FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12969)

Posted by alka on 11-07-2004 14:33:

quake + muzyka

ciekawosc jakiej muzy jesli wogole sluchacie grajac ? ostatnio qmpla puscilam na pc i obserwowalam cos przekomicznego, jak gral bez muzyki to ze srednia agresja, ale jak mu sciagnelam techno i puscilam to moglby konkurowac z infim

How I'm killing you

Posted by Br4K on 11-07-2004 18:33:

infi dobry a mi sie podoba ta muza z q3 ale czesto o tym zapominam i se wlaczam winampa a tan najczesciej leci polski hh i polski punk-rock(aczykolwiek mam tez troche techno jakis metal sie znajdzie)

Posted by t0d on 11-07-2004 21:44:

wytw�rnia Tresor z Berlina, Jeff Mills, Prodigy, Boymerang, Doc Scott, J Majik, Adam F, Roni Size, Massive Attack, Chris Leibing, Liberator - czyli wlasciwie od techno, przez rozne dramy po shranz ewentualnie jakis trip hopik....

Art.226 �3. KK - Kto publicznie zniewa�a lub poni�a konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolno�ci albo pozbawienia wolno�ci do lat 2.

Posted by alka on 11-07-2004 21:57:

u mnie osobiscie w glosnikach leci w 90% trans, czesto psychodelik milo sie przy tym pyka. czasem jednak wole zarzucic sobie jakies techo/dance, a czasem np seek & destroy

How I'm killing you

Posted by VidlaK on 11-07-2004 23:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez Br4K
infi dobry a mi sie podoba ta muza z q3 ale czesto o tym zapominam i se wlaczam winampa a tan najczesciej leci polski hh i polski punk-rock(aczykolwiek mam tez troche techno jakis metal sie znajdzie)

u mnie identycznie...

Posted by Blue on 12-07-2004 08:20:

u mnie tam techno w roznych odmianach czasem cos ala system of a down lub linkin park[no i podobne zespoly...tzn pparoach,ale juz cos mocniejszego ala slipknot mnie nie kreci zbytnio]

Posted by alka on 12-07-2004 12:25:

nie ma to jak duality

How I'm killing you

Posted by Br4K on 12-07-2004 17:07:

ja nie rozumiem co niektory ludzie maja do tej zaje...fajnej muzie z q3 przeciez jest fajna gdybym wiedzial jak bym se ja wyciagnol z gry

Posted by t0d on 12-07-2004 18:54:

quote:
ja nie rozumiem co niektory ludzie maja do tej zaje...fajnej muzie z q3 przeciez jest fajna gdybym wiedzial jak bym se ja wyciagnol z gry

otworz przez winzipa plik pak0.pk3, przejdz do katalogu music i wypakuj te pliki - pozniej sobie skompresuj je do mp3 i w�ala!

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolno�ci albo pozbawienia wolno�ci do lat 2.

Posted by Br4K on 12-07-2004 22:56:

o lol nie pomyslalem o tym

Posted by alka on 12-07-2004 23:40:

bravo
nobel 4 t0d

How I'm killing you

Posted by rcube on 13-07-2004 09:18:

Wniosek jest prosty. Q3 juz nie posysa i musicie sluchac muzy podczas grania by sie nie zanudzic

Posted by [FPP]ziel1na on 13-07-2004 09:27:

ja tam podczas grania nie slucham wcale muzy i i tak sie dobrze bawie :>
a tak w ogole to slucham polskiego hh oraz jakis zagranicznych rapoof

Posted by t0d on 13-07-2004 15:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Wniosek jest prosty. Q3 juz nie posysa i musicie sluchac muzy podczas grania by sie nie zanudzic

etam - jak cos sobie sciagam to zalaczam q3 i gram z botami/ogladam demka a wtedy mozna sobie muzy posluchac co nie?

Posted by Br4K on 15-07-2004 18:45:

ta do demek to raczej trzeba se cos wlaczyc a do gry z botami to yyy... ja nie gram bo za bardzo mnie klepia : >

Posted by t0d on 15-07-2004 20:36:

quote:
ta do demek to raczej trzeba se cos wlaczyc a do gry z botami to yyy... ja nie gram bo za bardzo mnie klepia : >

ja sobie dzisiaj dla relaksu (bo film sciagalem ) przeszedlem q3 na hardcorze

Posted by alka on 16-07-2004 01:53:

ostatnio tez przeszlam jak usiadlam u braciaka a on neta nie ma. szczerze to pierwszy raz przeszlam i demko z xareo jak i ostatnie to wogole wszoq

How I'm killing you

Posted by t0d on 16-07-2004 13:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
ostatnio tez przeszlam jak usiadlam u braciaka a on neta nie ma. szczerze to pierwszy raz przeszlam i demko z xareo jak i ostatnie to wogole wszoq

nachlana Slash ownz

Posted by Br4K on 16-07-2004 21:45:

tak se kiedys pomyslalem ze jak klepie boty na hardkorze ( : P) to se przejde na koszmarze (a tak dla tematu gralem z muza jakies disco lecialo ) to sa automaty do walenie naboi na morde ; > najfajniej jest z railem bo nawet nie wiedzialem kto do mnie strzela

Posted by [FPP]ziel1na on 16-07-2004 21:53:

pamietam jak zaczynalem to byla masakra.. nie wiedzialem jak jest w ogole mozliwe grac z takimi botami

Posted by alka on 17-07-2004 13:00:

tez pamietam swoje poczatki jaaaak to dawno bylo jak pierwsz raz zobaczylam q3 to qmpel gral potem ja usiadla dorwalam raila i niewiedzialam o so chosi potem jak juz rl sie znalazl w moich dloniach wszystko stalo sie jasne i taaakie proste (czyt. strzelalam do wszystkiego co sie rusza )

How I'm killing you

Posted by josephine on 18-07-2004 14:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
tez pamietam swoje poczatki jaaaak to dawno bylo jak pierwsz raz zobaczylam q3 to qmpel gral potem ja usiadla dorwalam raila i niewiedzialam o so chosi potem jak juz rl sie znalazl w moich dloniach wszystko stalo sie jasne i taaakie proste (czyt. strzelalam do wszystkiego co sie rusza )

ja wole rakiete

Posted by Br4K on 18-07-2004 17:22:

a ja wole miec i to i to zeby nie miec zadnej wpadki

Posted by t0d on 18-07-2004 20:35:

graj w rocket arene 3 tam masz wszystko od poczatku (tylko ze boty gupie)

Posted by oxygen on 24-07-2004 07:09:

jako ze gram tylko 1v1 jak juz gram, to nie za bardzo slucham muzy najwyzej przy demkach troche tekno lub dnb

Posted by Br4K on 30-07-2004 16:28:

rocket arena nie robi bo nigdy nie wiem z jakiej broni korzystac : >

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:53.