie przedstawia a pozniej piepszy

i tak bylo w tym przypadku oto co on napisal
quote:
Napisane oryginalnie przez bialy
tak na poczatek to chcialbym wszystkich powitac
czesc !!!!

a jak juz to mamy za soba to mam takie pytanko:

gram sobie czasem z kumplem po lanie w q3 i wydaje mi sie ze jego plazma zabiera duzo wiecej niz moja (niby jak sprawdzalem zabiera tyle samo ale nie wiem co jest - moze szybciej strzela???) ostatnio sciagal jakies kmendy do configa... czy jest to mozliwe zeby jego plazma zabierala wiecej od mojej ???

a wiec sie przedstawil i zadal pytanie wiec o cio chodzi jakby

\/

Posted by weirdo on 26-09-2001 19:42:

najlepszy to byl x-cut...

`jak chcecie to moge sie dolaczyc do waszego klanu`

`eehhh... paralityc`s show`

i 10 innych topicow

Posted by deathcrush on 26-09-2001 19:59:

Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Tylko pedal nie chcial by isc sie bic z dziewczyna na gole klaty

IMHO tylko skonczony skur*&%yn chcialby sie bic z dziewczyna

Posted by [FPP]Shooler on 26-09-2001 20:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
`eehhh... paralityc`s show`

Heheheh - fajne

Posted by CE3RDE on 26-09-2001 21:20:

Re: Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

IMHO tylko skonczony skur*&%yn chcialby sie bic z dziewczyna

Zalezy w jakims sensie to odbierasz...jakbym sie mial z jakas fajna laska w kislu bic to nie ma sprawy bym sie poprostu polozyl i niech robi ze mna co chce oczywiscie panowalbym nad sytuacja aby mi przypadkiem w jajka z kolanka nie wjechala

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by [FPP]Saari on 26-09-2001 21:55:

Re: Re: Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:

1) Zalezy w jakims sensie to odbierasz...
2) aby mi przypadkiem w jajka z kolanka nie wjechala

1 - mnie tam chodzilo o bitwe na podooszki of kors Ja sie nie bije bo to glupota

2 - idealna metoda do samoobrony... jak uda sie trafic to wszystkie sztuki walki wymiekaja

Posted by oxygen on 27-09-2001 01:49:

najlepiej banujcie wszystkich nowych ktorzy otworza nowe topici...albo niech ogo od razu kasuje ich posty

Posted by CE3RDE on 27-09-2001 07:46:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:

1 - mnie tam chodzilo o bitwe na podooszki of kors Ja sie nie bije bo to glupota

2 - idealna metoda do samoobrony... jak uda sie trafic to wszystkie sztuki walki wymiekaja

1- Spox mozna i na poduszki tylko mam nadzieje ze nie jakies z olowianym pierzem w srodku

2- Oj prawda jak raz zalapalem to spiewalem jak ptaszek

Posted by giBBeR on 27-09-2001 15:14:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

ale pytal sie o cos zwiazanego z q3 to czemu mial nie stawiac?

Ja nie mam do nikogo pretensji, nie nawiazywalem tym postem do nikogo. Ale nastepni nowi to podpatrza i beda sie przedstawiac kazdy z osobna w nowym topicu, nawet o nic nie pytajac. Poprostu postanowi�em przeciwdzia�ac... eee... przed katastrofa pokroju 20 nowych topicow "Jestem nowy". Lepiej ostrzec niz zwalczac... or costam.

Saari - jestem chetny...

Posted by SweepeR on 27-09-2001 16:48:

Saari!!!! ja staje w obronie gibba!!! hehehehe

A tak naprawde to tez nie lubie sie bic i nigdy tego nie robie. Tylko na treningach karate, na ktore uczeszczalem kiedys przez 4 lata Ale to dluuga historia

Tak BTW to nie moge sie doczekac az pojade na jakas kilkudniowa wycieczke klasowa... ech... sie troche z kolezanka na poduszki ponaparzam

Posted by weirdo on 27-09-2001 17:38:

Re: Re: Re: Re: Re: Jestem nowy, a moze stary... =]

quote:

Zalezy w jakims sensie to odbierasz...jakbym sie mial z jakas fajna laska w kislu bic to nie ma sprawy bym sie poprostu polozyl i niech robi ze mna co

lol... to samo chcialem powiedziec =]

quote:
idealna metoda do samoobrony... jak uda sie trafic to wszystkie sztuki walki wymiekaja

boliii! =]]

Posted by DEiMOss on 27-09-2001 19:34:

A ja chce isc na gole klaty z Saari!

Posted by weirdo on 27-09-2001 19:51:

oj my MCP (male chouvinistic pigs)

Posted by [FPP]Saari on 28-09-2001 10:07:

Sweep musisz sie z Gibbem dogadac o to bo on sam chce

DEiMOss do kolejki prosze pana ...do kolejki

CE3RDE :

1) No wiesz... ja nie jestem brutal Normalnym pierzem
2) podejrzewam

Posted by DEiMOss on 28-09-2001 10:50:

quote:
DEiMOss do kolejki prosze pana ...do kolejki

To ja dziekuje. Wole sie przejsc do sasiadki...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:16.