FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12990)

Posted by HaOs on 17-07-2004 22:00:

Question Most na haslo ??

Jak sadzicie czy MOST-PL powinnien zostac zalozony na haslo zeby lamusy z zagranicy ktorzy maja x razy wieksze lagni niz by nie psuly nam zabawy a haslo bylo by napisane na stronie www.most-pl.prv.pl ktorej zagraniczni gracze nie znaja .
Wedlug mnie tak powinno byc ale czy to dobry pomysl nie wiem a jaka jest wasza opinia ?

Posted by on 17-07-2004 22:32:

Masz racj� a wszystkie zagraniczne serwery te� powinny by� na has�o tak �eby polaczki nie mog�y na nie wej��.

Posted by willie on 17-07-2004 22:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Masz racj� a wszystkie zagraniczne serwery te� powinny by� na has�o tak �eby polaczki nie mog�y na nie wej��.

no bo tam my mamy duze lagi i my im psujemy zabawe...eh...

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by on 17-07-2004 23:12:

ehhhh......
Jak na razie to nie zauwa�y�em �eby gracze zagraniczni mieli gorsze lagi ni� "swojaki" i odwrotnie. Cz�sto mo�na spotka� "turyst�" z pingiem 150 i "tubylca" z skokami do 1000.
Serwer publiczny to serwer publiczny. Po to s� ograniczenia w pingu �eby wyrzuca�o lager�w a has�o to pierwszy krok do zamkni�cia serwera dla wybranych.

Posted by willie on 18-07-2004 00:00:

quote:
ehhhh......
Jak na razie to nie zauwa�y�em �eby gracze zagraniczni mieli gorsze lagi ni� "swojaki" i odwrotnie. Cz�sto mo�na spotka� "turyst�" z pingiem 150 i "tubylca" z skokami do 1000.
Serwer publiczny to serwer publiczny. Po to s� ograniczenia w pingu �eby wyrzuca�o lager�w a has�o to pierwszy krok do zamkni�cia serwera dla wybranych.

Podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by lame on 18-07-2004 00:31:

Re: Most na haslo ??

quote:
Napisane oryginalnie przez HaOs
ale czy to dobry pomysl nie wiem a jaka jest wasza opinia ?

...a zanim mi�y poda has�o przeprowadzi ka�demu test z ortografii i dopiero 75% zalicza

bo mi najbardziej psuj� zabaw� nie lagerzy, tylko te kwiatki kt�re wypisuje wagaruj�ca m�odzie�

Posted by *CQF*Darek on 18-07-2004 09:37:

quote:
ehhhh......
to pierwszy krok do zamkni�cia serwera dla wybranych.

A nie jeste�my wybra�cami?

Posted by HaOs on 18-07-2004 10:44:

Re: Re: Most na haslo ??

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
...a zanim mi�y poda has�o przeprowadzi ka�demu test z ortografii i dopiero 75% zalicza

bo mi najbardziej psuj� zabaw� nie lagerzy, tylko te kwiatki kt�re wypisuje wagaruj�ca m�odzie�

cicho ja z ortografi mam 2 hehehe
teraz do radzia : przeciez jak 1 server sie zamknie to nie znaczy ze pol miliona innych tez zalozy haslo

Posted by on 18-07-2004 10:55:

Widz� �e nie tylko z ortografi 2
Chodzi�o mi o to �e skoro Mi�y i reszta klanu M zadecydowa�a o tym �e jest to serw publiczny to z deinicji nie mo�e by� na has�o. Ja jak i moi koledzy spedzamy 99 % czasu gry na serwerach zagranicznych i fajnie �e jest ich a� tyle (mo�na dobra� sobie co� do swoich preferencji)

Posted by HaOs on 18-07-2004 10:58:

quote:
Chodzi�o mi o to �e skoro Mi�y i reszta klanu M zadecydowa�a o tym �e jest to serw publiczny to z deinicji nie mo�e by� na has�o. Ja jak i moi koledzy spedzamy 99 % czasu gry na serwerach zagranicznych i fajnie �e jest ich a� tyle (mo�na dobra� sobie co� do swoich preferencji)

Czy widziales tutaj gdzies rozkaz zamkniecia mostu ?? ja tylko pytalem jakie jest wasze zdanie moje jest zeby go na haslo ( moze to jest poprostu opinia mlodszych i glupszych )

Posted by patryk pl on 18-07-2004 10:59:

quote:

... bo most nie jest w naszych preferencjach na pierwszym miejscu wi�c mnie wcale by nie zasmuci�o has�o i brak mo�liwo�ci gry na Mo�cie.

