FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12871)
Szacunek .... slowo ktore jest dla Was obce :(
Witam serdecznie
Dzis rano jeden z graczy z NOWEGO TARGU o nicku "chodor" ... ktorego adminem sieci jest :
Pan Krzysztof Budzyk
ul Ogrodowa
34-400 NOWY TARG.
Wchodzil na server MOST-PL pod nickiem "Mily to kut...." w nagrode za oryginalny nick zabanowalem na ZAWSZE zakres IP w/w prowajdera tj 80.55.125.164 - 80.55.125.167 na serwerze MOST-PL . (Cale szczescie w nieszczesciu to to ze w/w gracz nie ma neostrady).
Pracuje wraz z Cybkiem ktory jest adminem servera BHD nad tym azeby ban na jednym serverze bedzie powodowal ban na drugim. (centralizacja) Mam nadzieje ze admini innych serverow DF'a przylacza sie to tegoz projektu.
Musze stwierdzic iz jest bardzo "milo" widziec iz jest jeden lub wiecej graczy ktorzy doceniaja moj trud i naklad nie tylko czasowy azeby MOST-PL funkcjonowal.
Ludzie zastanowcie sie tym nastepnym razem jestem mily i opanowany.... do czasu.....nikogo nie strasze ale dla mnie komputer nie jest obcy prosze mi wierzyc !!!.
Na koniec Pragne pozdrowic Wszyskich Graczy z NOWEGO TARGU nie musicie dziekowac mi ze macie reklame autoryzowana przez moja skromna osobe.
Zycze milego dnia "chodor" mam nadzieje ze milo si� Tobie gralo na MOST'cie spedzajac w milym i kulturalnym towarzystwie wolny czas.
Loading sig, please wait...
|||||||||||||----35%----------------
"I cho�bym szed� ciemn� dolin�, z�a si� nie ul�kn�, bo sam jestem najwi�kszym s*****synem w tej dolinie"
I s�usznie.
Mi�y ja doceniam tw�j trud i to bardzo bo sam bym sobie nie poradzi� z tymi wszystkimi k�opotami RESPECT
W pierwszej chwili przestraszy�em si�, �e to Neostrada (80.....), ale po chwili przesz�o
BTW bana - bardzo s�usznie. Sam si� chyba o to prosi�. No i �wietny pomys� z t� centralizacj�.
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Re: Szacunek .... slowo ktore jest dla Was obce :(
quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
Witam serdecznie
Dzis rano jeden z graczy z NOWEGO TARGU o nicku "chodor" ... ktorego adminem sieci jest :
Pan Krzysztof Budzyk
ul Ogrodowa
34-400 NOWY TARG.
Wchodzil na server MOST-PL pod nickiem "Mily to kut...." w nagrode za oryginalny nick zabanowalem na ZAWSZE zakres IP w/w prowajdera tj 80.55.125.164 - 80.55.125.167 na serwerze MOST-PL . (Cale szczescie w nieszczesciu to to ze w/w gracz nie ma neostrady).
Pracujemy wraz z Cybkiem ktory jest adminem servera BHD nad tym azeby ban na jednym serverze bedzie powodowal ban na drugim. (centralizacja) Mam nadzieje ze admini innych serverow DF'a przylacza sie to tegoz projektu.
Musze stwierdzic iz jest bardzo "milo" widziec iz jest jeden lub wiecej graczy ktorzy doceniaja moj trud i naklad nie tylko czasowy azeby MOST-PL funkcjonowal.
Ludzie zastanowcie sie tym nastepnym razem jestem mily i opanowany.... do czasu.....nikogo nie strasze ale dla mnie komputer nie jest obcy prosze mi wierzyc !!!.
Na koniec Pragne pozdrowic Wszyskich Graczy z NOWEGO TARGU nie musicie dziekowac mi ze macie reklame autoryzowana przez moja skromna osobe.
Zycze milego dnia "chodor" mam nadzieje ze milo si� Tobie gralo na MOST'cie spedzajac w milym i kulturalnym towarzystwie wolny czas.
Ta "centralizacja" to swietny pomysl ,mam tylko nadzieje ,ze zaden dzieciol z neostrada nie bedzie sie wyglupial w pomorskim.
Ta "centralizacja" to swietny pomysl ,mam tylko nadzieje ,ze zaden dzieciol z neostrada nie bedzie sie wyglupial w pomorskim.
No coz malo gralem ostatnio w BHd a na Most Pl bylem wrecz nieuchwytny ale decyzje milego popieram w 100%, jest jak najbardziej sluszna i uwazam ze chamstwo powinno byc w ten wlasnie sposob niszczone!!