Posted by on 18-07-2004 11:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
... bo most nie jest w naszych preferencjach na pierwszym miejscu wi�c mnie wcale by nie zasmuci�o has�o i brak mo�liwo�ci gry na Mo�cie.

Pytanie by�o obiektywne.
Nie twierdz� Willy �e pad� tu jakikolwiek rozkaz, ja po prostu wyrazi�em swoj� opini� �e most nie powinien by� na has�o.

Posted by on 18-07-2004 11:14:

quote:
Czy widziales tutaj gdzies rozkaz zamkniecia mostu ?? ja tylko pytalem jakie jest wasze zdanie moje jest zeby go na haslo ( moze to jest poprostu opinia mlodszych i glupszych )

I jeszcze jedno pytanie. Grasz tylko na mo�cie ?

Posted by HaOs on 18-07-2004 11:52:

quote:
I jeszcze jedno pytanie. Grasz tylko na mo�cie ?

gram czasami na @pepper mill stats .

Posted by josephine on 18-07-2004 13:19:

HaOs, s� + i - co do tego has�a...

Posted by d�ery on 18-07-2004 13:59:

Re: Most na haslo ??

quote:
Jak sadzicie czy MOST-PL powinnien zostac zalozony na haslo zeby lamusy z zagranicy ktorzy maja x razy wieksze lagni niz by nie psuly nam zabawy a haslo bylo by napisane na stronie www.most-pl.prv.pl ktorej zagraniczni gracze nie znaja .
Wedlug mnie tak powinno byc ale czy to dobry pomysl nie wiem a jaka jest wasza opinia ?

Ja osobi�cie uwa�am �e pomys� nie jest z grona tych "trafionych". Mi jest przyjemnie gdy na MOST spotkam zagranicznego bo zazwyczaj s� sympatyczni a mo�na te� podejrze� jakie� miejsc�wki Opr�cz tego to nie zauwa�y�em �eby zagraniczni mieli wy�sze pingi ni� krajowi. No i na koniec jak by� si� czu� Haos gdyby klan M za�o�y� has�o a Tobie go nie da�?

Posted by HaOs on 18-07-2004 14:25:

Re: Re: Most na haslo ??

quote:
Napisane oryginalnie przez d�ery
Ja osobi�cie uwa�am �e pomys� nie jest z grona tych "trafionych". Mi jest przyjemnie gdy na MOST spotkam zagranicznego bo zazwyczaj s� sympatyczni a mo�na te� podejrze� jakie� miejsc�wki Opr�cz tego to nie zauwa�y�em �eby zagraniczni mieli wy�sze pingi ni� krajowi. No i na koniec jak by� si� czu� Haos gdyby klan M za�o�y� has�o a Tobie go nie da�?

tak jak napisalem na samoj gorze haslo bylo by na stronie mostu ktorej zagraniczni nie znaja...

Posted by willie on 18-07-2004 15:03:

quote:
Pytanie by�o obiektywne.
Nie twierdz� Willy �e pad� tu jakikolwiek rozkaz, ja po prostu wyrazi�em swoj� opini� �e most nie powinien by� na has�o.

A co ja mam z tym wspolnego?Ja tylko podzielilem Twoja opinieNic nie mowilem o jakims rozkazie

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by on 18-07-2004 18:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez willie
A co ja mam z tym wspolnego?Ja tylko podzielilem Twoja opinieNic nie mowilem o jakims rozkazie

Ale kicha Sorry Willy oczywi�cie chodzi�o mi o Haosa

Posted by willie on 18-07-2004 19:46:

quote:
Ale kicha Sorry Willy oczywi�cie chodzi�o mi o Haosa

Spoko tym razem Ci wybacze

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by lame on 18-07-2004 23:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl

tam zaraz brak mo�liwo�ci

Posted by *CQF*Darek on 18-07-2004 23:17:

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez lame
tam zaraz brak mo�liwo�ci [/QUOTE

Czemu tak czarno wszystko widzicie, lame ma racje - zrobi� na has�o - has�o zeby otrzyam� wysy��sz SMS o tre�ci "Mi�y" i dostajesz odpowied� z has�em. Ca�kowity koszt SMS 9.99, has�o wazne 30 dni)))). I bed� gra� i gra�. Moze Haosowi o to chodzi�o, tylko nieumie sie wys�owi�

Posted by on 19-07-2004 05:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek

Czemu tak czarno wszystko widzicie, lame ma racje - zrobi� na has�o - has�o zeby otrzyam� wysy��sz SMS o tre�ci "Mi�y" i dostajesz odpowied� z has�em. Ca�kowity koszt SMS 9.99, has�o wazne 30 dni)))). I bed� gra� i gra�. Moze Haosowi o to chodzi�o, tylko nieumie sie wys�owi�

To nawet nie g�upie

Posted by HaOs on 19-07-2004 16:40:

quote:

no tak ale ja jako pomyslodawca mam za free

Posted by Kajtom on 20-07-2004 15:29:

quote:

Razem z sms-em dochodzi�a by malutka torebeczka foliowa (przesy�k� ekspresow�) z malutk� tabletk�... . Klient w mig uzale�ni�by si� od malutkiej tabletki no i oczywi�cie od p�acenia "abonamentu". W ten spos�b Mi�y w szybkim czasie niewyobra�alnie by si� wzbogaci�. Podw�sza�by ceny a� wreszcie za jedyne 99,98 z�/tydzie� mogliby�my pogra� na mo�cie

To taka pozytywna wizja przysz�o�ci wykreowana przez m�j chory (uzale�niony nie od MOSTU lecz od BHD) m�zg. Mi�y nie bierz tych wypocin do siebie Ja tak poprostu od czasu do czasu sobie pier...le

Posted by HaOs on 20-07-2004 20:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtom
Razem z sms-em dochodzi�a by malutka torebeczka foliowa (przesy�k� ekspresow�) z malutk� tabletk�... . Klient w mig uzale�ni�by si� od malutkiej tabletki no i oczywi�cie od p�acenia "abonamentu". W ten spos�b Mi�y w szybkim czasie niewyobra�alnie by si� wzbogaci�. Podw�sza�by ceny a� wreszcie za jedyne 99,98 z�/tydzie� mogliby�my pogra� na mo�cie

To taka pozytywna wizja przysz�o�ci wykreowana przez m�j chory (uzale�niony nie od MOSTU lecz od BHD) m�zg. Mi�y nie bierz tych wypocin do siebie Ja tak poprostu od czasu do czasu sobie pier...le

ale nie przewidziales ze mily moze tez lubi takie tabletki hehe JOKE

Posted by Cin=GROM= on 22-07-2004 11:31:

Z mostu to sie mozna jedynie rzucic... ;p

Posted by Jaro(PL) on 22-07-2004 13:49:

quote:

powiniene� jescze doda� �e has�o b�dzie umieszczine na www tych server�w �eby polaczki nie mog�y go znale�� ale obawiam si� �e ten pomys� zaskoczy� by tylko na islamskich i chi�sko -tajwa�skich serverach, bo reszta zosta�aby szybko zinfiltrowana
mo�na zreszt� kontynuowa� ten pomys�, i zrobi� tak by garstka dostawa�a na secretny adres e-mail info np. "jutro o 20.00 w Koluszkach, zabierzcie notb�ki i sinoz�bnego"

Posted by Rufus on 23-07-2004 17:03:

MOST nie na has�o, MOST na Joint Operations!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by on 23-07-2004 17:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
MOST nie na has�o, MOST na Joint Operations!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....i na has�o

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:18.