Czlowiek ,kt�ry rozkrecil polska scene bhd,udostepnil serwer,wszystkim sie zajal i poswiecil temu wiele czasu zasluguje na szacunek w szczeg�lnosci w oczach tych co korzystaja z jego serwera ( a jak nawet rzadko na MOSCIE bywaja powinni dostosowac sie do panujacych na nim zasad , w innym przypadku nie powinni miec prawa wstepu na niego).Tak�e jak najbardziej popieram Twoja decyzje o banowaniu takich graczy i podoba mi sie r�wniez pomysl z centralizacja .Inna sprawa jest szacunek do samych siebie ,do graczy itd.gdy widze takiego pana D....(dawniej pana V....),kt�ry notorycznie obraza wszystkich (kiedy nie pojawie sie na MOSCIE i on tam jest non stop widze jak rzuca jakies obelgi) i uwaza sie za niezlego mistrza bo jego ratio w statach skoczylo ponad og�lna srednia i wydaje mu sie ,ze to go upowaznia do tego aby zbesztac gracza z ratio np:0,50 to przepraszam ,ale cos tu jest nie tak,w tym momencie tracimy sens dobrej zabawy.Ja osobiscie moge powiedziec ,ze tez czasami za duzo m�wie ,ale skoro to ma poprawic ogolny klimat MOSTu to prosze mnie za to banowac i przy tym innych ,kt�rzy r�wniez to robia,ale porzadek musi byc(proponuje przesylac screeny Milemu,nie w formie donosicielstwa czy czegos takiego,ale w celu wprowadzenia porzadku na serwerze i zachowania jakiejs kulturki ).Przy okazji tego teamtu apeluje: miejcie szacunek dla zalozyciela najwiekszego serwera w Polsce (za kt�ry przypomne nawet grosza nie placicie i kt�ry z wlasnej inicjatywy wszystko zalatwil) i dla graczy z kt�rymi gracie,proponuje ,zeby swoje frustracje i niepowodzenia w grze wyladowywac na TSie,w domu badz gdziekolwiek indziej ,ale nie na czacie podczas gry .
zebym mogl to bym ci polal, bardzo dobrze myslisz!! Popieram w 100% chamow mam dosc dlatego bardzo zadko zagladam na nasz serwerek kofany
Szacunek dla Milego i popieram w 100% jego pomysl. Trzeba zwalczac takie postepowanie wszelkimi dostepnymi srodkami. Z tego co sie orientuje to Quake-u jest cos takiego jak ta centralizacja. Zawini na jednym serwerze to tez na inne nie moze wejsc(kwestia dogadania sie miedzy adminami).
Pozdrawiam.*CQF*Willie
R�wnie� popieram, s�uszna decyzja.
A ja nie popieram, lepiej by mu �apy upier*****
quote:
Napisane oryginalnie przez Cier�
gracza z ratio np:0,50
mo�e co� wi�cej w tym temacie??
mo�e co� wi�cej w tym temacie??
quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
Podaj mi IP waszego servera .... i To mi wystarczy
Zalaczymy godo calego projetku
![]()
Napisane oryginalnie przez ~sfora~ ABU
Mo�na te� zrobi� na stronce mostu, albo w statach dzia� z najwi�kszymi chamami. To tylko taka propozycja![]()
Cu�... przykro mi �e kto� taki w jakikolwiek spos�b "reprezentuje" moje ma�e miasto... . Szkoda si� nad tym rozwodzi� mam tylko nadziej�, �e nie wszyscy (niekt�rzy naprawd� nie�li) gracze z Nowego Targu b�d� oceniani na podstawie tego jednego przypadku. Za chodora przepraszam (chocia� o ile mi wiadomo ju� sam to zrobi�). Nie prosz� o odbanowanie bo w �aden spos�b nie chc� go broni�! Zrobi� co� hamskiego i niech teraz ponosi konsekwencje!
Jest jeszcze jedna sprawa. Ma�a bo ma�a ale jest. Chodzi o tytu� tego tematu... Wiem �e pow�d �eby tak my�le� jest i nie dziwi� si� temu �e Mi�y pomy�la� tak o chod�rze ale dlaczego odrazu o "Nas" wszystkich? Jak wida� jest mn�stwo ludzi kt�rzy Twoj� osob� Mi�y szanuj�, wi�c przykre jest �e nie koniecznie to dostrzegasz
Aha, musz� jeszcze przyzna� �e centralizacja o kt�rej wspomnia� Mi�y jest �wietnym pomys�em!! Pozdrawiam ca�� scen� BHD.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:38.